Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איה נאפה

speedseeker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו חזר מאיה נאפה הקיץ? מעניין לשמוע מה הולך שם אולי שווה לסגור.

אני חזרתי אתמול מהפלגה, הנסיכה מהקריביים שוב נתקעה והיה שם בלאגן שלם, למזלי אני הייתי על המג'יק היה נחמד כבר פעם שנייה שלי ושלישית של חברים, היה נחמד לא יותר יחסית לחדר שהוא כמו תא בכלא וחבר שחירבן את כל הטיול עם הגרעינים והסירחון שלו.

סה"כ טיול נחמד למי שלא מפריעות לו התנודות בים, האוכל היחסית פשוט וזול (העיקר שייראה שיש הרבה ו4 ארוחות ביום) והפיתוי לשרוף את כל הכסף בדיוטי או בקזינו סתם כי אין משהו אחר לעשות.

המלצות ספיצפיות למי שכבר סגר יינתנו בפרטי.

שוב אני מבקש ממי שהיה השנה בנאפה/ ורנה/ קוס לרשום את החוויות שלו זה מסקרן אותי מאוד.

תודה ושבת שלום,

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

הקיץ רק התחיל, קשה לי להאמין שתמצא כבר אנשים שחזרו משם - הרוב בכלל עוד לא טסו.

מה שכן - אני לא רואה סיבה שהשנה לא יהיה טוב לפחות כמו בשנים שעברו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
חבר חזר אתמול מקוס (יוון) , מעניין אותך ?

מעניין, בטח שמעניין.

אם הוא יוכל לרשום כמה מילים לסיכום החוויה, אני אשמח.

פורסם

שנה שעברה הייתי בנאפה.

מפוצץ בישראלים, מהסוג הפחות נחמד...

אבל מצד שני גם מפוצץ באירופאים, יש שם כמה דברים שחובה לעשות כמו את הכדורגל מים ואת ה"FLY FISH" ו"SLING SHOT".

האמת שאני וחברים שלי די התאכזבנו כי היינו שם הכי צעירים, בני 17 וחצי שהממצוע גילאים שם הרבה יותר גבוה, 20-21 אני מעריך.

איה נאפה זאת חוויה אבל גם שם יש אנטישמיות כמו בכל מקום.

השנה אני נוסע לאיוס ביוון, שמעתי שזה מקום הרבה יותר קטן ועם הרבה פחות ישראלים שעוד לא "התגלה".

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אחד שאני מכיר שחזר מאיי נאפה לקח טוסטוס ב 600 ש"ח לשבוע ואז גם השביט אותו שם ושלם עוד 600 ש"ח

המקום לא מומלץ לישראלים תמיד מנסים לעשות שם קומבינות לפי מה שהבנתי

אבל שווה ללכת ולחפש דילים כי אם אתה נכנס לשבת בפאב אי זהוא אז המועדון ממול עוב עם הפאבים ומשיגים הנחות ושתייה חינם לפעמים

אין כמו שריקת הJT3D-7 על הבוקר...8)

פורסם

אנשים, תהיו רציניים, מי שהיה שם ויודע שידבר, מי שיודע על חבר של חבר שהשבית שם טוסטוס זה כבר משהו אחר...

לגבי המחירים, הם די הגונים, המטבע שם היה בזמנו לירה קפריסאית, לירה אחת שווה 10 שקלים, יכול להיות שהיום זה כבר יורו (לא יודע על זה).

המחיר היה כמו בארץ בערך, חוץ מהמחיר של קוקה קולה וספרייט ומשקאות מערביים שעלו הרבה, בערך 20 שקל לבקבוק חצי ליטר...

תלוי גם איפה אתה קונה, אנחנו קנינו במכולת במקום יחסית שומם שהיו בה מחירים זולים.

בעיקרון 2500 שקל לשבוע לבזבוזים שם ואתה חי טוב, 3500 ואתה חי כמו מלך. אנחנו לקחנו 1500 אבל הפסדנו כמה דברים שרצינו לעשות בגלל חוסר כסף.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

אמא שלי גם הייתה בספינה שאתה היית בה מג'יק 1 וחזרה גם יום חמישי.

היא אמרה שהיה זוועה היו שם מלא ערסים מנתיבות ולא נהנתה בכלל.

עכשיו אנחנו מתכננים טיול לזקינטוס אם המקום מעניין אותך אני יוסיף פרטים.

פורסם
מעניין, בטח שמעניין.

אם הוא יוכל לרשום כמה מילים לסיכום החוויה, אני אשמח.

אוקיי,

אז נתחיל בצד החיובי :

יש ימבה ימבה כוסיות מכל אירופיה, מועדנים כיפים, בחורות זורמות , ים מטרף ומדהים

הוא השכיר טרקטורון ב200 יורו לשבוע... (שאני חושב על זה זה מחיר שחיטה)

צד שלילי :

כל האי מפוצץ בישראלים ערסים בני 18 לפני צבא

בסך הכל הוא נהנה, הכיר ימבה בחורות , נהנה במועדנים והשתולל עם הטרקטורון....

תהנה

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
אמא שלי גם הייתה בספינה שאתה היית בה מג'יק 1 וחזרה גם יום חמישי.

היא אמרה שהיה זוועה היו שם מלא ערסים מנתיבות ולא נהנתה בכלל.

עכשיו אנחנו מתכננים טיול לזקינטוס אם המקום מעניין אותך אני יוסיף פרטים.

זאת הפעם הראשונה שהיא מפליגה במג'יק?

כנראה ההפלגה הזאת באמת לא הייתה מוצלחת, גם אני לא התלהבתי מהחבר'ה של עיריית נתיבות.

בכל אופן אני מחפש משהו בסגנון של נאפה אבל מחירים קצת יותר שפויים של מחייה, מפנטז על המזרח אבל הטיסה יקרה לי מדי.

יש הצעות? ורנה, קוס, נאפה, איוס (איתמר לא כתבת לי מה המחירים שם) בינתיים עומדות על הפרק אבל אין הבדלים משמעותיים לפי מה שראיתי.

פורסם

השנה אני נוסע לאיוס ביוון, שמעתי שזה מקום הרבה יותר קטן ועם הרבה פחות ישראלים שעוד לא "התגלה".

זה לא שאיוס לא התגלה מבחינת הישראלים.

פעם היו שם מלא ישראלים, והיו דילים לשם מישראל.

עד שהישראלים התחילו להשחיט והיוונים שם סירבו לעבוד עם ישראלים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

חזרתי יום חמישי האחרון מאיה נאפה לאחר שבוע שם-ממליץ בחום.

אפשר להשתמש שם רק בלירה קפריסאית ומקסימום יש מקומות שמקבלים יורו [בהשכרת רכב] דולר ביכלל לא מעניין אותם.

אם רוצים לשכור כלים כלשהם הכי מומלץ אצל מישהו בשם וויקטור-כל אחד ידע לכוון אותכם אליו, הוא הוגן ואמין ודורש או רישיון נהיגה[הישראלי טוב לו] או דרכון.

מחיר של קטנוע 50 סמ"ק לשמונה ימים [7 לילות] 45 פאונד [450 שקל] ומקבלים קסדה או שתיים [כמה שרוצים].

טרקטורון ל-8 ימים זה 120 פאונד, אני לקחתי ליומיים האחרונים ב-25 פאונד.

מסיבות:

ימי חמישי ושני יש מסיבות קצף באייס קלאב, כרטיס עולה בערך 10 פאונד אצל היחצנים ברחוב וזאת אחת המסיבות הכי טובות שיש שם.

מועדון הבלאק אנד וויט-למי שאוהב מוזיקה שחורה זה ה-מקום וגם למי שלא זה חוויה, מומלץ ללכת בבגדים לבנים או לפחות משהו עם פסים לבנים או משהו כי המקום מאוד חשוך ואפקט התאורה גורם לכולם להראות כההי עור.

קארוואש-מוזיקה שמתחילה משנות ה-60 עד מוזיקה עכשווית עם כל מה שבדרך, מומלץ בחום למרות שלהרבה צעירים זה לא נישמע מפתה במיוחד.

פליי- סתם מועדון ללא נושא [לכל מועדן שם יש נושא מסויים] אבל המסיבות שם טובות, אני הייתי שם במסיבה של וויד וברחבה אחרת דיג'יי ישראלי.

מסיבת ספינה עולה 18 פאונד וזה מ-12 בבוקר עד 17:30-רק ישראלים ונורא כייף.

סטארקיס-מועדון אחד היפים, בר עגול ענקי באמצע ועליו תמיד מלא בנות רוקדות.

כל המסיבות הם בין 5 ל-12 פאונד לכרטיס.

כל דבר תיירותי עולה שם הרבה, שישית מים בסופר בתוך המלון עלתה 1.8 פאונד, בסופר ברחוב פאונד אחד, 6 ביצים 0.8 פאונד, 6 לחמניות 0.8 פאונד.

ספורט ימי:

אופנוע ים לרבע שעה 20 פאונד, שווה כל שקל-אופנועים חדשים ולא מוגבלים של ימאהה.

פלייפיש לסיבוב 10 פאונד-גם דבר ענקי ושווה את הכסף, באנו 3 אנשים [זה מיועד ל-2] והוא אמר לנו שנשלם רגיל ואחד מאיתנו יעשה פעמיים.

ION מין 4 כדורי ענק מחוברים במיזרון, רק הכדורים נוגעים במים וזה כזה מקפץ על המים-7 פאונד לסיבוב ואת האמת, אחרי הפלייפיש והאופנוע ים זה ממש לא מרגש, הייתי מוותר על זה.

מומלץ להביא אוכל קל להחנה מהארץ כי ברוב הדירות שמקבלים שם יש מיטבח.

לקחנו אורז ומקרוני וקוסקוס וטונה ומלא חטיפים וחלב וקורנפלקס ככה שלא נישארנו רעבים.

בחוץ אכלנו 3 פעמים:

במקדונלד'ס- הארוחה הכי גדולה ומוגדלת להכי גדול עלתה לי 3.6 פאונד ועדיין זה היה בגודל של ארוכה ממוצעת בארץ.

בפיצה האט- אכול כפי יכולתך ב-4 פאונד.

בKFC ארוחה גדולה ב3.5 פאונד.

אלכהל-מומלץ להביא מהדיוטי פרי, ל-4 אנשים קנינו ליטר באד אפל, ליטר יגר, ליטר אפטרשוק אדום ו2.75 ליטר של אבסולוט, הספיק לנו בדיוק לשבוע הזה.

אה ושתי ארגזים של XL.

אם מישהו צריך עוד כל מיני פרטים קטנים-בפרטי.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

• תוכן חדש...