Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פונטו או רכב קטן אחר?

unique
שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

קראתי את הקישורים השונים לגבי הפונטו ספייס ואני מבינה שהרכב מומלץ על פי רוב. עם זאת קראתי גם שיש בעיה של רעידות וחימום יתר שנפוץ בו. איך העניין הולך ביחד?

בגדול אני מחפשת אוטו קטן לנסיעות יומיות מת"א לפתח תקווה ומדי פעם לשימוש בטיולים. (לא שטח..). חשבתי על הפונטו מכתחילה אבל אולי יש רכבים נוספים שעשויים להתאים למטרותיי? התקציב שלי הוא סביב ה20 אלף.

אשמח להצעות / רעיונות, תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם בראש סדר עדיפות שלך אמינות אני ממליץ על דייהטסו שרייד 1300.

בתקציב שלך תוכל לקנות מודל 1998 גיר רגיל. אבל נוחות נסיעה לא משהו.

אם נוחות חשובה לך -קליאו 1400 ידנית מאותה שנה.

וגם פונטו.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קשה נורא למצא שרייד נורמאלית והאמינות שלהם בכלל לא משהו ולא מצדיקה את המחיר לי במקרה יצא לעבור סטאז במוסך דייהטסו ולפי ערמות של ראשי המנוע ודיבורים עם העובדים במוסך הרושם שהתקבל שהרכב לא אמין יותר מהממוצע וממש לא ברמה של יפנית טיפוסית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סיטרואן AX מניסיון רכב זול,חסכוני,אמין (אצלי לפחות) וחלפים זולים מאוד (במיוחד משומשים).

הבעיה העיקרית היא פלסטיקה דקה ולא ממש נעימה למגע אבל בתקציב בנ"ל קשה להאמין שניתן למצוא משהוא טוב יותר.

ZX בחירה יותר גדולה צורכת יותר דלק (אבל לא ממש נורא),אמינות טובה מאוד ונשאר המון עודף מהתקציב.

את הרכבים הללו אני מכיר ואני ממליץ אליהם בחום ובאהבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פונטו ספייס לא תיכנס בתקציבך.

אולי פונטו עד שנת 2000.

הפונטו ספייס נמכרת סביב ה20 אלף (הדגם הפשוט מהשכרה לשעבר).

הייתי לוקח בחשבון גם סקסו 1400.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה אומר שתהיה לפחות יד שלישית (השכרה-יד שניה -אתה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנתונים ובמחירים כאלה, מחפשים רק אקזמפלרים שמורים ביותר וזה לא משנה מה המקוריות של הרכב.

למשל, שכן שלי מכר את הפיאסטה שלו (מודל 2000) מהשכרה עם 110000 ק"מ, שמור ברמות שאין כאלה, מעל המחירון.

הרכב לא עבר תאונה כלשהי בחייו והוא טופל בידיים טובות/מבינות.

ay-ahzakot.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ההיתי ממליץ לך מאוד מאוד על הדיהטסו סיריון אוטו מעולה .

שנתון 99 יתאים לך חסכוני ואמין .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתקציב שלך זה כמעט בלתי אפשרי למצוא רכב אמין. עדיף ללוות ולקנות רכב בסכום כפול, כדי להפחית משמעותית את התקלות הצפויות.

בסויפט 1993 שלנו לא היו כלל בעיות במשך הרבה שנים אבל בשנים האחרונות כבר נכנסים למוסך מדי פעם. לכן לשנתון כזה חשובים מחירי החלפים.

לגבי המילה אמינות- עדיף לשאול מה התקלות האופיניות . למשל לגבי פונטו ניתן לראות בהודעות קודמות שלי.

בהצלחה

יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי לא צריך ללוות כסף ולא צפויות שום תקלות (גם אם יוכפל תקציב ל 40 אלף עדיין זה לא מחסן מתקלות) ולא צריך לפחד מהשנתון מה שכן צריך במידה רוצים לנסוע ברכב בראש שקט זה להשאיר כמה אלפים בצד ליישור קו רציני. בגדול מה שצריך לעניין שלרכב אין פגיעות שלדה ושהמנוע והגיר תקינים או לפחות במצב סביר ביחס לגיל והק"מ.

כל השאר ניתן להחלפה ללא בעיות מיוחדות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6099 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...