Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הדו"ח מבוטל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עצרו אותי שני שוטרים שעקפו את הרכב שנמצא מאחורי ונעצרו לידי . הם טענו שאני דיברתי בטלפון (בזמן שעצרו אותי לא ראו אותי מדברת בטלפון ) , בקיצור קיבלתי דו"ח , התרחקתי מהם וקרעתי את הדו"ח , התברר שהשוטר טעה ונתן לי את הדו"ח המקורי ואילו את ההעתק השאיר אצלו . השוטר והשוטרת ירדו מהרכב והתעצבנו עלי שקרעתי את הדו"ח והיו אלימים כלפי (יש לי לפחות 5 עדים +פרטיהם ) עד כדי כך שבערב ניגשתי לבית החולים ושם קיבלתי "מנוחה" לשלושה ימים וגם אסור לי להזיז את היד הפגועה . בנושא אלימות השוטרים אני כבר מטפלת דרך עו"ד . לאחר שעוברי האורח ראו את אלימות השוטרים הם הזמינו עוד ניידת להרגיע אותם , השוטר בניידת השניה קיבל חלק מהדו"ח הקרוע לחתיכות קטנות בעוד שהחלק השני נשאר אצלי . השוטר השני טען שהוא יבטל את הדו"ח ויוציא דו"ח חדש , יגיע לביתי וימסור לי אותו שם. האם זה חוקי לעשות דבר כזה? האם ניתן לבטל את הדו"ח הראשוני ולהוציא אחר ?

פורסם

לא ממש יכול לעזור לך בעניין אבל העלת בי תהייה או שתיים:

האם שקרע את הדוח, ידעת שזה המקורי ?

אם לא, מה עבר בראש שלך שקרע את הדוח ? לחכות לכפל קנס ? כי הרי לא תוכלי לשלם דוח קרוע וזה לא אומר שביטלת אותו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הדו"ח איננו מבוטל רק משום שהשמדת אותו- פשוט יוציאו אחד חדש...

בקשר לאלימות- בהצלחה בתביעתך, ברור לכולם ששום אלימות לא נדרשה בשל "קריעת דו"ח"

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני לא בא לסנגר על אף אחד אבל מניין לך שזה רק בגלל קריעת הדוח?

ובלי קשר אלימות היא לא פיתרון כמעט לשום בעיה... ובטח ובטח מול בחורה .

פורסם

משטרה מגעילה יש לנו, ובקשר לדו"ח את צריכה לקוות שזה יפול בין הכסאות ואף אחד לא יחדש אותו.

פורסם
לא ממש יכול לעזור לך בעניין אבל העלת בי תהייה או שתיים:

האם שקרע את הדוח, ידעת שזה המקורי ?

אם לא, מה עבר בראש שלך שקרע את הדוח ? לחכות לכפל קנס ? כי הרי לא תוכלי לשלם דוח קרוע וזה לא אומר שביטלת אותו.

ידעתי שזה הדו"ח המקורי ובגלל זה גם קרעתי אותו, שמתי לב שהשוטר המטומטם התבלבל .

פורסם
אני לא בא לסנגר על אף אחד אבל מניין לך שזה רק בגלל קריעת הדוח?

ובלי קשר אלימות היא לא פיתרון כמעט לשום בעיה... ובטח ובטח מול בחורה .

האלימות של השוטר התחילה ברגע שהוא קלט שעשה טעות והביא לי את הדו"ח המקורי במקום את ההעתק .

בנוסף, סיפרו לי היום שעל הבוקר הוא ננזף ובמשטרת מסובים נהייתי "שיחת היום" , שתבין כמה זה היה חמור .

פורסם

חברה תרגיעו.

אי אפשר לשפוט אדם ברגע של חולשה ואף אחד מאיתנו, גם המתונים יותר לא יכול לדעת אם הוא יתנהג באותה סיטואציה אותו דבר.

לגבייך אורית אני מקווה שהצדק באמת איתך ושתצליחי לבטל את הדוח.

ובלי קשר ובאמת בלי ציניות..הצורה שרשמת את מהלך הארועים מקנים תחושה של בחורה אגרסיבית... תיהי רגועה ,לחץ מביא רק התקפי לב.:-)

בהצלחה.

פורסם

מעניין.. פעם ראשונה שאני פה וישר יצא לי להיתקל עם המון חמומי מוח , הדבר רק גורם לי לצחוק :roflmao:

יש לי 12 שנה רישיון ואני נוהגת הרבה יותר טוב מהרבה גברים שראיתי בכבישים !

אם כבר.. נראה את האחד פה שיש לו רישיון כמה שנים ואפס נקודות כמוני ! (טוב נו.. עכשיו נוספו 4 חחח ).

לקרוע דו"ח שלי - זו זכותי - במיוחד שלא עשיתי את זה מול השוטר ! וזה ממש לא מאפיין אלימות או אגריסיביות , ההפך אני רוצה לראות את הגבר ששוטר מכה אותו והוא לא מחזיר לו מכות ! בזמן שאני רק סבלתי ..

גמר חתימה טובה לכולכם !!!

פורסם

עם כל הכבוד אורית, קריעת הדו"ח הייתה מעשה לא חכם במיוחד. זה לא משנה אם יש לשוטר את המקור או את העותק - כל עוד יש לו אחד מהם, הדו"ח תקף.

לגבי זה שיש לך רישיון הרבה זמן ואין לך נקודות - זה לא מדד לזה שאת נוהגת טוב, אלא רק מדד לזה שאם היו לך טעויות לא נתפסת בקלקלתך.

ודבר אחרון - אני מכירה כמה נשים שנוהגות יותר טוב מגברים והרבה גברים שנוהגים כמו נשים - SO WHAT? כל מקרה לגופו, וכמו שאומרים - אין הנחתום מעיד על עיסתו.

בהצלחה בביטול הדו"ח.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מקווה בשבילך שבאמת העצבים של השוטר הגיעו מהכיוון שהוא הבין שאולי לא תקבלי את הדוח + שהדין לגבי אלימות יעלה לשוטר הזה ביוקר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הבנתי מה הבעיה עם לקרוע דו"ח ? יש לי חבר שתמיד אחרי שמקבל דו"ח מקמט אותו וזורק אותו לפח לעיני השוטרים , למה זה בכלל עניין של המשטרה מה אני עושה עם הדו"ח ? הריי הכפל קנס יגיע גם יגיע ..

פורסם

תודה, האמת שהוא היה ילד (22-24) וכנראה שהתפקיד עלה לו לראש... בכל מצב, הוא היה "שיחת היום " בתחנה שלו .

"המצחיק" הוא שאם הוא היה בעל של מישהי מזמן היו עוצרים אותי על מה שעשה ! אני לא מתכוונת לוותר לו , במיוחד שידע שעל התנהגות כזו לא עוברים בשתיקה.

אנשים שראו את המקרה מהתחלה וראו מה עברתי , באו אלי והביאו לי כרטיסי ביקור להיות עדים למקרה מבלי שביקשתי !.

פורסם

מה ששכחתי להוסיף זה שהעובדה שיש לך מספר עדים עוזרת לך לתבוע את זה שאמא שלו מוכרת ירקות תנ"כית. בהצלחה!

יוליה

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...