Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה שלי ממש אוהבת גולף והחליטה לקנות כמו שלי,אז ככה מדובר בגולף שנת 2001 אוטמט מנוע 1600,גנריישן,התוצאות הם:

1.מנוע-רעשים במנוע,טוען שזה מהטיימינג,נזילות שמן,זה יותר הזעת שמן מתוצאה שצריך להחילף נשם (מנותק).קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים,נזילת מים,אין שום נזילה הבוחן אמר בעצמו שזה מבלאי ואין ליחס חשיבות...

2.מערכת פליטה :מצוין.

3.מערכת היגוי:נקישות במתלה,בולשית ראינו קבלות שהחליפו ברקסים בולמי זעזועים,לגר שמאל.

4.קפיצים:תקין.

5.שילדה ומרכב:ליקויים בעלי משמעות נמוכה,הוחלף כנפיים,אין שאסי!

6.מערכת בלימה תקין.

העברת כח :הבוחן אמר שהגיר טוב,אבל לעומק לבדוק רק במכון גירים,אמר שלא רואה בעיה..

עכשיו לקופריסה:

maximum=26

minimum=26

dife=0

engine rpm=2.67 rpm

start consumption=86.5 amp

end consumption=89.5 amp

load duration=4.5 sec

27 27 26 26 26 25 26 26

25 27 26 25 27 27 26 26

26 27 28 26 27 26 27 24

27 27 27 27 27 26 25 27

תודה לכולם אני עשיתי סיבוב על הרכב ממש היה תענוג רכב שמור,אגב הבוחן אמר שהמנוע מצוין אז מה אתה אומרים ממש תודה לכולם,אמרתי לה לא לקנות בינתיים עד התשובה שלכם,והיא ממש לחוצה :shock:

עוד תגובה קטנה הרכב עבר 150 אלף ומטופל במוסך מורשה...החולף טיימינג משאבת מים וטיפול 15 אלף תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

If the car is in a good condition, why not?:-)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

הרכב נשמע במצב מצויין למרות שהק"מ דיי גבוה.

קומפרסיה שווה בצילינדרים זה נתון יפה מאוד. (למרות שקצת נמוך , ה1600 שלי לשעבר היתה עם 33 בכולם (יחידות אמפר))

אם טיפול הטיימינג ומשאבת המים בוצע בשנה האחרונה, אפשר לנסוע בראש שקט.

באיזה מכון בדיקה בוצעה הבדיקה?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

חשוב לבדוק את מצב תיבת ההילוכים האוטומטית במכון גירים לפני הרכישה כמו כן לבדוק את נושא צינור נשם מנותק והזעות מהמנוע ומה ההעלויות של תיקון ההזעות=נזילות, מנוע תקין לא מזיע.

הרכב עשה 150K ויש לבדוק אותו היטב.

איזה כייף לי :)

פורסם

הזעות זה כסת"ח ידוע. עד היום אני מחפש את ההזעות שכתבו בבדיקה של הGTI. הכנסתי את הרכב למוסך במיוחד בשביל זה :)

יחסית לרכב של 150 אלף ק"מ , הבדיקה נקייה לגמרי. (גם יחסית לכל רכב אחר)

הדבר היחיד שהייתי מעט דואג לגביו הוא הגיר האוטומטי , אבל רק מעט.

קשה לי להאמין שבעל הרכב יסכים לקחת את הרכב למכון גירים אוטומטיים ולבצע בדיקה יסודית לגיר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הנשם מנותק,יש עליו דבק כי לא החליפו בדקנו עולה 300 שקל,הגיר התנהג בסדר לי יש את אותו רכב עם 160 אלף,ועשה רושם שהוא נוסע בסדר,המוכר דורש מחירון מה לעשות?אחרי שהוא ראה תתוצאה של המנוע והיה מבסוט,ואמר שהוא יודע מה יש לו בידיים,לא מוכן לשמוע על פחות...

פורסם

גולפים דור 4 נמכרים מחיר מחירון משקולל וגם יותר מזה בתלות במצבו של הרכב.

מה עושים ? לוקחים החלטה...

פורסם

תודה מרק נירא לנו שהיא תיקח אותה במחירון בגלל התוצאה הטובה של המנוע ואין שאסי,והרכב טופל במורשה נקווה אפילו ל1000 שקל פחות,כמה זמן המנוע יכול להחזיק מעמד במידה והוא יטופל בזמן עם שמנים וחלפים איכותיים,הכוונה לקמ"ש?

פורסם

אין דבר כזה דורש מה דורש....הכל היצע וביקוש ולכל סיר יש מכסה

אחרי שחיפשתי רבות גולף וחפרתי בעיתונים וראיתי גרוטאות שרצו עליהם מחירון, מצאתי אחת יפה עם כל מיני רג'קטים קטנים שסבירים לחלוטין לשנתון....ושילמתי עליה כמה אלפיות תחת המחירון....

אין דבר כזה ....יש בחוץ את הרכב המתאים במחיר המתאים...רק צריך סבלנות......אפילו את הGTI הקודמת שלי קניתי באלף תחת המחירון למרות שהיא היתה ללא תאונות, ובמצב מצויין...

פורסם

הרכב נראה טוב, חוץ מזה, הצורה בא אתה מספר עליו מראה שאתה ממש להוט על האוטו.

משמדאיג זה הקורוזיה. איפה מצאו אותה? חוץ מזה, משמעות נמוכה במרכב זה לא משמעות שולית. זהו סימן שהחליפו חלקים, השאלה היא מה בדיוק החליפו?

בכל מקרה, נראה לי שההחלטה כבר נעשתה אז, בהצלחה ותהנו מהרכב החדש!

"אתה רוצה חתיכה זהב? - לא, אני הרגע אכלתי" :?

"בשביל מה שמו לשוטר כובע, אם לא בשביל לראות?" :shock:

פורסם
אפילו את הGTI הקודמת שלי קניתי באלף תחת המחירון למרות שהיא היתה ללא תאונות, ובמצב מצויין...

היתה ללא תאונות... :wink:

אני מסכים בעניין הרכב הנכון, אבל לא כ"כ בנושא המחיר הנכון.

ברגע שאני אישית מוצא את הרכב הנכון , המחיר במידה ואינו מוגזם מדי, הופך להיות נכון.

לי אישית(ואני לא היחיד כאן)שווה לשלם לא מעט מעל המחירון , על רכב נדיר (אני תמיד מחפש רכבים נדירים יחסית) שאני יודע שהוא מושלם.

גם ברור לי שכשאמכור אקבל את אותו סכום מעל אלא אם כן יקרה אסון (חס וחלילה) כשהרכב בבעלותי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני לא מבין למה אנשים קונים רכב משנת 2002 עם 150K ? בשוק יש מספיק רכבים עם קילומטרא'ז נמוך מאוד ולא קשה למצוא אחת עם 60-100K.

גולף דור 4 היתה הצלחה מסחררת של היצרן VW, באותה תקופה (2000-1999) המרק היה בשפל ומחיר הגולף היה נמוך ונתן תמורה מלאה והרבה אנשים שגולף היה החלום הרטוב שלהם רכשו רכב זה ובמיוחד אנשים בגיל הזהב שקיבלו פנסיה.

פורסם

מרק - אחרי שחיפשתי גולף בצורה אינטנסיבית (יומיים :lol:) אני יכול לקבוע ש :

א.אתה צודק יש מליון גולפים יפיפיות בשוק

ב.אתה צודק כולן שיכות לבית גיל הזהב

ג.אתה צודק קל למצוא אחת עם קילומטראז' מגוחך

ד.אפילו אחת מהן היא לא ג'ניריישן !! כולן קומפורטליין, ולי אישית לא היה בא בחשבון לרכוש קומפורטליין בעיקר בגלל ההגה...וגם קצת בגלל הסאנרוף, כל השאר ניתן לשינוי דיי בקלות (גלגלים וכו')

כל הג'ניריישן בשוק נמצאות אצל חבר'ה צעירים (לא כולן - חלק נכבד) שפירקו להם את הראבק !, דפיקות בכל פינה קילומטראז' גבוה וכיסוחים למישעי....מכל הכיוונים..ובכל ההבטים

לקח לי ה-מ-ו-ן זמן למצוא אחת יפה (כאמור יומיים) !!!

מה שכן למדתי הסחירות שלהן קרנפית ביותר, היו מודעות שפורסמו לדוגמא ב25 לחודש וב26 כבר לא היו רלוונטיות (ולא אחת או שתיים) לדוגמא הרכב שלי(זה שרכשתי) פורסם בשעה 2 בלילה, בשעה 11 בבוקר הוא כבר היה במכון....

פורסם

עתיד אתה צודק אין כמוך אתב המלך של VW. בקרוב תקבל מתנה מפתיעה מהיצרן VW (כמו במסטיק בזוקה).

אני מקווה שרק בני.ל לא יקרה את הפירגון לגולפים :roll:

• תוכן חדש...