Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו RSI מודל 1997

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם רנו קליאו RSI מודל 97 היא כמו הקילאו שיצאו בין השנים 94-96 מבחינת שילדה,מנוע,הספק,כ"ס,מומנט וכל הדברים הנלווים ושרק מבחינה חיצונית(מראה חיצוני) המודל 97 שונה מקודמותייה?

עוד שאלה קטנה,אם המנוע בRSI עבר ראש מנוע מה זה בדיוק אומר ?

106Rallye S2 :onfire:

פורסם

ראיתי אותו לבד וביום ראשון אני ואבא שלי הולכים לראות אותו,בעל הרכב אמר שאין שאסי ואין קצה שילדה יד רביעית 180000 ק"מ מנוע מקורי (לא עבר החלפת מנוע) עבר טיפול מאסיבי של ראש מנוע,זה אבא שלי יבדוק ביום ראשון,צבע הרכב לבן ללא נזילות בגג ובסאנרוף,נראה שמור למרות שלא התעמקתי יותר מידיי כי מהירתי,ביום ראשון אני יבדוק אותו מבפנים.

רציתי לשאול אם המפרט הטכני שלה אותו דבר כמו של הקליאו שיצאו בשנים 94-96 ,האם היא שוקלת כמוהם,אותו מנוע,כ"ס אותו דברוכל הדברים הנלווים ושהיא רק שונה במראה חיצוני או שהיא שונה גם במפרט הטכני

בינתיים אף אחד לא ענה לי באופן ברור

וחיפשתי בפורום המון מידע על קליאו RSI בציר 97 ולא מצאתי כלום

בבקשה תעזרו לי,תודה רבה מראש על הכל

נדב

106Rallye S2 :onfire:

• תוכן חדש...