Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חדשה פה, אבל ראיתי שכולם יודעים ועוזרים.

אני מעוניינת ברכב בתקציב של עד 50000 ש"ח, שצריך לעשות בינעירוני כל יום (130 ביום, בערך 35,000 בשנה) ועוד קצת עירוני, שלא יזלול דלק, ושאני לא יהיה איתו במוסך.

לא איכפת לי גודל, צורה, צבע, דלתות, ידני וכו'.

יש כזו חיה??

תודה

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני יכול להמליץ לך בחום על טויוטה יאריס - חסכוני ואמין מאוד.

היא תיקח יותר דלק מאשר רכב סולר, אבל לא ברמה משמעותית.

אפשר להגיע איתו לצריכת דלק של ליטר ל 14 ק"מ, שזה יפה מאוד אפילו בשביל סולר.

עוד אופציה שיכולה להיות טובה לא פחות היא סקודה פאביה דיזל - אמורה להיות אמינה מאוד. אני לא בטוח שהיא תצרוך פחות דלק מהיאריס, אבל אם כן אז לא בהפרש משמעותי.

אישית הייתי בוחר ביאריס. למרות שהיא בנזין ולכן היא תפסיד באופן בסיסי יותר ערך מהמחירון שלה עקב ק"מ גבוה (רכב סולר מפסיד פחות במחירון על ק"מ גבוה), אבל יש לה שוק מדהים ולכן עדיין היא לא תפסיד הרבה יותר (אם בכלל) מאשר הפאביה.

בהצלחה.

Back to the original - NC again.

פורסם

ההמלצה שלי כרגיל - קורדובה. (דיזל)

בתקציב הזה תוכלי להגיע ל04/05 ולמרות שהקילומטראז'ים גבוהים, אין בעה להמשיך עם הרכב עד 500K.

נוחות של אירופיאית, פשטות, צמאון של 1\20 ולא תקלות מרובות.

פורסם

תנסי את המגאן 2002-3

רכב מעולה, בטיחותי, והעיקר חסכוני.

שנת 2002-3 יכנס לתקציב שלך.

לגבי אמינות אין לי כל כך מושג.

פורסם

קילומטראז' מתאים לרכב דיזל.

אני מצטרף להמלצה על סיאט קורדובה SDI -אמינה וחיסכונית מאוד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בלי להתקלקל

אין רכב שלא מתקלקל.

ושאני לא יהיה איתו במוסך.

את לא חייבת לחכות במוסך כשמתקנים אותו או כשמטפלים בו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כמובן שעדיף דיזל בק"מ כזה.

אם לא אז כדאי לבדוק

כריזמה 2002

אלמרה 2001

אמינים ביותר וטובים לנסיעות ארוכות.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

הפרש בהוצאות דלק בין סיאט קורדובה דיזל לבין כריזמה\אלמרה על 3500 ק"מ בחודש-הוא 500 ש"ח לפחות =6 אלפים ש"ח בשנה. תקחי את זה בחשבון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אין רכב שלא מתקלקל.

מזמן לא היתה בבעלותך סוזוקי....

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הייתה בבעלותי סוזוקי.

גם היא היתה מתקלקלת. וכמו שכתבו, כשהייתי מגיע למוסך לא הייתי לבד.

אתה באמת חושב שיש רכבים שלא מתקלקלים לעולם ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כתבו על התגובה שלך שיר, אשליות...

כל רכב מתקלקל, דרך אגב עקב כך כל יצרני הרכב מספקים חלפים, ובפעם האחרונה שבדקתי גם סוזוקי ..

לפותחת השירשור, אכן רכב סולר הוא התשובה לק"מ שאת מציינת, הבעיה היא שבסכום שנקבת תהיה בעיה להשיג רכב במצב טוב, אי לכך העצה שלי פשוטה, קחי את זה שתמצאי במצב הטוב ביותר האפשרי..

מציע לך לבדוק בסוכניות טרייד אין של היבואנים, ניתן לעיתים למצוא מציאות , כמו למשל הסניק דיזל אשר ישבה בקראסו..

דרך אגב סיטרואן פיקאסו דיזל מומלצת בהחלט מחיר מחירון מצחיק, גם סאקסו דיזל יכולה להיות אופציה חסכונית להפליא.

• תוכן חדש...