Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רכב מסוג פולקסוואגן טוארג ואני רוצה להחליף את ההזעקה שלה.

שמעתי על הזעקה שיש לה צג שאני יכול לראות מין אוטו כזה ואם אחד הדלתות פתוחות כשהרכב נעול אז השלט מצפצף ועל הצג אני יכול לראות איזה דלת פתוחה.

האם יש דבר כזה?

כמה זה יכול לעלות?

ושאלה שנייה, מרים שמשות כמה יכול לעלות לי?

בתודה מראש

שלומי

שלומי.

פורסם

אהלן,

מרים שמשות 150 ש"ח (חדש!)

ועל האזעקה שמדבר נקראת ביפר.

אני ממליץ לך על הגירסה של רב בריח.

מאיכן אתה בארץ? אני יפנה אותך למישהו מקצועי.

ועד 1000 ש"ח עם אחראיות לכול החיים.

פורסם

בבקשה -

אזעקה.

אזעקה

לא הזעקה.

תודה.

אפשר לשאול למה אתה לא מרוצה מהאזעקה בטוארג שדחוף לך להתקין משהו אחר?

זה לא איזה סוזוקי סוויפט - זה רכב עם מערכת חשמל די מתוחכמת.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
לצערי אין לי מרים שמשות באוטו.

אני מאיזור תל אביב.

יש הזעקת ביפר לקוברה?

אז הסכום של המרים שמשות הוא 150 ש"ח, לא רציני.

ויש לי מישהו בשבילך מאזור השרון אם אתה מעוניין.

פורסם
בבקשה -

אזעקה.

אזעקה

לא הזעקה.

תודה.

אפשר לשאול למה אתה לא מרוצה מהאזעקה בטוארג שדחוף לך להתקין משהו אחר?

זה לא איזה סוזוקי סוויפט - זה רכב עם מערכת חשמל די מתוחכמת.

רון.

מודה לך על התיקון=]

האוטו שלי מצויד באזעקה אבל היא דיי סטנדרטית

זה שזה אוטו קצת יותר יקר זה לא אומר שיש בו אזעקה מתוחכמת ודברים כאלה,

האזעקה היא דיי סטנדרטית חוץ מכמה דברים בודדים הרכב שלי הוא לא הכי מאובזר (היתה לי אפשרות לאבזר את האוטו במרים שמשות וחיישנים [רורס, גשם ואורות] אבל צ'מפיון לוקחת הרבה כסף על כל תוספת אז ויתרתי על זה מפני שאני יכול להשיג את אותם דברים במחיר זול הרבה יותר זול.

האזעקה שלי היא רגילה לחלוטין ואני מחפש משהו יותר מתקדם, כמו האזעקה הזאת שמצפצפת כאשר פורצים לרכב ומראה לי איזו דלת נפתחה.

אני מחפש גם חיישנים לרכב אז אם אפשר אז צריך יעוץ גם בקשר לזה=]

מצטער על הבקשות הרבות ותודה על הטירחה

שלומי

שלומי.

פורסם

ביפר 1000 שקל כולל התקנה

חיישנים 300 כולל התקנה

אם אתה רוצה שאני אפנה אותך שלח לי הודעה פרטית

אם אני לא טועה אם מישהו מצליח לפרוץ אליך ומנסה להתניע יוצא עשן מהשלט או שאני טועה ( כנראה )

פורסם

כמה דברים : בVW מרים השמשות מובנה ברכב (תסובב מפתח בדלת לסגירה ותחזיק מסובב השמשות יעלו) כך שכל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו לאזעקה, כמעט כל מתקין שיתקין לך אזעקה יעשה את זה בלי לחייב במיוחד על זה,

לרכב הספציפי שלך אני מציע לגשת לרדיו מילאנו ולברר אופציות של אזעקת ביפר דרכם, הבעיה עם הטוארג שכ-ל המערכות שם מתחברות למחשב בסוף ממש ממש הכל, והדבר האחרון שאתה רוצה זה שיהיה תקלה במערכת בקרת אקלים (משהו מיקרי לא קשור לאזעקה) וצ'מפיון יתנערו מזה בגלל שיש אזעקה אצל מתקין לא מורשה, והם יתנערו - תאמין לי !

בקיצור ברכב שלך האופציה היחידה זה רדיו מילאנו, כל מצב אחר אל תעשה שינויים חבל...

פורסם

ההמלצה שלך לבצע את ההתקנה במילנו מתייחסת רק לדגמים "מתקדמים" כמו הטוארג ודור 5 של VAG? עשיתי התקנת קודן/עלוקה לגולף דור 4 שלי אצל מקצוען, אבל לא במילנו, ועכשיו נכנסתי לפראנויה שמא שיבשו את המערכות האלקטרוניות של הרכב. אין דברים חריגים כרגע, אבל יש לחשוש?

פורסם

חבל שתנסה לחסוך ובסוף תצטער על זה!!! נכתב פה לא מעט שטויות אני ינסה לעזור:קודם כל מרים שמשות שיעבוד דרך השלט לא עולה 150 שקל ולא זה לא חיבור "פשוט" (וכל מתקין לא יקח על זה כסף כמו שנאמר פה) דוגמת גולף פאסאט וכו". החיבור להרמת שמשות נעשה באמצעות מתאם CAN (סוג של תקשורת) ואז זה באמת פשוט הבעיה שהמתאם יקר. האזעקה המומלצת אם אתה ממש חייב אז זאת אזעקת ביפר ואני ממליץ את האזעקה של גארד. חיישני חניה במקום שמכבד את עצמו ועושה עבודה מיקצועית כולל צבע עולה בסביבות 900 שקל.

פורסם
חבל שתנסה לחסוך ובסוף תצטער על זה!!! נכתב פה לא מעט שטויות אני ינסה לעזור:קודם כל מרים שמשות שיעבוד דרך השלט לא עולה 150 שקל ולא זה לא חיבור "פשוט" (וכל מתקין לא יקח על זה כסף כמו שנאמר פה) דוגמת גולף פאסאט וכו". החיבור להרמת שמשות נעשה באמצעות מתאם CAN (סוג של תקשורת) ואז זה באמת פשוט הבעיה שהמתאם יקר. האזעקה המומלצת אם אתה ממש חייב אז זאת אזעקת ביפר ואני ממליץ את האזעקה של גארד. חיישני חניה במקום שמכבד את עצמו ועושה עבודה מיקצועית כולל צבע עולה בסביבות 900 שקל.

אני ממליץ על ביפר של רב בריח.

כול מה שאמרת נמצא שם והתקנה במקום מקצועי תהפוך את האזעקה הזאת ליותר שימושית ממה שאתה חושב.

מרים שמשות עולה 150 ש"ח, אחים שלי התקינו אותה בזמנו לגולף, חברים שלי לפסט ודודה שלי לבורה.

1000 ש"ח עם אחראיות לכול החיים לא כולל שלט, ניתוק מנוע+ניתוק דלק.

כול ניתוק נוסף בתוספת תשלום כמו שכול מתקין דורש.

יותר טוב מזה אני לא רואה.

אם הוא ממש רוצה לשמור על הרכב שיוסיף גלאים.

• תוכן חדש...