Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאט פונטו 95 עם חלונות חשמלים והחלון שליד הנהג הפסיק לעבוד

כמה עולה לתקן כזה דבר במידה והמנוע הלך?

ויש המלצות לגבי מקומות שאני יכול לתקן את זה בירושלים...

פורסם

האם אתה בטוח שהמנוע לא עובד ? אם החלון סגור כרגע אז

כנס לרכב סגור דלתות סובב מפתח אך על תניע ותלחץ על הכפתור אם תשמע תקטוקים מאזור הדלת אז המנוע תקין והבעיה היא בפלסטיק שמחזיק את החלון ונשבר.

אכלתי מירורים במשך שנתיים וחצי מהבעיה הנ"ל באותו הרכב.

אם אתה שומע את הטיקטוקים (המנועה מנסה אך לא מצליח להוריד את החלון) אז תלחץ את הכפתור כלפי מטה וטרוק חזק את הדלת. זה אמור לעזור עד הפעם הבאה.

פורסם

זה פחות או יותר מה שעשיתי עד עכשיו אבל היום הוא שווק חיים לגמרי.

אין לי מזג באוטו ככה שהחלון הוא משהו חיוני.

אני רוצה לפרק ולבדוק את המנגנון, יש לי דלת אחורית שלא עובדת

עליה אני יעשה ניסויים, יש המלצות מה אני צריך בדוק ולעשות?

פורסם

אם אתה כן שומע תיקטוקים אז תטרוק יותר חזק אופציה נוספת שיכולה לעזור זה לפרק את הדיפון הפנימי ולגרז טוב את המסילות ואת הכבל של המנוע זה לא יפתור את הבעיה אך יקל עליה. כמו כן בדוק שהכפתור עצמו לא התקלקל (גם קרה לי) החלפתי את היחידה של הכפתורים והמשכתי בשיטה הישנה :lol:.היה לא מזמן שרשור של מישהו שהמליץ על מקום בירושלים שיכול לסדר בעיות כאלו (דפדף אחורה בפורום).

פורסם

מצטרף לשאלה.

בפונטו של אחותי HSD, חלון הנהג עובד לפרקים.

כאשר הוא עובד, הוא עולה ויורד בצורה חלקה (ואיטית - ככה זה כבר תקופה מאוד ארוכה).

אבל כאשר הוא לא עובד שומעים צליל שנשמע כמו ממסר מתוך הדלת.

יש למישהו מה יכולה להיות הבעיה ?

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

לטרוק חזק תוך כדי לחיצה על הכפתור זה הפתרון היחיד שלא מצריך פירוק, שימון יעזור חלקית והחלפת הקליפסות יפתור את הבעיה עד שהיא תשבר עוד פעם.

פורסם

ניסיתי לפרק את הדלת אבל צריך מפתח מיוחד שאין לי.

כבר כתבתי שאין לי מזגן, לכן אני חייב לתקן את זה. המנוע משמיע

קול שאני מנסה להוריד את החלון... אני ישמח מאוד אם מישהו יתן לי המלצה

על מקום אמין בירושלים וכמה בערך יעלה במידה והמנוע כן תקין רק צריך

לשמן ולשחרר אותו או אם הוא לא תקין??

פורסם

אני לא זוכר שום מפתח מיוחד שהיה צריך לפרק את הדלת (אצלי פיקרתי עם מברג רגיל) ,בכל מקרה לינק למישהו שהמליץ על מקום בירושלים:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=172882&highlight=%D7%97%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%A0%D7%A4%D7%9C

(נדמה לי שהכתובת שונה בדוק בדפי זהב)

• תוכן חדש...