Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום רב,

שיפוץ בארץ ברמה טובה + עולה בין 30K ל 40K ש"ח.

השיפוץ אצל רון קאר בהרצליה-צביקה,נעשה בשטחים.רק הריפוד נעשה אצלו.

לגבי חלקי קוסמטיקה ניתן לייבא הכול כמובן בתוספת של 50% מכס ומע"מ.

לגבי ייבוא-המחירים שהוזכרו לא ריאליים מכיוון שבארה"ב ניתן לקנות סביב 6K $,

בנוסף לייבוא והמכס המחיר יגיע בארץ ל 12K$ בערך!

מיכאל,

אם אם אני מבין אותך נכון ב-50,000 ש"ח כולל כל המסים והמכסים אני מביא לארץ קרמן משופצת ברמה גבוהה? אם כן אז למה בכלל להשקיע בשיפוץ בארץ (ואני הנחתי ממילא תקציב של 50-60 אלף)?

פורסם
שלום רב,

שיפוץ בארץ ברמה טובה + עולה בין 30K ל 40K ש"ח.

השיפוץ אצל רון קאר בהרצליה-צביקה,נעשה בשטחים.רק הריפוד נעשה אצלו.

לגבי חלקי קוסמטיקה ניתן לייבא הכול כמובן בתוספת של 50% מכס ומע"מ.

לגבי ייבוא-המחירים שהוזכרו לא ריאליים מכיוון שבארה"ב ניתן לקנות סביב 6K $,

בנוסף לייבוא והמכס המחיר יגיע בארץ ל 12K$ בערך!

מיכאל, אם אם אני מבין אותך נכון ב-50,000 ש"ח כולל כל המסים והמכסים אני מביא לארץ קרמן משופצת ברמה גבוהה? אם כן אז למה בכלל להשקיע בשיפוץ בארץ (ואני הנחתי ממילא תקציב של 50-60 אלף)?

פורסם
קישור להגדרת הקבוצות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41679

לפי מחירון קראוס 2007 (המחירים ב-$)

1. 750

2. 2,200

3. 3,700

4. 8,330

5. 13,000

6. 18,500

ישראל

האם המחירים האלה הם עלות רכישת הרכב בחו"ל (נניח בארה"ב) ולא מחיר "על הכביש בישראל"? נניח שאני רוצה קרמן בדרגה 5 של 13,000$ מה המשמעות של העלות הסופית של זה על הכביש (אחרי תובלה ומסים ואגרות למיניהם)???

פורסם
קישור להגדרת הקבוצות :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=41679

לפי מחירון קראוס 2007 (המחירים ב-$)

1. 750

2. 2,200

3. 3,700

4. 8,330

5. 13,000

6. 18,500

ישראל

הפוך גוטה, הפוך. רמה 1 היא הרמה הגבוהה ביותר, עם מחיר בהתאם, ורמה 6 היא גרוטאה לפירוק.

זה תלוי בסכום אותו תקבל על המכונית שלך, אבל ייבוא יכול להשתלם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

קודם כל, וכפי שכבר נאמר, המספרים הפוכים - 18,500 הוא מצב 1, ואילו 750 הוא מצב 6.

נקודה חשובה - לפני שאתה שואל שאלות נוספות על ייבוא רכב, מומלץ לקרוא היטב את הקישור הבא, כולל הקישורים הפנימיים שבו:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=526346&postcount=3

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

שיפוץ/ייבוא-

רמות מחירים של 6K$ עם סטיה מסויימת למעלה הם רמות מחירים שמשתוות

לרמות שיפוץ טובות בארץ.

קשה לפי דעתי להביא לרמות תצוגה בארץ אלא אם מייבאים חלקי פח

ומשחזרים פחחות רכב בעלות של 30K ש"ח לפחות(שמעתי על כאלו שכבר עלה יותר)

לזה כמובן מכניקה-רק מנוע טוב יכול להגיע ל-8K וכן הלאה ו...ריפודים+גג

כול זה בלי עלות הקנייה של הרכב.

פורסם

צביקה מרון קאר עושה עבודה מעולה

בהתחשב בזה שהוא מחדש עד למפתח

רק לפי דעתי המחירים ברון קאר גבוהים מאוד

אני מעריך 30 עד 40 אחוז מעל המחיר הריאלי

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

גם לייבוא וגם לשיפוץ יש יתרונות וחסרונות. אם אתה אוהב את האוטו שלך ויש לך הרבה זמן פנוי, ארנק פתוח ויכולת לראות קדימה - לך על שיפוץ. רק קח בחשבון שאם הרכב עומד כבר 8 שנים, יכול להיות שאחרי הפשטה ופרוק, תגלה עוד הרבה "הפתעות" לא טובות... לדעתי עלות השיפוץ תגיע ליותר מ- 50 או 60 אלף ש"ח. הכי חכם יהיה להביא בעל מקצוע שיסתכל על הרכב וייתן הערכה גסה למה נכנסים לפני שאתה מתחיל. מכניקה זה החלק הקל. הבעיה היא הבודי והחלקים מסביב. במקרים מסויימים רק פחחות וצבע יכולים לעלות 50 אלף ש"ח, אם מדובר באמת על רמה גבוהה של שיפוץ.

פורסם

אחרי שכולם יאשו אותך זרקו סכומים ומספרים, שיפצו לך את הרכב ווירטאלית, בלי אישור שלך! ובלי לדעת מה הצרכים האמיתיים שלך... כמה הגיגים:

1. רק אתה יודע לאיזה רמה אתה רוצה להביא את הרכב במצבו הסופי, רק אתה יודע את היכולת הכלכלית האמיתית שלך ואת פריסת התשלומים האפשרית.

2. ניתן ורצוי להינות מהרכב גם אם לא מביאים אותו לרמה תצוגה עולמית, לפעמים ברכב תצוגה נעלמת חדוות הנהיגה כי חוששים מכל מטר של נסיעה ופגיעה ברכב!

3. סדר העדיפות צריך להיות קודם כל פחחות ברמה טובה, חלודה מתפשטת, רקבונות חודרים לגוף, ופחחות וצבע טובים הם לא פינוק, אלה שאלה של שמירה על הרכב! כאן אין מקום לחסוך! מקדם ההנאה שלך מהרכב יגדל כי הרכב יראה טוב!

4. מכאני, כאן חשוב להתחיל בנושא הבטיחות, הטסט, האמינות והנוחות! ממש על פי הסדר הזה!

5. קוסטיקה ושיפורים בסוף, אין צורך ללכת ל...מותגים, יש כמה וכמה בעלי מקצוע טובים שיעשו לך עבודה לא פחות טובה והרבה יותר בזול! לפעמים במיוחד אם הרכב משמש אותך ליום יום עדיף לשים משהו פרקטי וזול יותר, מאשר ללכת על משהו מרשים ובעייתי שיוציא לך את ההנאה מהרכב!

6. במקרה שלך היית משקיע בעיקר בגג ומכלוליו ובאטימה מעולה, חבל שכל ההשקעה ברכב תרד לטמיון בגשם הראשון, או שבימים מעוננים תפחד לצאת מהבית.

7. הרכב נועד לשרת אותך ואת גחמותך ורק אתה יודע מה הם...לכן שב עם עצמך בדוק בדיוק מה הצרכים שלך ומה אתה רוצה מהרכב ואיך כל זה מתקשר ליכולות שלך ורק אז הכן לעצמך תוכנית מפורטת איך להוציא את כל החלומות לפועל-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
אחרי שכולם יאשו אותך זרקו סכומים ומספרים, שיפצו לך את הרכב ווירטאלית, בלי אישור שלך! ובלי לדעת מה הצרכים האמיתיים שלך... כמה הגיגים:

1. רק אתה יודע לאיזה רמה אתה רוצה להביא את הרכב במצבו הסופי, רק אתה יודע את היכולת הכלכלית האמיתית שלך ואת פריסת התשלומים האפשרית.

2. ניתן ורצוי להינות מהרכב גם אם לא מביאים אותו לרמה תצוגה עולמית, לפעמים ברכב תצוגה נעלמת חדוות הנהיגה כי חוששים מכל מטר של נסיעה ופגיעה ברכב!

3. סדר העדיפות צריך להיות קודם כל פחחות ברמה טובה, חלודה מתפשטת, רקבונות חודרים לגוף, ופחחות וצבע טובים הם לא פינוק, אלה שאלה של שמירה על הרכב! כאן אין מקום לחסוך! מקדם ההנאה שלך מהרכב יגדל כי הרכב יראה טוב!

4. מכאני, כאן חשוב להתחיל בנושא הבטיחות, הטסט, האמינות והנוחות! ממש על פי הסדר הזה!

5. קוסטיקה ושיפורים בסוף, אין צורך ללכת ל...מותגים, יש כמה וכמה בעלי מקצוע טובים שיעשו לך עבודה לא פחות טובה והרבה יותר בזול! לפעמים במיוחד אם הרכב משמש אותך ליום יום עדיף לשים משהו פרקטי וזול יותר, מאשר ללכת על משהו מרשים ובעייתי שיוציא לך את ההנאה מהרכב!

6. במקרה שלך היית משקיע בעיקר בגג ומכלוליו ובאטימה מעולה, חבל שכל ההשקעה ברכב תרד לטמיון בגשם הראשון, או שבימים מעוננים תפחד לצאת מהבית.

7. הרכב נועד לשרת אותך ואת גחמותך ורק אתה יודע מה הם...לכן שב עם עצמך בדוק בדיוק מה הצרכים שלך ומה אתה רוצה מהרכב ואיך כל זה מתקשר ליכולות שלך ורק אז הכן לעצמך תוכנית מפורטת איך להוציא את כל החלומות לפועל-בהצלחה-רן

אהלן,

1. אם הייתי צריך לתת ציון לרמת השיפוץ שאני מחפש מ-1 עד 10 הייתי אומר 8.5-9.0. המטרה העיקרית זה הכיף של לנסוע בו נסיעות קצרות ליד הבית בשישי בצהריים, והכיף של התעסקות בקוסמטיקה שאני כן מתכנן להתעסק ברמה האישית (להרכיב לאט לאט את כל החלקים בפאזל) ולבסוף הכיף לדעת שזה שלי...

2. הרכב לא מיועד ליותר מדי נסיעות, בוא נגיד שהוא בטח לא יהפוך לרכב המרכזי שלי ולא יעשה יותר מ-1,000 ק"מ בשנה טובה.

3. פחחות ומכאני - מסכים איתך לגמרי.

2. האמת שאני מודה לך ולכל החברים הזריזים, היעילים והמועילים על העצות המאוד חשובות.

פורסם

הכייף שלי הגדול ביותר הוא לקחת כלי בגילי שעמד כאבן שאין לה הופכין, ולהפוך אותו שוב לכלי תחבורה שימושי ויעיל...אני לא מאמין בפסל סביבתי, ובטח לא ברכב תצוגה שכל מי שעובר על ידו גורם לבעליו לדפיקות לב וחוסר שינה, הווספה שלי 1969 נוסעת יום יום אינה בשיא המראה שלה, אבל אני מרשה לה להחנות בחוץ, אין לי פחד להשתחל איתה לכל מקום, והיא ואני נהנים מחיים משותפים מלאי הרפתקאות וכייף, התגובות, המראות והידיעה שאני נוהג על כלי ישן ואספנות עושה את ההבדל, ולא היה לי צורך מיוחד להוציא אלפי שקלים רק בשביל שתהיה כלי תצוגה! אני נהנה יותר לרכב עליה, מאשר לשפץ אותה, למרות שגם זה חלק כייפי מהתחביב. חלומות יש לכולם וכולם רוצים רכב ברמת תצוגה, אבל יש חלומת שעדיף שישארו בגדר חלומות-רן

DSCF1496.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אולי פשוט תגיע למפגש השבועי של מועדון החיפושיות לא חסר שם אנשים עם קרמן וחוץ מיזה יש להם הכי הרבה ידע בנושא.

אם אני לא טועה הם נפגשים כל יום שישי באצטדיון ברמת גן בשעה 16:00

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...