Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר חשקה נפשי ונפשות חבריי ללכת לים. נפגשנו כולנו וצעדנו לעבר האוטו. כשהגענו לחניה חשכו עניינו!

אנשים נבזים שרטו את הרכב לילה קודם. השריטות על הפח ובכל הכיוונים. בשני צידי הרכב, מקדימה על הפגוז' ומאחורה מעל הפלסטיקה.

זה ממש נראה כאילו הם ביטאו את החוש היצירתי שלהם על האוטו באמצעות חרב סמוראי. חלק מהשריטות נוראיות במידה מועטה אך רוב השריטות עמוקות מאוד! כל-כך כעסתי. עד ששמרתי על האוטו שלא יתלכלך והקפדתי לא להרוס באה חבורה (מתאר לעצמי) של כולירות והרסו אותו. ניסיתי לעשות לשריטות פוליש-צב אבל ללא הצלחה. כמה צרות עין יש בעולם. *מדוכא*

:smilecolr
פורסם

כהה זה שיש חארות של אנשים שכואב להם הלב ליראות אוטו יפה ואוהבים להרוס!.

אפ פוליש לא עזר רק רק צבעי יוכל לעזור לך.

תפנה לצבעי רכב תתייעץ איתו בקשר לשריטות ותיראה מה הוא אומר אם צריך צביעה אולי יש איזה משהו לזה.

פורסם

אם יש מקיף - זה הזמן להפעיל אותו.

צביעה טובה לרכב בגודל סטנדרטי [משפחתית ממוצעת למשל] עולה סדר גודל של 10-15 אלף שקל [דגש על מקום איכותי וחומרי גלם איכותיים יחד עם עבודה מעולה]

במידה ויש שריטות עמוקות ממש יש חשש להתפתחות של חלודה - בכל מקרה כדאי לגשת למוסך, לקחת הצעת מחיר ולפנות לחברת הביטוח.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אין לי ביטוח מקיף וכרגע הדאגת אותי עם החלודה.

מה בכל זאת, חוץ מלצבוע מחדש, אני יכול לעשות כדי למנוע הצטברות חלודה במידה והשריטה עמוקה מאוד?

:smilecolr
פורסם

לפי התאור שלך כל הרכב נשרט ועמוק מכל הכיוונים מה שלא משאיר לך ברירה ולצבוע את הרכב :|

תנסה לקבל הצעות מחיר ולבצע סקר שוק על מנת לקבל את ההצעה הטובה ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...