Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן! הרכב מיצובישי קולט 94' ידנית,

עכשיו שהתחיל החורף הגיר עובד קשה עד שכל האוטו מתחמם ומגיעה לטמפ' עבודה,

שאני מניע על הבוקר מניע בלי שום בעיה ואני מחכה בערך דקה-שתיים שהסל"ד יתייצב על 900 (המחשב מחזיק את הסלד על 1500 במשך דקה-שתיים שהמנוע יתחמם) , שהסלד יורד ל900 אני מתחיל בנסיעה וההילוכים קשים מאד עד כ5-10 דקות נסיעה (רגועה) והם נכנסים ממש כמו חמאה חלקים לגמרי.

אז השאלה שלי, קיים איזשהו שמן מסוים שבחורף יהיה צמיגי ולא יתקע לי את ההליוכים עד שהוא מתחמם?

תודה,

אוהד.

פורסם

שמן גיר שמתאים למיצובישי קולט 94', הוא 75W/90 סינטטי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אני מניח שיש לי אותו ברכב אבל מה עושים שעד שהשמן מתחמם? אין איזה משהו משודרג או תוסף שיהיה כבר צמיגי ולא קשה בתחילת נסיעה?

אוהד.

פורסם

ידידי היקר,

1. לפי התיאור שלך כנראה שום שמן או תוסף לא יפתרו את הבעיה.

2. החלף שמן ל-75W85W

3. ייתכן שתרגיש שיפור קל לאחר 100K

איזה כייף לי :)

פורסם

בקולט ידנית גם כשהיתה חדשה לגמרי

הגיר הידני זוועה בקור! הזכרת לי נשכחות.

ההילוכים פשוט נכנסים קשה לאחר מספר דקות הכל פיקס.

אין מה לעשות, זה הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מרק, מה זה יעזור ?. מה שהצעת דומה לבחורה מכוערת שמקצרת במעט את המיני.(אתה אוהב סיפורים על בחורות):-P:-P

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דוד לפי מה שאתה אומר, אם הוא ימלא 20W50 בגיר, זה בערך כמו שהבחורה תעיף לגמרי את המיני.:-D

השאלה כמה הגיר ישרוד ככה(וגם הבחורה).

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...