Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידוע המשפט "לא מתווכחים על טעם וריח "

אבל לטעמי העיצובים האלו חורגים את כל גבולות העיצוב ומהווים דוגמא עצובה לחוסר טעם

פורסם

לא מזמן העלו שרשור דומה על "שיפורי יופי" שנעשו במכוניות ביפן.

הרעיון הכללי שלהם כנראה הוא להיות הכי מוזרים הכי שונים והכי מצועצעים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אי אפשר להבין את היפנים האלה.

אבל חייבים להעריך את ההשקעה שנעשתה בבניית ה...אה...איך לקרוא לזה...נו...:wink:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

האיכות מדהימה. (כמעט כמו האיביזה מדודו טופז :lol:).

אני מאוד מעריך את זה, עובדה שכל פעם שהם משקיעים את האנ' הזאת בכיוון הנכון יוצא משהו טוב (RX7, סופרה, NSX ועוד)

פורסם

לא הבנתי למה צריך למתוח את הפגושים מטר מחוץ לאוטו או הכנפיים האלה אבל האיכות של העבודה ממש גבוהה!!

מישהו יודע מה הפואנטה של כל העיצוב הזה? , או מה הם מנסים להראות?

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

היפנים, בתרבות המיין סטרים מעריצים את גיבורי חוברות הקומיקס המקומיות

ברכבת ניתן לראות מידי יום אנשים צעירים ומבוגרים כאחד, קוראים בשקידה חוברות קומיקס ,והם כאילו בתוך עולם משלהם

ניתן לראות דוגמאות לרכבים ומוטיבים אלה בחוברות הנל

כך נראית מוחצנות במדינה שכולם לבושים בתלבושת אחידה חליפה אפורה או כחולה ועניבה

יגאל

אגב מדובר בשוליים, יש שם יצירות מוטוריות שיגרמו להרבה מבקרי תערוכות ליפול מהרגליים ,מכל תחומי הרכב

החל בגרסאות ראלי משנות השבעים שמונים ועד רפליקות מדהימות של הארלי

יגאל

פורסם

אוקי, אז זה יפה לראות את התמונות באתר אינטרנט ולהגיד לעצמך "פשיי, היפנים האלה.."

אבל קח את זה ברצינות טיפה, היית נכנס לדבר הזה, מתניע ויוצא מהחניה? אנשים יכולים לראות אותך בטעות!

אז מה עם ההסוואה ברמה גבוה מאוד? עדיין סיכון לא קטן להשפיל את עצמך חברתית לדורי דורות :lol:

"רובוטריקים אחרי שהם מזדקנים?"

נופ, סתם ביקרו אצל אקסזיביט בPimp My Ride

GS300.

פורסם

ניידת שירות לבאטמובילים

:-P:lol:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

הראשון מדהים.

אם למישהו יש תמונות נוספות וגדולות, אני אשמח לראות, ואם גם יהיה פירוט של שלבי העבודה או מה נעשה ברכב זה בכלל יהיה מרשים.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

• תוכן חדש...