Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעה התקופה שהגוזלים כנראה עוזבים את הקן ומתחילות הצרות של גוזלים שמתים מהתרסקות וכ"ו.

יש לי בגינה לא מעט קינים של יונים ציפורי דרור ועוד כמה ציפורים קטנות צבעוניות שכאלה.

היום הכלב התחיל להתעסק עם ציפור בגינה ומיד צעקתי עליו כדי שיפסיק לשחק איתה, אחרי שמצאתי אותה הסתבר לי שזה גוזל של ציפור דרור, הגוזל לא בורח ממני משום מה. לעוף הוא יכול והכל תקין אצלו למרות שהיה אצל הכלב בפה אבל למרות זאת הוא לא יודע לעוף יותר מכמה מטרים בודדים והחתולים פה בלילה יעשו בו לינץ וחבל.

יש לי כלוב של כנרים וגם של קוקטיילים (כלובים ריקים) ששם אני יכול לשים את הגוזל עד שילמד לעוף כמו שצריף, הבעיה היא מניסיון העבר שלי לחם ומים לא מספיקים לציפור הזאת וגם דוחן לא בדיוק מספיק להם והם פשוט מתים.

יש פה מישהו עם ניסיון שיכול לתת לי הדרכה פה כדי להחזיק בגוזל עד שילמד לעוף?

המצחיק הוא שיש קטעים שהגוזל עומד לא זז כאילו הוא קפוא, איך שמזיזי אותו קצת הוא מתחיל לזוז מצד לצד כמו ציפור דרור חסרת מנוחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני מעתיק לך תשובה מפורום אחר :

...

אחד הדברים החשובים ביותר הם לחמם את הציפור, אם על ידי בקבוק מים חמים או מנורת שולחן מרוחקת מהכלוב כמטר.

לגבי ההאכלה - ציפור דרור ידועה כאוכלת כל כמעט, החל מזרעונים, צורות שונות של מאפים שנזרקו ברחוב או באשפה, וחרקים קטנים. השתדלי להמנע מהאכלה בכוח, כשהיא נעשית ע"י אדם לא מיומן היא עלולה להסתיים בחנק (קורה, לצערי, בהרבה מקרים).

בהצלחה, ד"ר נאור קטלן

קישורים מצורפים

http://www.geocities.com/naorvet02

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

למיטב ידיעתי אי אפשר לגדל ציפור דרור בכלוב כי היא פשוט תמות ממש מאי חופש. אני פשוט זוכר משהו שאמרו לי לפני שנים, אני לא יודע כמה הוא נכון. אם כן אז כנראה משם מקור השם שלה - דרור.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...