Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה אוטו חברה שאבי נוהג בו כבר שנתיים עם 45 אלף קילומטר. הוא נוסע מצויין עד עכשיו ואין תקלות.

עכשיו, יש לזכור שזה שנת 2001, ועכשיו אבא שלי רוצה לקנות מהחברה את המכונית.

שווי המכונית כחדשה לפני שנתיים היה 200 אלף ש"ח, המחירון של הרכב עם הקמ"ש הוא 140 אלף.

מה אתם אומרים? כדאי לקנות אותו?

אני אישית חושב שלמרות שהאוטו מצויין וכולם מרוצים ממנו מאוד,עדיף לקנות מכונית קצת פחות טובה ב-140 אלף אבל חדשה...

פורסם
זה אוטו חברה שאבי נוהג בו כבר שנתיים עם 45 אלף קילומטר. הוא נוסע מצויין עד עכשיו ואין תקלות.

שווי המכונית כחדשה לפני שנתיים היה 200 אלף ש"ח, המחירון של הרכב עם הקמ"ש הוא 140 אלף.

אני אישית חושב שלמרות שהאוטו מצויין וכולם מרוצים ממנו מאוד,עדיף לקנות מכונית קצת פחות טובה ב-140 אלף אבל חדשה...

היתרון הוא שאבא שלך יודע בדיוק מה עבר על הרכב, החיסרון הוא גם שאתם כאילו 2 ידיים וגם שהיד הקודמת היא חברה וזה יקשה במכירה ...

בכל מקרה, אם המחירון 140K ש"ח אני בחיים לא הייתי קונה כי אתם תפסידו המון (אבל המון) כסף במכירה ...

ב-140K ש"ח הייתי קונה לי מאזדה 6 וישן הרבה יותר טוב בלילה ...

ד"א, יש לך טעות קטנה בקשר למנוע או שהרכב הוא מקסימה 2000 סמ"ק ואז המנוע לא V6 (אלא 4 צלינדרים רגיל) או שהמנוע הוא 3000 סמ"ק והמנוע כן V6

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היתרון הוא שאבא שלך יודע בדיוק מה עבר על הרכב, החיסרון הוא גם שאתם כאילו 2 ידיים וגם שהיד הקודמת היא חברה וזה יקשה במכירה ...

בכל מקרה, אם המחירון 140K ש"ח אני בחיים לא הייתי קונה כי אתם תפסידו המון (אבל המון) כסף במכירה ...

ב-140K ש"ח הייתי קונה לי מאזדה 6 וישן הרבה יותר טוב בלילה ...

ד"א, יש לך טעות קטנה בקשר למנוע או שהרכב הוא מקסימה 2000 סמ"ק ואז המנוע לא V6 (אלא 4 צלינדרים רגיל) או שהמנוע הוא 3000 סמ"ק והמנוע כן V6

אין לי שום טעות. יש 2 דגמים של מאקסימא v6 לאותו שנה. 2000 ו-3000. וכאמור שניהם v6 ולא 4 צלינדרים...

פורסם

לפי הבדיקה שעשיתי במחירון הרכב שווה 132K

http://luach.ynet.co.il/SearchOut.asp?Z=C&TZ=MhValue&search_nm=v&Page=1&sMnfAndModel=%F0%E9%F1%EF%7C%EE%F7%F1%E9%EE%E4%7C2000&nTySBxInd=0&nCarMhLI2CarMhTyCd=11%2C21&sMhLI2MhModelCd=23_74&nMhLI2MhMnfCd=23&nCarMhModelYr=2001&sCarMhLI2MhSubModelCd=23_74_603&nCarMhLI2MhGearTyCd=1%2C4&nCarMhLIEnVolRnd=2000

גם אחרי יד 1 ו 45K המחירון נשאר זהה.

ראשית, למה אין הורדה של חברה \ ליסינג? צריך לראות מה מחיר הרכב לאחר ההורדה.

אני חושב שהייתי שוקל לקנות רכב חדש, לדוגמא מונדיאו 04 תעלה 145K.

גיא.

פורסם
יש לך טעות אבל, זה שנת 2001 לא שנת 2000

הקישור הוא למחירון לשנת 01. רשום שנה - 01....

אם המחיר הוא מחירון לא הייתי הולך על הרכב. במחיר נמוך יותר, בהתחשב באיבזור וכו' אולי שווה לשקול. אם כי אני הייתי ממליץ על מונדיאו חדשה עם 3 שנות אחריות.

גיא

• תוכן חדש...