Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח

יש לי סיאט איביזה אתמול הייתי במוסך כי הייתה לי בעיה ברכב ואמרו לי שיש לי בעיה בגשר הרכב וזה גורם לשבירת הציריות ולרעידות הרכב

מהו הגשר הזה?

כמה אמור לעלות דבר כזה?

ואם זה שסי??

תודה רבה ?

פורסם

אם מדובר באיביזה הישנה, כלומר מודלים 85-93, יש לרכב הזה מחלה של סדקים בגשר הקידמי.

אם הגלגלים הקדמיים שלך עומדים בצורת \ / - זה אכן מצביע על הבעייה הנ"ל.

אני לא יודע, אם יש דרך לתקן את הסדקים האלו, אני יודע, שהרבה איביזות הושבתו מהסיבה הזאת.

פורסם

לא הרכב הוא שנת 96 ואמרו לי שהגשר תחתון עקום וצריך למצוא כזה מפירוק וחבר

מבקש לקבל עוד תגובות בנושא מה אפשר לעשות

???

תודה,

פורסם

אם אתה מדבר על מה שאני חושב אז מדובר בקורת רוחב ראשית שמתחברת לקורות האורך, זה בעצם אומר שיש לך סדקים במרכב או במילים אחרות לא שאסי אבל בעיה לא פשוטה בכלל. תיקון כזה בהנחה שתמצא מקום טוב שיבצע את התיקון עולה בין 2000-4000 ש"ח.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

לא ניראה לי שאנחנו מדברים על אותו החלק מדובר כאן בגשר תחתון שהוא לא מחובר לשאסי עצמו

וזה הצילום שלו עלות של דבר כזה עולה 400 ש"ח לפי מה שבדקתי

subframe3.jpg

פורסם
אם אתה מדבר על מה שאני חושב אז מדובר בקורת רוחב ראשית שמתחברת לקורות האורך, זה בעצם אומר שיש לך סדקים במרכב או במילים אחרות לא שאסי אבל בעיה לא פשוטה בכלל. תיקון כזה בהנחה שתמצא מקום טוב שיבצע את התיקון עולה בין 2000-4000 ש"ח.

מפרוקייה עןלה גשר 200-300 ש"ח עבודה עולה 300-500 ש"ח (מנסיון)

• תוכן חדש...