Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז כמה כ"ס יש לכם באמת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתם שיש לכם 110 כ"ס במכונית? תחשבו שוב...

רצ"ב לינק לידיעה במגזין 'הגה' על פרויקט מדידת הספקי המנוע של משפחתיות 1.6 בישראל שנערך בשיתוף מעריב.

http://www.motocar.co.il/news/new.aspx?0r9VQ=LKHL&Pn6Vq=E

זהירות- החומר קשה והמסקנות עלולות לבוא כהלם לחלקכם

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מי חשב?

זה ידוע שיצרן לרוב מפרסם נתוני הספק על הקראנק.

תמיד יש הפסדים בכוח בדרך לגלגלים.

אבל את מי זה מעניים? אלו שקונים 1.6 רוצים מנוע שיסחף, ולא ישתה דלק.

Omnia mea mecum porto

פורסם

וואלה, ממש גילו את אמריקה..

נושא מוכר ידוע ושחוק עד דק..

ממש מפתיע לגלות שיש אובדן כוח בין המנוע ועד הגלגלים המניעים, הרי בכל הפעלת מזגן הדבר מורגש.

מיותר לחלוטין, ממש חבל על המאמץ אשר הושקע בכתבה הנ"ל.

מעניין יותר הוא אובדן הכוח הנגרם מדלק באיכות נמוכה, שלא לדבר על הזיהום וצריכת יתר עקב כך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

איזה הפתעה :-) איך לא ידעתי על-כך...בקיצור, אני בכלל לא הייתי סומך על-הבדיקה שלהם שנעשתה תוך כד שיחה בפלאפון ושתיית קפה וסיגריה ביד.

איזה כייף לי :)

פורסם

ידיעות מרעישות :?

זה הרי ידוע שיש הפרשים בין נתוני ההספק במנוע להספק המעשי בגלגל.

כמדומני חלק מהיצרנים אף מציינים ליד נתוני ההספק בפרסום כי הנתון הוא למעשה במנוע.

ולא סתם אנשים לעיתים מציינים WHP כדי להראות נתון שנמדד בגלגל ולא במנוע.

פורסם

כל מי שרואה תוכניות רכב מחו"ל יודע שיש הבדל בין הספק המנוע להספק בגלגלים...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בג'טה שנבדקה היתה ככל הנראה תקלה בדיפרנציאל, מה שלא אפשר לבדוק אותה בצורה אמיתית. היא השתרבבה לטבלה לכתחילה בטעות, ולכן הוסרה.

דבר שני, דווקא כאן הנחתי שתינתן התייחסות לעובדה שאחוזי הסטייה שונים משמעותית בין יצרן ליצרן ולאו דווקא לעובדה המובנת מאליה שקיימת הפחתה.

ולבחור הנחמד שהטיל ספק באופו שבו בוצעה המדידה, אתה היית שם? כי משתמע שכן, ואם לא תחסוך מאיתנו את השטויות ...

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

פורסם

"באחת מהן, תוצאות הבדיקה הנמוכות הצביעו על תקלה טכנית, כך שתוצאות הבדיקה שלה הוצאו מהמאגר."

טעות שלי

אגב היכן ביצעתם את הבדיקה והאם בדיקה כזאת פתוחה גם ללקוחות פרטיים?

פולו 1.4 16V ידני!

פורסם

ציוד הבדיקה שייך לנהג המירוצים יובל מלמד, ולמיטב הבנתי ניתן לתאם איתו בדיקה בעזרת הדיינופק שלו. איני יודע מה עלות הבדיקה אבל זה הטלפון: 09-9577323.

למען הגילוי הנאות, הסדנה של יובל מלמד יושבת במוסך המרכזי של סובארו וכן יובל עצמו שייך באי אלו אופנים ליפנאוטו היבואנית וחשוב מאוד לציין כי לשם ההגינות הבדיקה לא נערכה שם, על מנת להימנע מלשונות רעות והטלת ספק בממצאי הבדיקות.

פורסם

שוב, מה חדש במידע הזה ??

מדוע רלוונטי למחזר שוב ושוב את אותה סחורה ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תקן אותי אם אני טועה, אבל זו מדידה ראשונה בישראל שנערכת בסדר גודל כזה, באופן מקצועי, ברמת דיוק זו ובמכוניות רלוונטיות ורחבות תפוצה כמו משפחתיות 1.6 ליטר. עד כאן בעניין החדשנות.

היא חשובה מכיוון שהיא מעניקה לצרכן נתונים מספריים, אמיתיים ומציאותיים באחד האספקטים המרכזיים במכונית. אמנם לא מכריע כמו צריכת דלק, אבל בכל זאת, זהו אחד המדדים שנותרים בגדר נעלם ללקוח שמסתמך על הצהרת היצרן בלבד. וכפי שהוכיחה הבדיקה בחלק מהמקרים רחוקה כדי שליש מזו האמיתית ובמקרה היותר טוב ביותר מעשרה אחוזים.

בסופו של דבר מדובר בעוד אחד מהדברים שתפקידה של עיתונאות רכב לעשות, להוות גורם ביניים בין הצרכן ליצרן שאמון על חשיפת מידע מסוג זה.

פורסם

כל הכבוד למגזין "הגה" על היוזמה, בהחלט צעד מעניין :idea:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...