Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה ללא מזגן. למה מה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?  

178 הצבעות

1. 1. יום חם. השמש קודחת. האם אתה פותח את החלונות ברכבך או סוגר אותם ומפעיל את המזגן ?

• תמיד סגורים (בשביל זה יש מזגן)
    • תמיד פתוחים (אין כמו אויר "צח")
    • סוגר בעיר ופותח מחוץ לעיר
    • פותח בעיר וסוגר מחוץ לעיר

פוסטים מומלצים

פורסם
לא מבין חלק נכבד מהמגיבים פה.

גם אם הצריכה של הדלק שלי תהיה 1:1 עם מזגן ל1:11 בלי מזגן כמו שזה עכשיו אני אסע עם מזגן.

מה אני הרגתי מישהו?בשביל מה יש לכם מזגן?בשביל לחסוך בדלק?

היה לי רכב בלי מזגן שלושה חודשים,ולא ידעתי מה לעשות עם עצמי עד שהגיע הרכב החדש שלי.

כל אותם חסכנים,עדיף תסעו באופניים.גם בריזה נעימה וגם בלי דלק!

לא יותר מידי מסובך, חלקנו נהנים לנהוג עם חלון פתוח, חלק מההנאה.

יש כאלו שפשוט לא אוהבים מזגן, בעבודה שלי הייתי נאלצת להגיע עם חולצות שרוול ארוך ופליז וזאת מפני שהמזגן תמיד עבד על טמפרטורה הכי קרה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 250
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מזגן - אלא אם רוצים לנהוג קצת יותר אגרסיבי, ואז מוותרים עליו :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כבר 4 שנים בלי מזגן :twisted:

וזורמים עם זה כמו גדול...נכון שאין כמו מזגן אבל אין לי כוח להתעסק בכול החרא של התיקונים וכו...

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם
אין לי כוח להתעסק בכול החרא של התיקונים וכו...

בכל אופן מזגן ברכב צרפתי יותר אמין מהרכב עצמו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא יותר מידי מסובך, חלקנו נהנים לנהוג עם חלון פתוח, חלק מההנאה.

יש כאלו שפשוט לא אוהבים מזגן, בעבודה שלי הייתי נאלצת להגיע עם חולצות שרוול ארוך ופליז וזאת מפני שהמזגן תמיד עבד על טמפרטורה הכי קרה.

ל'

מצטרף לדעתך - אני שונא מזגנים אמיתי וחולה חלונות פתוחים טהור :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שזה נשמע קצת הזוי אבל שמעתי את זה ואני חייב לדעת אם זה נכון .

האם יותר דלק מתבזבז כשהחלון פתוח מאשר כשהחלון סגור או שיש מזגן ? תודה .

פורסם

לפי כמה מחקרים שקראתי וראיתי בטלוויזיה- עד מהירות של 80 קמ"ש לערך עדיף חלונות פתוחים מעל למהירות זו עדיף לסגור חלונות ולהפעיל מזגן (כדאי מבחינת חיסכון בדלק).

פורסם

בגלל שהחלונות פתוחים ההתנגדות אוויר גדלה ולכן צריכת הדלק עולה.

כמובן שיש לזה השפעה גדולה יותר במהירות גבוה יותר,יש לא מעט אנשים שטוענים שנסיעה עם עם מזגן במהירות גבוה חסכונית יותר מנסיעה עם חלונות פותחים באותה מהירות.

פורסם

אוי לא, אז כשהחלונות פתוחים האוטו שלי יצרוך 0.01 ליטר לקילומטר יותר מאשר שהחלונות סגורים...

נוו באמת אתם פשוט הורגים אותי כל פעם מחדש, תעברו באדום חבל לבלום שוחק את הברקסים

פורסם

אם לא מדברים על הפעלת מזגן - ברור שחלון פתוח יבזבז יותר דלק מסגור.

ברגע שהפעלת מזגן אני חושב שיש הרבה משקל לסוג ונפח המנוע, למקדם הגרר של הרכב ולאופי הנהיגה שלך.

אישית אם חם לי מדי אני מפעיל מזגן, עדיף בזבוז הדלק מלאבד נוחות בנהיגה.

ככה ברגיל אני אוהב חלונות פתוחים, בעיקר באיזורים כפריים, אין כמו אויר מבחוץ (בבית אין לי מזגן).

יוצא שתמיד אני "מבזבז" יותר דלק, בין אם חלון פתוח או מזגן. כמה יותר? לא מעניין אותי.

כשיש לי חשק לחסוך בדלק אני משאיר את הרכב בחניה...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

נכון, מבחינת צריכת דלק כבר רשמתי שיש עלייה (ובמזגן כן יש עלייה).

אבל בארץ, בקיץ, או סתם ביום חם, בלי מזגן באמת קשה להסתדר ולכן עדיף עלייה בדלק מאשר למות מחום.

פורסם

לא בהכרח.

מערבולות האוויר שנוצרות באזור החלון כשהוא פתוח הן שגורמות לעלייה בצריכת הדלק.

יש מכוניות שמעוצבות כך שבקושי נכנסת רוח מהחלון כשהוא פתוח (פתוח ,אבל לא עד הסוף).

אם לא נכנסת רוח מהחלון המשמעות שהאוויר מחליק על גוף המכונית ולא נוצרות מערבולות אוויר מסביב לאזור החלונות.

כמובן שבכל רכב זה שונה.

כרגיל הדוגמא היא מהרכב הנוכחי -הבלוק- סיטרואן ברלינגו-נסיעה עם מזגן צורכת הרבה יותר דלק מאשר נסיעה עם חלונות פתוחים.

ברכב אחר שהיה לי -סיירה 2.0 ל' עם "מטעמים" במנוע, זה היה הפוך.

• תוכן חדש...