Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

יש לי דייהטסו שרייד 1997 ואני משתגע איתה אגב מנוע 1300 הזרקה אלקטרונית .

ישנם מצבים שהאוטו לא מניע בכלל גם אם המצבר חדש צריך לשחק עם הסויטץ' כדי להניע אבא שלי אומר לי שזה בנדקס מישהו יכול להסביר לי מה זה ?

המנוע דומם באמצע נסיעה סתם ככה או לפעמים המנורות שנדלקות כשהמנוע מכובה מהבהבות סתם ככה.

יש מין טיק טיק טיק מהיר כזה מאיזור האלטרנטור .מה זה ?

האם אפשר לנקות הזרקה פילטר אויר קשור לכל זה .

טוב בקיצור מה לעשות אם הבעיות הנ"ל ומה להגיד למוסכניק .?

פורסם

תתחיל מזה שתלך לחשמלאי טוב,ובקש לבדוק טעינה של האלטרנאטור.

משום מה לי נשמע כאילו הוא עושה לך את כל הבעיות.

בכל אופן,גש לחשמלאי.

פורסם

טוב שאלה כזאת ניכנסתי לאוטו סובבתי סויטץ פעם ראשונה האוטו לא הניע רק שמעתי מין טיק אחרי מספר פעמים של משחק עם הסויטץ הוא הניע?

מישהו יכול לפרש לי בעברית תמילה בנדקס (מהרוסים)

פורסם

כנראה שכאן תמצא פתרונות לבעייתך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=173813

אם יש תיקתוק בזמן ההנעה אך הסטרטר לא מניע יש שתי אפשריות

או שצריך להוסיף ממסר או שהסטרטר לא תקין

בכל מקרה לדעתי התיקתוקים ששמעתה כאשר האוטו לא הניע היו מהסטרטר ולא מהאלטרנטור

בעיית הכיבוי תוך כדי הנסיעה לדעתי אינה קשורה לבעיית ההתנעה

ד"א בנדקס הוא ממסר גדול שיושב בצמוד לסטרטר ודרכו עובר המתח בזמן התנעה

פורסם

בעייתך נמצאת אי שם במערת ההתנעה. האפשרויות הן בעיה בסטרטר, בסוויץ' או בכבילה בדרך.

גש לחשמלאי מומלץ (ולא לאחד שיגיד לך מיידית שיש להחליף את הסטרטר או לשפצו). ובדוק את העניין. התופעה שאתה מתאר הינה מוכרת ופשוטה. תוכל לקרוא על כך רבות ע"י חיפוש בפורום.

• תוכן חדש...