Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אני משיג תיבה 6X9?או איך בונים?

כי זה פשוט רכב מהעבודה, ובמגש יש פח וזה,

קיצר מאיפה ניתן לקנות?

ואיך בונים לדוגמא? תודה רבה

פורסם

אפשר להיות יצירתיים זה לא בעיה לבנות תיבה כזאת

-עץ

-ברגים

-טרמינל

-סיליקון

-בד אקוסטי

כמו שאתם בונים תיבה לסאב.

פורסם

אבל עם אני יבנה לה תיבה, אז לא אמורים לישמוע טוב יותר ?

כי הנפח קטן, ואז האויור יוצא יותר מהר לרמקול(וכך מרים אותו)

או שאני טועה? כמו תיבה אטומה,

ומדובר על אוטו של חברה,

מה ממליצים לעשות? יש רמקולים 6.5 ואני רוצה 6X9 ,אם למישו יש רעיון איך בונים הגבהה אני ישמח מאוד!

פורסם

המושג של free air הוא אוויר פתוח , אתה צריך לתת לו להיות חופשי , זה 6*9 הוא צריך לתת באס עמוק להיכנס לצאת מהר בגלל זה הוא צריך מקום וששום דבר לא יפריע לו .

מה שאתה יכול לעשות זה לפרק את הפסטיקים של הרכב המקורי ולהניח עם הגבהה את הרמקולים .

וכאשר תחזיר את הרכב פשוט תפרק את הרמקולים ותכניס את הישנים + הפסטיקים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

או קומפוננט טוב שיפצה לך או לפחות ינסה על 6*9

ולגבי בורקא 6*9 בתוך תיבה לא מנגן הרבה יותר גרוע מאשר כשהוא בלי אז הבס שלו פחות מתמשך טיפה והצליל יותר מגעיל אבל אם אין ברירה אז אין ברירה

סתם משהו שעלה לי לראש תנסה לבבנות תיבה כפולה עם שתי חורי תעודה ממש מאחורי כל רמקול אולי זה יפצה על זה בצורה כלשהי

• תוכן חדש...