Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולחט שהגיע הזמן להעיף את הפיאסטה שנת 00

וקצת להתקדם..

אבל

מרשים רק אוטומט וכבר לא בא לי קטן

מה לעשות לקטנות הרגילות יש מנוע קטן ומה לעשות זה לא אותה סחיבה כמו המשפחתיות

ה1300 אם מזגן 3 אנשים באוטו וחצי באגז' מלא האוטו לא ממש זז בוא נגיד ככה להגיע ל100 נהיה סיפור לא פשוט set1_14.gif

בקיצור אני מחפש משהו נחמד עד ה45 ככה וחשבתי על

מגאן 01-02 1600

אקסנט 1500 שנת 02

או פוקוס שחורגת מהתקציב שנת 02 גם מנוע

כל הרכבים אוטומטיים כל הרכבים רק 5 דלתות (4 = בעעע)

איזה מבינהם הכי עדיף יתרונות חסרונות ושאר חמוצים?

ומה עוד יש בתקציב הזה לכל החיים בסרט כמו קח VR6 שנת 94 שתסע מהר

לא! חחח

דרך אגב מה הצריכת דלק שלהם??

פורסם

מה אנחנו אומרים? שעדיף שתנסח שאלה בעברית, בלי "בעעע" ו"חחח". כמו כן, פירוט ברור של סדרי העדיפויות שלך יעזור לחברי הפורום לתת לך תשובות ממוקדות; חיפוש יוכל גם הוא לעשות פלאים ליכולת שלך לקבל מידע על כל אחת מן המועמדות ולגבש החלטה.

אני מודה שלא הצלחתי להבין מה ניסית לומר/לשאול בקשר ל-VR6. האם ישנו צדיק אחד בפורום (אפילו פותח השרשור) שיוכל להאיר את עייני?

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

מהמגאן האוטומטי כדאי מאוד להתרחק כמו מאש בשדה קוצים אחרת תוריד בזמן לא ארוך במיוחד את ה........ שלך במוסך כי שיפוץ גיר מהיר יעלה לך 6500-9000 ש"ח ולא יעזור כמה שתבכה,זה יכאב מאוד.

לגבי אקסנט אוטומטי,מכוניות לא רעות אבל ערך השוק לא כמו היפניות.

לגבי הבחור שהציע לך קורולה,דע לך שבקושי שנת 99 תיכנס לך בתקציב ואתה צריך להחליט אם ברצונך להתקדם בשנתון או להתפשר על מכונית גדולה יותר אבל משנתון נמוך יותר,כי אלו כוחות השוק ואין מה לעשות.

ב-45,000 -אם תגדיל תקציב ב-1000 או 2000 תוכל לקנות לנטיס 2001,שלדעתי בגלל שהוא צעיר יותר מהקורולה בשנתיים יהיה עדיף.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...