Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני את הגולף שלי מצאתי ב3 בצהריים למחרת ב8 בבוקר היה בבדיקה ונרכש,את המוכר לא הפסיקו להטריד,ולהציא לו הצאות מפתות הייתי עדה לכך,גם בכל רמזור עוצרים אותי חברה צעירים ומשגעים ,רוצה למכור?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו, רוצה למכור ? :)

תראי למצוא רכב יפה זה פונקציה של כסף, למצוא רכב זול זה פונקציה של זמן.......למצוא רכב יפה וזול זה פונקציה של מזל

אגב למה חברתך שתחיה בעזרת השם בכלל מהתחלה נכנסת לקטע הזה של גולף עם קילומטראז' גבוה ? סיבות כלכליות ?

פורסם

מרק, הוא צודק ב1000 אחוז.

כל הדגמים המגעילים (בייסיק, קומפורטליין וכו') קיימים לרוב, אין בעיה למצוא כאלה ידניות, אוטומטיות, עם ק"מ נמוך ועם כל מיני תוספות מקוריות.

הבעיה היא שבשביל 2000 ש"ח הבדל במחירון, אני לא מכיר אחד שלא ייקח ג'נריישן עם מגנזיום, סאן רוף, הגה מעור , כל הפסים והפגושים בצבע הרכב , כסאות חצי ספורטיביים ומה לא...

אני לא אספר לכם בכמה הג'נריישן שלי נמכרה לפני חודש, כי הקונה ביקש שאשמור זאת לעצמי,

אבל הבחור נסע מדן ועד אילת בחיפוש אחר ג'נריישן (ובסוף מצא אותה דרך הפורום).

שלא לדבר על הפתקים שהושארו על האוטו, האנשים ברמזורים ומה לא...

להזכירכם. "כולה" ג'נריישן.

ובקשר ל GTI , הסיפור שלי זהה לסיפור של "עתיד".נחתם זכרון דברים ושילמתי למוכר מקדמה שעה אחרי שהגעתי לראות את הרכב ושעות ספורות בלבד אחרי שפורסם (הייתי השני שראה אותו) , והרכב היה למחרת בבדיקה.

הבחור הראשון שראה את הרכב - המחיר לא התאים לו בהתחלה ,אז הוא השתהה קצת לחשוב, ופספס בגדול (אחר כך הוא התקשר והציע סכום גבוה יותר רק כדי לקחת בכל זאת את הרכב, אבל הזכרון דברים כבר היה חתום.... )

לעומת זאת, היתה לי תקופה שחיפשתי GTI במשך שנה וחצי ולא מצאתי אחת ראויה, לכן קניתי ג'נריישן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל זה רק דומה לסיפור שלי, אני ב8:30 ראיתי את הרכב, ב11 הייתי בבדיקה ב15:30 הרכב כבר היה בבעלותי :)

אבל אין ספק לקנות רכב מהר זה כיף, במיוחד שאתה קונה מבן אדם מבוסס כלכלית שלא אכפת לו לרדת יפה במחיר כדי לסגור עסקה.....זה בכלל תענוג...

פורסם

ממש לא סיבות כלכליות,כי היא בדקה כבר איזה 5 והבדיקות שלהם היו לא משהו ,מצאה גם עם 110 אלף ק"מ והמנוע יצא ממש לא משהו,זה היה מדד לרכב מטופל שמור,בדיקת מנוע טובה,גיר טוב אין שאסי,ברכב יש עוד כמה שטיות שהמוכר משאיר מערכת וכאלה..

פורסם

טוב, ניצחת.

אני גם לקחתי את הרכב לעוד בדיקה,סופר יסודית במוסך, ביום שאחרי הבדיקה במכון, כי לא סמכתי על הממצאים , ובנוסף הייתי צריך ללכת להכין צ'ק בנקאי כי אני לא מסתובב עם עשרות אלפי שקלים בכיסים כמוך ומסוגל לסגור עסקה על המקום...

אז כל התהליך לקח יומיים.:)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דווקא גם אני הלכתי להביא צ'ק בנקאי...בגלל זה הרכב לא העביר בעלות כבר בשעה 12 אחרי המכון בדיקה :)

בכל מקרה הבאת רכב יפיפה !! משהו ללקק ת'אצבעות, או יותר נכון את השסתומים....

פורסם
ממש לא סיבות כלכליות,כי היא בדקה כבר איזה 5 והבדיקות שלהם היו לא משהו ,מצאה גם עם 110 אלף ק"מ והמנוע יצא ממש לא משהו,זה היה מדד לרכב מטופל שמור,בדיקת מנוע טובה,גיר טוב אין שאסי,ברכב יש עוד כמה שטיות שהמוכר משאיר מערכת וכאלה..

אני לא ארחיב פה בתשובה כי אנחנו דנים בזה בפרטי אבל כמו שאמרתי בפרטי לרווחת הפורום אני אגיד לך גם פה

הכל פונקציה של מחיר, עם פגיעות כמו זוג כנפיים קידמיות וקילומטראז' גבוה גם אם הבדיקה סופר נקיה הכל טוב ויפה אבל - כל זאת בתנאי שהמוכר מבין את מצב הרכב ומבין שעליו להתקזז במחיר - אחרת....שילך לחפש

פורסם

ממתי מפחיתים מחירון על פגיעה בכנפיים?

אם התיקון באיכות גבוהה, זה לא צריך להפריע.

כפי שאני אמרתי בפרטי : לבדוק שהגיר תקין, ולשקול בחיוב רכישת הרכב.

אין הרבה ג'נריישן טובות, אתה בעצמך אמרת, וזה נכון.

אם הכל תקין, והרכב עבר לא מכבר טיפול גדול שעולה לא מעט כסף בחברה (טיימינג) אז אובייקטיבית, אין מניעה לרכוש.

אני אישית ,עם יד על הלב, בחיים לא הייתי קונה שום רכב עם ק"מ תלת ספרתי ,אבל זה עניין פסיכולוגי כנראה.

ובקשר לרכב שלי: תודה, רק חבל שיש לו 2 דלתות מיותרות.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כנפיים לא מורידים מחיר ? איפה אתה חי ידידי היקר, אם התיקון גרוע אז המחיר יורד בירידת ערך+תיקון מחדש, אם התיקון טוב אז רק ירידת ערך מה זאת אומרת לא מורידים,

המחירון מייצג רכב תקין אשר מצוי בו בלאי סביר לשנתון+קילומטראז' המיוצג במחירון,

פגיעות גוף זה לא בלאי סביר...כנף לא אמורה למנוע מאף אחד לרכוש רכב, ואם זה רכב של 8 שנים על הכביש אז כן סביר שהיתה מכה ותוקנה בצורה ראויה, אבל גולף שנת 01\02 אין סיבה שהמוכר לא יקזז טיפה מהמחיר שלו בגלל תיקון כזה או אחר שבוצע,

בלי קשר במקרה הנ"ל הספציפי הקילומטראז' ח-י-י-ב ! להיות מוכלל במחיר הסופי חייב בצורה חד משמעית אפילו במחירון יש לו ביטוי לדעתי בשנתון הזה

דווקא הפוך אייל - במצב אחר היו לו 2 דלתות חסרות :)

פורסם
מרק, הוא צודק ב1000 אחוז.

כל הדגמים המגעילים (בייסיק, קומפורטליין וכו') קיימים לרוב, אין בעיה למצוא כאלה ידניות, אוטומטיות, עם ק"מ נמוך ועם כל מיני תוספות מקוריות.

הבעיה היא שבשביל 2000 ש"ח הבדל במחירון, אני לא מכיר אחד שלא ייקח ג'נריישן עם מגנזיום, סאן רוף, הגה מעור , כל הפסים והפגושים בצבע הרכב , כסאות חצי ספורטיביים ומה לא...אייל זה ממש לא הטעם שלי, רכב עם פגושים ופסי קישוט בצבע הרכב זה נראה כמו רכב של ערסים.

אני לא אספר לכם בכמה הג'נריישן שלי נמכרה לפני חודש, כי הקונה ביקש שאשמור זאת לעצמי,

אבל הבחור נסע מדן ועד אילת בחיפוש אחר ג'נריישן (ובסוף מצא אותה דרך הפורום).

שלא לדבר על הפתקים שהושארו על האוטו, האנשים ברמזורים ומה לא...

להזכירכם. "כולה" ג'נריישן.

ובקשר ל GTI , הסיפור שלי זהה לסיפור של "עתיד".נחתם זכרון דברים ושילמתי למוכר מקדמה שעה אחרי שהגעתי לראות את הרכב ושעות ספורות בלבד אחרי שפורסם (הייתי השני שראה אותו) , והרכב היה למחרת בבדיקה.

הבחור הראשון שראה את הרכב - המחיר לא התאים לו בהתחלה ,אז הוא השתהה קצת לחשוב, ופספס בגדול (אחר כך הוא התקשר והציע סכום גבוה יותר רק כדי לקחת בכל זאת את הרכב, אבל הזכרון דברים כבר היה חתום.... )

לעומת זאת, היתה לי תקופה שחיפשתי GTI במשך שנה וחצי ולא מצאתי אחת ראויה, לכן קניתי ג'נריישן.

בפעם הבאה תרכוש רכב מהחברה :-( צבע,ותוספות לפי רצונך רק על-תשכח שב-VW ההבדל בין רכב באיבזור בסיסי לאיבזור ברמת ג'נריישן/טרדליין הינו בסביבות 15K.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק זה לא מדוייק - הכל תלוי מי אתה ומה הרצונות שלך מרכב, לדוגמא אם אבא שלי ירכוש רכב הוא ירכוש קומפורט ליין כי כל התוספות שאני כלכך אוהב בג'ניריישן בכלל לא מדברות אליו.......

מצד שני בהחלט לא הייתי "מתאבד" כמו אייל על רכב טוב ומשלם מחירים גבוהים מעל המחירון .......אני לא משלם מעל המחירון בשום מיקרה המקסימום שאני מוכן לשקול זה מחירון וזה אם הרכב פיקס פיקס פיקס ברמה שיש לי עליו אפס הוצאות !! אחרי הקניה (אף פעם זה לא ככה)...

בכל מקרה זה לא משנה הרמנו פה שרשור אהבת גולף נחמד - רק צריך לדבר עם משאבת מים מתפרקת כדי שלא יפתחו עלינו עין

פורסם

מרק מתנצל שפגעתי בציפור נפשך.

אני יודע שבקנייה ההפרש משמעותי,

אבל כשהרכב יד 2, ההפרש זעום.

פסים בצבע הרכב זה רכב של ערסים?

Give me a break...

אתה רוצה לומר לי שרכב מס' 2 יותר יפה מרכב מס' 1?

עתיד, אף אחד לא מתאבד על אף רכב...

אבל כן, אין לי בעיה לשלם ,וגם שילמתי מעל המחירון על רכב במצב מצויין.

קח בחשבון שהסיכוי למצוא היום בשנת 2007 עוד רכב של ייקה שמחזיק אותו מאז 2001 הוא אפסי...

הייקים מחליפים כל 3-4 שנים את הרכב. :)

תעיף מבט בYAD2 איך נראים שם הגולפים GTI למכירה (רמז : מצועצעים, שבורים ועם ק"מ גבוה).

2.JPG

1.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אז ככה יום לא קל עבר עלינו,הלכנו למורשה שם אמר לנו היועץ שרות שהבדיקה ניראת בסדר והמנוע במצב טוב,יועץ אחר אמר שהבדיקה ניראת בסדר,והבדיקה של המנוע לא אומרת לו כלום,בילבלו אותנו,עשו נסיעת מבחן לא מצאו כלום,העלו את הרכב על ליפט ולא נזילות ולא נעליים,טוב יצאנו משם והצאתי לה שנילך למכון בדיקה שאני מכירה חבר שלנו,בחור רציני,ראה תבדיקה אמר שהכל כיסוי תחת,ושהבדיקה של המנוע יותר ממצוינת ולקחת בלי להסס,הוא ראה תקבלות שהרכב מטופל במורשה,הוא הסביר לה יפה,ואמר לה שהקומפריסה זה מה שבודק את המנוע בפנים,שאין פריצת או סדקים וכאלה..אז בשעה טובה ומוצלחת הרכב ניקנה,עוד חלום שיתגשם!!!!!

• תוכן חדש...