Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, דפדפתי קצת באתר הזה ובגלל החוסר הבנה שלי ברכבים יד שניה ובמחירים, קיבלתי את המחירים הממוצעים שרשומים שם בברכה.

לאחר שיטוט קצר ויקר באתר של לוי יצחק ראיתי שיש מקרים שאנשים מבקשים פי 2 מהמחירון ללא שום סיבה הגיונית

הייתי שמח לקבל קצת טיפים לפני קניית רכב יד שניה, איך להמנע מכניסה יומיומית לאתר של לוי יצחק, איך לדעת לזהות מחירים נורמליים או מופקעים, ואיך כמובן להוריד את המוכר למחיר נורמלי.

בנוסף אשמח לקבל עוד קצת טיפים על קניה של יד שניה, כמה קילומטרג' לפי שנה נחשב נורמלי, כמה ידיים עבר וכו

תודה רבה!! (:

פורסם

כל אחד יכול לבקש גם פי 10 מהמחירון - זה לא אומר שהוא יקבל.

רכב פרטי (לא ליסינג ולא השכרה בהווה או לשעבר) עובר בממוצע 12000-18000 ק"מ לשנה ומעבר לכך זה הרבה.

ממוצע החלפת ידיים כל 2-3 למי שיש כסף מחליף רכב ולמי שאין... נשאר ומחזיק את הרכב 3.5-4 שנים.

מעבר לכך,זה לא כדאי אלא אם הרכב נרכש חדש מהסוכנות.

לגבי האתר yad 2 נהג בכבדהו וחשדהו מסיבה מאוד פשוטה- כשאני ואבא שלי חיפשנו עבורו הונדה סיוויק 2004-2005 עלינו על לא מעט סוחרים,רמאים ונוכלים,שמחזיקים מכוניות שהיו ממגרש ומנסים למכור אותן בחוץ,הם "יד ראשונה פרטית" אבל כשבאים לראות את האוטו מסתבר שהבעלים הקודמים הם ליסינג/השכרה /חברה

פתאום ספר הטיפולים של האוטו נעלם כלא היה ואם בטלפון אמרו שהאוטו נקי,אז לפני הבדיקה רואים שהאוטו קיבל פיצוץ מכיוון כזה או אחר .

אני הייתי מחפש ב- YNET לא שאין שם סוחרים,אבל יש שם גם מכוניות מצויינות והמנהל שלי קנה פיג'ו CC קבריולט מטרייד אין בצפון,יד 2 עם 30,000 ק"מ וסה"כ פרט לתושבות מנוע האוטו יצא נקי לגמרי ויש ספר טיפולים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לדעתי בדיוק הפוך. ב- yad2 מנסים לפחות לסנן ולהפריד בין אנשים פרטיים לסוחרים/סוכניות/טרייד-אין וכו'. הסוחרים מנסים להסתנן גם לחלק של האנשים הפרטיים, אבל אם מתלוננים על המודעה שהיא של סוחר היא עוברת לחלק של הסוחרים (בדוק).

לא תמיד הסינון מצליח ב- 100% אבל לפחות יש סינון.

דוגמא לזיהוי סוחרים ב- yad2: הם רושמים את הפלאפון לא במקום המיועד אלא בגוף ההודעה. הם הבינו שהפלאפון שלהם רשום במערכת כפלאפון של סוחרים ולכן הם רושמים אותו בחלק שהמערכת לא סורקת.

ב ynet אין שום סינון, וכמעט כל מודעה שמופיעה שם (של אדם פרטי) מופיעה גם ב- yad2.

פורסם

מסכים עם נועם.

אם אתה יודע איזה דגם\ים בדיוק אתה מחפש, אז כנס לאתר לוי יצחק ותרשום לעצמך שיהיה לך.

אם אתה מחפש המון דגמים ולא מסתדר עם האינטרנט - מחירון לוי יצחק עולה 42 ש"ח בסטימצקי...

בהצלחה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

מחזק את דברי הקודמים, האתר עצמו לא יכול לבצע סינון מיוחד בתחום הזה, אלא מינימלי בלבד וזו גם בהסתמך על יושרו האישי של הסוחר שמציג עצמו ככזה. הבעיה היא הכוח הרב שיש לאתרים כאלה ,ועובדה זו לא נעלמת גם מעיניהם של סוחרים ובעלי עסקים, שים לב שהמקרה חוזר על עצמו בכל קטגוריה ולא רק ברכבים, אלא גם באביזרים ובמוצרים מיד שניה.

עצתי לך היא אכן לקנות מחירון, לבצע חיפוש ומחקר מעמיק עד כמה שניתן לפני שאתה לוקח רכב לבדיקה או בכלל עובר את שלב הטלפונים. רוב הסוחרים לא עובדים בשבת אז מי שכותב לא בשבת או מושך אותך ליום ראשון (ולא מסיבה דתית) זה צריך להדליק לך נורה אדומה ראשונה, אם הרכב לא שלו אלא של :אחותו\ שכנה זקנה ומסכנה\חמתו\ דודה שלו וכו' - עוד נורה אדומה!

הכלי הכי חזק שלך בחיפוש הוא סבלנות, אם תילחץ יש חשש שתטעה .

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...