Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם! אני חדשה בפורום ואודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על רכבים לפי הפרמטרים הבאים:

• תקציב עד 50000
  • נפח מנוע 1400 ומעלה
  • משנת 2004 ומעלה

יותר בכלליות:

רכב קטן ובטוח (עם כוכבי בטיחות) עם תצרוכת דלק נמוכה, לא משנה אוטומט או ידני.

כמו כן אודה לכם אם תוכלו להסביר לי מה ההבדלים בין

• סיטרואן C-3 SX 1400
  • סיטרואן דיזל 1400 c-3 hdi sx
  • סיטרואן 1600 C-3 SX

תודה

פורסם

הי,

ברוכה באה לפורום,ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא שימוש באופציית החיפוש. היא נמצאת למעלה מצד שמאל ותיתן לך המון מידע, הן לגבי יעוץ לרכישת רכב בתקציבך בכלל והן לגבי הC3 בפרט.

אם יש עוד שאלות לאחר מכן כולנו כאן בשבילך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שלום ,אם כבר C3 אז חפשי את דגם ה 1.4 ידני או אוטו' ,דגם 1.6 מגיע עם תיה"ל רובוטית ,לא כל כך נוחה בזמן נסיעה והחלפת הילוכים, בנוסף האמינות שלה גם מוטלת בספק ביחס לתיבה הסטנדרטית של ה 206 ו הC3 1.4 .

כמו כן קיימות מכוניות נוספות שיכולות להוות פיתרון לבעייתך .

פולקסוואגן פולו

סיאט איביזה .

פורסם

לדעתי תוסיפי עוד 10-15K ותחפשי יאריס 1.3

(מנוע ה1.3 שלה חזק יותר מכל מנועי ה 1.4 ומשתווה לחלק ממנועי ה1.6) אמינות מוחלטת, 4 כוכבי בטיחות, חזקה, נוחה, מאוד חסכונית,מזגן מצויין וגם אוטומטית.

נוחה מאוד בעיר. החיסרון היחיד זה תא מטען קטן.

פורסם

דני, עם כל הכבוד (ויש כבוד) ולמרות שהיאריס היא באמת מכונית מומלצת (ולא הייתי שולל אותה במידה ופותחת השרשור מוכנה להתפשר על דרישותיה / תנאי הסף שלה), קפיצה של 10-15K זה לא דבר שהולך ברגל (זה לא פינאטס / כסף לגירוד / עיגול בהתחשב בתקציב המקורי) ובהתחשב בדרישות פותחת השרשור, אין הצדקה למשוך את התקציב מעלה כאשר ישנן אופציות בתקציבה העונות על דרישותיה כגון לדוגמא הסיאט איביזה (ידנית).

פורסם

לדעתי לפחות 10K ניתן לגרד בשביל רכב באמת איכותי ושקט טכני להרבה שנים, לדעתי האישית יאריסתחזיר את ההשקעה עם הזמן הן בעלות התחזוקה וזה עובדה שיאריס שטופלה בצורה נורמאלית תתקלקל פחות(עם בכלל) מכל סופר מיני אחרת שקיימת היום בשוק הישראלי. ותקלה היום זה מכמה מאות שקלים ועד לאלפים. זאת אחת המכוניות החסכוניות יותר שקיימות. וירידת הערך כבר הזכרתי ? האם יש בכלל מקום להשוואה ירידת ערך של רכב אירופאי לעומת יפנית ובמיוחד היאריס.

יאריס משנת 2001 עולה באזור ה 60K רכב צרפתי/איטלקי לדוגמה מאותם השנים יעלה סביב ה 35K.

כל רכב כזה שהיום היא תקנה ב 50K יהיה בעוד שנתיים שלוש שווה פחות מהיאריס כאשר הוא לא יציאה שום דבר בנוסף.

(סיכויי טוב שבעלי המכוניות הצרפתיות-במיוחד יקפצו עכשיו עם הטענות שרק תחזוקת הרכב קובעת ושלוי יצחק בכלל אפס שלא נחשב ולא קובע שום מחיר ושאת הרכב שלהם הם מוכרים רק לפי מה שהם חושבים שהוא שווה, אבל העובדות מדברות בעד עצמן כל מה שצריך זה ללחוץ פז'ו/סיטרואן בפורום עזרה טכנית והחשיפה לשלל התקלות המגוונות והיקרות תהיה מאוד גבוהה. כמו כן עובדה נוספת שהיפניות נמכרות במחיר מחירון ומעל ,והאירופאיות נמכרות בד"כ מתחת כאשר גם כך המחירון שלהם נמוך בעשרות אחוזים מהמקבילות תוצרת יפן).

הכותב הוא בעל פז'ו 205 כך שאין לי שום דבר (בינתיים) נגד היצרן, ורק הבאתי עובדות שנכונות לשוק המקומי.

פורסם

אני מסכים עם מצמץ,

איביזה משנת 2004/5 תיכנס סבבה בתקציב.

אחלה אוטו, מניסיון :)

חפשי בפורום!

נ.ב לאלה שאמרו יאריס, תנסו להשיג אחת קודם.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...