Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פיאסטה 95 1.4 הזרקה

לפני כשבועיים +- בדקתי מי קירור וראיתי שבמיכל אין בכלל נוזל, מיליתי שוב.

בבדיקה היום התברר שוב שאין נוזל במיכל.

רציתי לדעת האם זה שאני נוסע בטורים גבוהים לפעמים(בעליות ולפעמים באהצה) הנוזל יכול להגמר כל כך מהר?

בנוסף לכך רציתי לעבור לנוזל קירור איכותי יותר, ואני לא יודע איפה פותחים כדי להוריד את כל המים שכל המים ירדו מהמערכת ולהעביר שם שטיפה קלה עם מים.

יודע לכם אם תביאו לי תמונה שתראה אזור זה

תודה

איליה

פורסם

איליה שלום רב.

מחסור במי קירור נגרם לרוב בגלל נזילה במקרה הטוב, ושריפת אטם ראש במקרה החמור יותר.

על פניו אין קרשר בין איבוד מים מסיבי ונסיעה מאומצת, אם כי יש קשר בין בלאי מואץ למנוע, ולתצרוכת דלק גבוהה.

ריקון מי קירור בפיאסטה למחסור במי קירור, על ידי מכשיר לחץ יעודי הנמצא בכל מכון רדיאטורים.

בברכת שנה טובה.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

היי שלום לך.

היתה לי פיאסטה 5.5 שנים , איבוד נוזל קירור בקצב כזה מראה על נזילה. תבדוק במוסך , כי בקלות אתה יכול להרוס את הראש מנוע. לי אישית זה קרה נזק גדול לכיס.

עמית.

1.6 206

פורסם

תודה רבה לכולם על התייחסות, מחר הנוסע יבדק.

שאלה קטנה נוספת

עקס מחסור בנוזל

במערכת יש נוזל ירוק = נוזל עם צבע

וקניתי נוזל איכותי

האם כדי להוסיף כמות קטנה כדי לא לגרום נזק נוסף את הנוזל האיכותי או שעדיף להוסיף בנתיים מים למערכת?!

בנוסף לכך גם בדקתי את השמן והוא נראה בסדר ולא מהול במים

תודה

איליה

פורסם

בנוסף נמצא נזילה אשר רואים מתחת לפגוש הקידמי איפה שאזור הרדיאטור, אני מקווה זאת הבעיה,

כמה אמור לעלות תיקון כזה?

תודה

איליה

פורסם

קשה להעריך את עלות התיקון לפי תאורך.

במידה ומדובר בצינור קרוע , העלות תהיה סביב עשרות בודדות של שקלים

תיקון חור ברדיאטור תנוע סביב250-400 , ואילו רדיאטור חדש יכול להגיע ל800-1000 .

תן למכונאי לבדוק את התקלה ולאבחן את מקום הנזילה . על הדרך תקבל גם הצעת מחיר לתיקון הבעיה

בברכה

גרג

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

• תוכן חדש...