Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה: קליאו ספורט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הגזמת עם הצמיגים... שמתי אצלי רביעיית SP9000 (אותה מידה של הקליו) ב-1600.

גם אצלי התקנתי SP9000 במחיר הזה, בגלל זה רשמתי שהמחיר מתחיל מ-1500 ש"ח ויכול גם להגיע ל-2500 ש"ח שזה מה שעולה סט של גודייר F1 GD3.

גם פלאגים אפשר לגמור את הסיפור ב-400 ש"ח במקום באלפייה במוסך וגם טיימינג אפשר לייבא את החלקים מחו"ל וככה לחסוך. אין סוף לדברים האלה, לכן רשמתי מחיר מוערך, לא הצעת מחיר לתיקון ע"י מוסך מורשה.

קספר, אני רשמתי לגבי הקוני שהם כוללים הנמכה והקשה, הסט עולה כ-5K ש"ח. לגבי של המחיר המקורי, כמובן שהוא לא כולל הנמכה, המחיר שרשמתי זה מה שאני שמעתי ממקור אמין.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 138
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחירים שקספר רשם נכונים בהחלט , סט בולמים מקורי נע בסביבות ה2000 ש"ח - וגם סט מלא כולל קפיצים של קוני נע בסביבות ה5000 ש"ח.

צמיגים? , לא לשכוח להוסיף לרשימה את הטויו פרוקסס T1R שנעים בסביבות ה1600 ש"ח לסט.

פורסם
לגבי של המחיר המקורי, כמובן שהוא לא כולל הנמכה, המחיר שרשמתי זה מה שאני שמעתי ממקור אמין.

אני לא יודע מה יכול להיות יותר אמין מלשאול במוסך המרכזי כולל מק"טים ומחיר+ יש צורך בהזמנה מראש כי זה לוקח 3 שבועות, אין במלאי.

בכל מקרה זה פחות רלבנטי כי רוב מי שמחליף בולמים בקליאו הולך כבר על סט משופר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מזמן (בעצם קצת ממזמן) הלכתי עם חבר לקבל הערכת יישור קו לצרפתייה מהסוג שנידונה כאן, ובין הייתר עלתה סוגיית הבולמים.

ממה שאני זוכר, המחיר במוסך המרכזי בריב"ל עמד על כ~ 500 וקצת שקלים לבולם יחיד, לא כולל עבודה אם אני זוכר נכון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בולם יחיד למגאן קופה 2.0 עלה לי לפני 4 חודשים 630 ש"ח ללא הרכבה!

הופיע קליאו חדשה למכירה ביד 2, בורדו, עברה 106K, רוצים 50K, שווה לבדוק.

פורסם
אייל, שנגיע לנהר נעבור אותו.

חבל להתווכח על משהו שהוא לא ענייני כי הרכב לא מוצא למכירה.

סתם בשביל העניין, הייתה הצעה של מעל ל-60K על הרכב (זה אמור להיות 'סוד'), ולא "נשברתי" ומכרתי.

אני לא קונה את הרכבים שלי בשביל 'ביסנס'.

פשוט יוצא לי למצוא רכבים שמורים (אחרי חיפושים ארוכים מאוד!) שאני שומר עליהם עוד יותר (פדנט כבר אמרתי ?! :roll:)

ולכן אני מעריך את סכום שוויים. סה"כ אני לא מצמיד לאף אחד אקדח לראש ולא מאיים על אף אחד.

אם היו מציעים לי 60 אלף שזה 20 ומשהו מעל המחירון, הייתי יורד מהאוטו וחוזר הביתה בטרמפים.

בדיוק מה שעשיתי,דרך אגב, עם הגולף הכחולה שהיתה לי.

המחיר שהוצע לי היה בלתי ניתן לסירוב,במיוחד שזה לא רכב ספורטיבי, ולכן מכרתי אותה כמעט מיידית.

בכל מקרה, זה נחמד שאתה בונה לעצמך שוק למכירה עתידית... :)

אולי אני אפתח שרשור דומה לגולף GTI שמורות, כדי להעלות את הערך כשארצה למכור ביום מן הימים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

להלן דבריי...

אם היו מציעים לי 60 אלף שזה 20 ומשהו מעל המחירון, הייתי יורד מהאוטו וחוזר הביתה בטרמפים.

בדיוק מה שעשיתי,דרך אגב, עם הגולף הכחולה שהיתה לי.

המחיר שהוצע לי היה בלתי ניתן לסירוב,במיוחד שזה לא רכב ספורטיבי, ולכן מכרתי אותה כמעט מיידית.

צר לי. אני לא אחד כזה.

וכמו שאמרו, אין תחליף לרכב הזה במחיר הזה.

בכל מקרה, זה נחמד שאתה בונה לעצמך שוק למכירה עתידית... :)

אולי אני אפתח שרשור דומה לגולף GTI שמורות, כדי להעלות את הערך כשארצה למכור ביום מן הימים.

את מוזמן להסתכל על זה איך שאתה רוצה.

זה מצב שוק קיים, לא משהו שאני המצאתי.

המצב דומה עם מכוניות כמו איביזה טורבו, לאון טורבו,גולף GTI, מאזדה MX5 ועוד רבות אחרות.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

גם אני חושב כמוך , אבל תודה שאם היו עוד כמה אופציות ב60K-לא היית חושב פעמיים .

אל תדאג - אתה תתעורר בוקר אחד עם רכב שהשקעת עליו הרבה מאוד כסף ושווה בלחץ :-D30K

למרות שאם מישהו היה מציע לי 90K על הקליאו ....ישר הייתי קופץ על הWRX הקרובה.

פורסם
גם אני חושב כמוך , אבל תודה שאם היו עוד כמה אופציות ב60K-לא היית חושב פעמיים .

אל תדאג - אתה תתעורר בוקר אחד עם רכב שהשקעת עליו הרבה מאוד כסף ושווה בלחץ :-D30K

למרות שאם מישהו היה מציע לי 90K על הקליאו ....ישר הייתי קופץ על הWRX הקרובה.

לפחות מישהו כאן הבין על מה אני מדבר...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תפסיקו לעיין כל הזמן במחירון. תהנו מהרכב ! אני יודע שאני נהנה:-D

לפחות מישהו כאן הבין על מה אני מדבר...

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עידכון קטן חברים, הקליאו בורדו עם ה106 אלף ק"מ נמכרה... לי! :roflmao:

הרכב אכן יד חמישית, מטופל במורשה עם היסטוריה מלאה מהק"מ הראשון, טיפול אחרון נעשה ב104K. מצב חיצוני ופנימי שמור מאוד. בבדיקה עלו נושאים קטנים שדורשים ישור קו לא רציני, מנוע ושלדה מושלמים. קיט ההנמכה שיש לרכב בהחלט תורם וגורע, מצד אחד הוא באמת הופך את הרכב לקארטינג קטן ואפילו עם נוחות סבירה. מצד שני פסי האטה, פתחי ביוב ושיבושים בכביש הופכים לאויב מספר 1 שלי. הדבר היחיד שקצת מציק זה גלגלים נחמדים למראה אך במידת 17 אינצ' אשר גוררים איתם הוצאות הן בצריכת דלק והן בהחלפת הצמיגים, לפחות יש 4 צמיגים חדשים בני שבועיים על האוטו.

המוכר (בחור נחמד ורציני) קיבל ממני 6K מעל המחירון, האמינו לי שכל הצדדים יצאו מרוצים. רק נשאר להמתין להעברת הבעלות בתחילת אוקטובר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אקסודוס - תתחדש, אם הרכב אכן שמור ומטופל אני מקווה שהעיסקה אכן תצא לפועל.

תחתום איתו זכרון דברים (אם עוד לא חתמת) , שלא יבוא אליו מישהו שיציע לו 10 מעל ויקח לך את הרכב אחרי שבדקת אותו.

כספר, לא הצלחתי למצוא איפה אתה מדבר על זה.....

אני מסכים שצריך להנות מהרכב ולא לחשוב על למכור, אבל אחרי שנוסעים על הרכב תקופה מסויימת אפשר לשקול הצעות שאי אפשר לסרב להן.

אני אישית עדיין בשלב הסירוב. אבל אם בעוד שנה - שנתיים אני אקבל הצעה של 20 מעל אני לא חושב שאני אפסול זאת על הסף.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מברוכ , חשבתי שזה אתה...

אני תכננתי לסוע מחר,או שלא :wink:

המוכר באמת עשה רושם של בחור רציני שזה לא כל כך נפוץ במוכרים שנתקלתי בהם עד עכשיו.

סתם תהייה למה העברת בעלות באוקטובר?

בכל מקרה כמו שכבר אמרו כאן תחתום על זכרון דברים במהירות האפשרית ( למרות שהבעלים לא נשמע כמו מישהו שבשביל 2K יעשה כזה קטע )

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...