Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלי אני גר לא רחוק מחצי חינם אז כך שיש לי מגוון.

האם יש פירמה מומלצת של מגבים בעלות כדאית? כי קניתי אמריקן איגל לפני משהו כמו שלושה חודשים והם כבר משאירים סימנים על השמשה :roll:

פורסם

קודם כל למה קנית לפני 3 חודש... עדיף לקנות בתחילת החורף..

מועדף = בוש כמובן

אבל ..

במיילא זה לא ישרוד את הקיץ (אלא אם כן הרכב שלך מכוסה \ מקורה) אז עדיף לשים מגבים שישרדו את החורף וזהו ...

פורסם

Bosch מצוינים אך יקרים.

Valeo טובים מעט פחות אך זולים יותר (יו נואו, trade off).

בדיקה עם פונקצית החיפוש של הפורום תעלה כמה תשובות נוספות.

דניאל

MCS 2008

פורסם

מושיקו הנהג העלה בעבר טיפ לשמירה על המגבים והוא:

אחת לכמה חודשים (נניח 3) להפוך את המגב. במצב זה הבלאי משני הצצדים זהה והמגב נשאר "חי" לאורך זמן (מה שגם שלפעמים הוא מתייבש קלות בנקודה מסיימת והפיכתו תורמת לייבוש זהה משני הצדדים וניגוב עדיף בהרבה).

מניסיון, זה עובד ! :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אחת לכמה חודשים (נניח 3) להפוך את המגב. במצב זה הבלאי משני הצצדים זהה והמגב נשאר "חי" לאורך זמן (מה שגם שלפעמים הוא מתייבש קלות בנקודה מסיימת והפיכתו תורמת לייבוש זהה משני הצדדים וניגוב עדיף בהרבה).

איציק

אם בשמירה על טיב המגבים עסקינן-

רצוי למרוח על הגומי ווזלין אשר מחייה את הגומי ושומר על רכותו לאורך זמן (נישמע כמו פרסומת לקרם גוף).

פורסם

איציק

אם בשמירה על טיב המגבים עסקינן-

רצוי למרוח על הגומי ווזלין אשר מחייה את הגומי ושומר על רכותו לאורך זמן (נישמע כמו פרסומת לקרם גוף).

שמשה מרוחה בווזלין בוודאי תשפר את ראייתך בלילה גשום וקר.

אם ברצונך לשמור על מגבים בקיץ, תקנה 2 זוגות - בוש או PJ לחורף ואמריקן איגל ב10ש"ח לקיץ...

לצערי מגבים זולים לא מספקים את הסחורה :( שבועיים אחרי שהחלפו לי מגבים באימפרזה ליסינג (1600 אוט' :() - לסוג הזול ביותר שבנמצא - התחילו החקירות והמריחות. בסוף הלכתי והשקעתי 70ש"ח בזוג מגבי בוש - בסופו של דבר זה החיים שלי.

P.

פורסם

אחרי ארבע שנות נסיון מוצלחות למדי עם בוש - בשתי מכוניות שהיו לי - אופל והרנו הנוכחית....

ושנה אחת עם צ'מפיון - אני יכול לומר בוודאות - צ'מפיון סאקס.

- הצמפיון אגב, נוסו על שתי מכוניות שלי ועוד מכונית אחת של בת הזוג... (רנו 5, מיצו. לנסר, ולאנטיס של הוריה של בת הזוג....)

הבוש הרבה יותר טובים, האיכות שלהם טובה יותר - אין פסים על השמשה, והם מחזיקים את הקיץ הישראלי ולא מתייבשים - צמפיון לעומתם - עוד בחורף שעבר - כשהיו חדשים גמגמו וכעת הם כבר מתפקדים על תקן "מגב לראיה בלבד"

.

רון.

-ולפי בדיקה באינטרנט דווקא הדגם שקניתי היה זה שקיבל אחלה ציונים באיזה מבחן השוואה שנערך למגבים איפהשהו... אבל משום מה... הם מאכזבים.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מציע לך לקנות Bosch

המחיר כמובן יקר

אבל אתה יכול לקנות אותם בסוף החורף ב50% הנחה בכול חנות של אוטודיפו

והמגבים האלה מצויינים יש לי כאלה כבר מהחורף הקודם

והם עדין עובדים מצויין

ולא משאירים שום סימנים

לא משנה איזה מכונית

לא משנה איזה מנוע

העיקר שהכול יפני

פורסם

גם אני עד עכשיו שילמתי על בוש. גם הם מתבלים עם השמש של ישראל...

מה הטעם להשקיע כ"כ הרבה כסף שאלתי את עצמי (שזה מה שעד עכשיו עשיתי כבר שנים).

בוש עולים 70 ש"ח... ובוא נגיד תשאיר אותם שנה +

בכסף הזה אתה יכול לקנות 4 זוגות מגבים פשוטים, ולהחליף כל 3-4 חודשים.

זה יוצא לך אותו מחיר, אך המגב חדש, והוא לא ישתווה לבוש לאחר חצי שנה/יותר...

זה התאוריה שלי לחורף הזה....

I30 CW

פורסם

לא יודע, talhaim2, קניתי באמת את האמריקן איגל לפני שלושה חודשים (לא זוכר כמה הם עלו) והם כבר משאירים סימנים. מעדיף לקנות בוש במקום ללכת כל פעם לקנות מגבים מחדש.

• תוכן חדש...