Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרארי 308 - מד אוץ עד 140 קמ"ש?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הקמש"ים של פרארי יותר מהירים מקמש"ים של מכוניות סטנדרטיות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

שנאמר

Indicated Air Speed

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

נורא פשוט לכל מי שיקרא את תקנות העזר של חוקי משרד התחבורה האמריקאי. לאמריקאים יש ראש מעט משונה. הם האמינו שאם לא תראה מספרים גבוהים על מד האוץ שלך, תפחד להגיע לשם. זו הדרך האמריקאית להגבלת מהירות.

פורסם
נורא פשוט לכל מי שיקרא את תקנות העזר של חוקי משרד התחבורה האמריקאי. לאמריקאים יש ראש מעט משונה. הם האמינו שאם לא תראה מספרים גבוהים על מד האוץ שלך, תפחד להגיע לשם. זו הדרך האמריקאית להגבלת מהירות.

זה מזכיר לי את השלב בהתפתחות הילד בו הוא שם יד על עיניו ואומר "אתם לא רואים אותי...".

פורסם

ב 1982 הועבר בארה"ב חוק שהגביל את מדי המהירות של כל המכוניות מלהציג מהירויות גבוהות מ 85 מייל לשעה.

לא ברור מדוע מכונית משנת 1979 מושפעת ממנו. יתכן שבשנים ההן זו היתה בגדר המלצה, ויתכן שמד המהירות הוחלף במהלך חייה לכזה שיוצר עבור מכוניות חדשות יותר.

פורסם

אני לא יודע למה האמריקאים עשו את זה אבל אולי יש איזשהו היגיון מאחורי זה, כשמישהו נוסע במהירות שבה כבר מתחילה להיות בעיה לשמור את האוטו בקו ישר, שיתרכז בכביש ובנהיגה ושלא יסתכל כל שנייה על הספידומטר כדי לראות באיזה מהירות הוא נמצא.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אם תיסע מהר יתפוס אותך שוטר ..

ואז תוכל להגיד שהמכונית הזו בקושי סוגרת סקלה של 140 קמ"ש , שיפסיק לבלבל במוח , וכדאי לו ללכת לטפס על מכונית מהירה באמת .:-)

פורסם

אני לא יודע למה האמריקאים עשו את זה אבל אולי יש איזשהו היגיון מאחורי זה, כשמישהו נוסע במהירות שבה כבר מתחילה להיות בעיה לשמור את האוטו בקו ישר, שיתרכז בכביש ובנהיגה ושלא יסתכל כל שנייה על הספידומטר כדי לראות באיזה מהירות הוא נמצא.

עמוס

נהגתי פעם כמה סיבובים במסלול על רכב ראלי שהנהג שלו הסתיר את המהירות מ-60 קמ"ש ומעלה, כדי שהעובדות לא יבלבלו אותו בזמן הנהיגה...

• תוכן חדש...