Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש את עזרתכם בפיענוח מספר פרמטרים טכניים.

1. מדוע מציינים שה-DVD קורא כתוביות בעברית ולמה זה חשוב לי ?

2. ראיתי DVD של חברת פיונר דגם DV-490V-S במחסני החשמל בחולון במחיר של 450 שקלים, לא מצויין במפרט הטכני של היצרן בחו"ל שהוא קורא כתוביות בעברית והוא מולטיזון, אבל באתרים בארץ מפרסמים שהוא מולטיזון גם קורא כתוביות איך זה ?

קישור ל-DVD .

http://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069745_301660907,00.html

תודה,

איזה כייף לי :)

פורסם

1. כמה טוב שיש שאלה שאני יכול לסייע לך בה, כי עד עכשיו הכיוון היה הפוך.

א. זה חשוב, כי כשאתה מוריד סרט מהאינטרנט, והכתוביות בו אינן מוטמעות אלא מורדות בנפרד מאתר אחר, אתה צריך שהמכשיר ידע להריץ את שני הקבצים יחד.

ב. אני לא יודע לענות על השאלה, אבל היום מחיר של DVD קורא כתוביות וצרובים אמור להיות בסביבות ה200 ש"ח, אלא אם כן יש למכשיר המדובר יכולות אודיו מרשימות שאתה זקוק להן או משהו בסגנון.

פורסם

כמו שכבר אמרו, כשאתה מוריד סרט וכתוביות, במקום להצטרך לצרוב אותו ללא כתוביות, או לעבור תהליך הטמעת כתוביות, אתה צורב את שניהם יחד, והנגן למעשה מפעיל אותם בדומה לנעשה במחשב.

בעניין המחיר, בזאפ המחיר לדגם מתחיל מ-602 ש"ח. אם זה אכן המחיר, נשמע משתלם מאוד. לטעמי, לשלם עוד 100 שקלים או מעט יותר, כדי לדעת שעשית רכישה נכונה, ולדעת שבמקרה הצורך המכשיר לא יאכזב אותך. כאמור, מדובר בשם ידוע - Pioneer, ולא נגן סיני עלום שם, שאתה לא יכול להיות בטוח שבכלל ידלק מחר בבוקר.

תתחדש. :)

פורסם

יותר חשוב מקריאת כתוביות, זה העניין שהמכשיר יודע לקרוא כתוביות בעברית בלי להפוך אותן.(את הכתוביות)

הפייוניר (ועוד כמה מכשירים) לא יודעים לקרוא מימין לשמאל.

הם קוראים את הכתוביות משמאל לימין ומה שקורה הוא שאתה מקבל כתב הפוך ('א התיכ םלוש במקום שלום כיתה א')

יש תוכנה שהופכת את הכתוביות כדי שיצאו נכון בDVD אבל זה סתם מעצבן.

פורסם

לבחורים הגונים כמו מרק, שלא מורידים סרטים אלא רק קונים או משכירים

סרטים מקוריים, עניין הכתוביות בלתי רלוונטי.

מולטיזון הוא נחלת העבר - כל מכשירי ה-DVD הנמכרים כיום בארץ

מנגנים הכול, בלי צורך ב"פתיחה".

בערך באותו מחיר (בין 400 ל-500) אפשר גם למצוא את הפיוניר 393,

אבל כנראה שאין יתרון לכאן או לכאן - העיקר שלא תקנה זבל סיני

עלום שם ב-200 ש"ח בסופר, עם אמינות בקרשים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקשר לאפקס 811 - זה המכשיר שיש לי, עובד מצויין כבר שנה, מלבד זה שכשהוא נדלק הוא נדלק תמיד על פול ווליום.

בנוסף , חשוב שהמכשיר ידע לעדכן גירסאות של קודקים.

פורסם
לבחורים הגונים כמו מרק, שלא מורידים סרטים אלא רק קונים או משכירים

סרטים מקוריים, עניין הכתוביות בלתי רלוונטי.

מולטיזון הוא נחלת העבר - כל מכשירי ה-DVD הנמכרים כיום בארץ

מנגנים הכול, בלי צורך ב"פתיחה".

בערך באותו מחיר (בין 400 ל-500) אפשר גם למצוא את הפיוניר 393,

אבל כנראה שאין יתרון לכאן או לכאן - העיקר שלא תקנה זבל סיני

עלום שם ב-200 ש"ח בסופר, עם אמינות בקרשים.

שלום לך,

גם אני מידי פעם מוריד סרטים לילדים שראק,מלך האריות,MADAGASCAR ועד..האמת שאני לא בעד הפרת זכויות יוצרים.

בקשר לכתוביות אני מחפש בדרך כלל סרטים עם תרגום מובנה או דיבוב לעברית עבור ילדים קטנים.

איזה כייף לי :)

פורסם

העניין החשוב, כמו שנאמר, הוא שמכשיר ה-DVD יתמוך בעידכון גירסאות.

בכל כמה זמן, הקידודים של הסרטים שאתה מוריד מהאינטרנט משתנים (גירסאות DIVX, XVID וכו').

היום ה-DVD שתקנה יכול לנגן כל סרט, אבל בעוד כשנה יכול להיות שהאנשים שמקודדים סרטים יקודדו בעזרת מקודד חדיש,

שמכשיר ה-DVD שלך לא תומך בו, ולכן הסרט לא יעבוד, או שיעבוד לאט מאוד.

מלבד זה, היום באתרי השיתופים כמעט לכל סרט שיוצא, יוצאת גם גירסה עם תרגום מובנה, רק לצרוב ולראות במכשיר ה-DVD

הביתי. ההורדה של הסרט תהיה יותר מהירה עם תרגום מובנה, ובמקרה הזה כל עניין הכתוביות במכשיר ה-DVD הופך למיותר.

• תוכן חדש...