Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד מדברים על כך שלשוטרי התנועה ישנו סדר עדיפויות מעוות המבוסס על מניעים כלכליים וענייני נוחות (?) בנוגע לעבירות אותן הם "מחפשים". העיסוק העיקרי של שוטרי התנועה הוא לכידה של מהירות מופרזת (נושא כאוב, בואו לא ניגע בו עכשיו), כשתחום זה נעזר במצלמות מהירות ושלל אבזור מתוחכם ויקר אחר (זו נקודה חשובה להמשך..), ותפיסה של עברות "קטנות" שניתן לתפוס באופן כמותי, למשל, אנשים שנוסעים בנתיב של תחבורה ציבורית.

ברור, שלהתחיל להכנס לאנשים לרכב, ולתפוס על דברים כמו איתות, שמירת מרחק וזכות קדימה... זה חלום אידיאלי וזה לא יקרה בזמן הקרוב.. אבל כמה משרשורים שהיו פה בתקופ האחרונה העלו לי מחשבה שונה - יש עבירות תנועה מאוד מעצבנות ומאוד חמורות, שנעשות באופן חוזר ונשנה ע"י אותם הנהגים באותם המקומות... אז למה בעצם לא להציב שוטר במקום כזה ?

לדוגמה, ניתן משהו שאני מכיר טוב. ראשון לציון, היציאה של "המכבים" לכיוון בית דגן. כמעט כל בוקר ניידת או שתיים עומדות בשוליים ותופסות נהגים שנוסעים בנתיב הימני, מחפשים אותם על הדקה (לא, בשעון שלי היה 8:29 אז אני מביא לך קנס - מקרה אמיתי), כשעומס התנועה כה צפוף שהסיכוי להתברג לנתיב תוך פחות משעה שקול לסיכוי שיתקיימו בארץ מרוצי פורמולה 1.

לעומת זאת, באותו הכביש (המכבים) בפניה שמאלה לקומפיוטסט (כשנכנסים לעיר) תופעה אין סופית של נהגי מוניות שפונים שמאלה מהנתיב השמאלי של הנסיעה ישר, או אפילו גרוע מזה כשיש אדום לפניה נוסעים בשמאלי הישר, ואז נכנסים לחלוטין לצומת, חותכים את התור לפניה, נעמדים באמצע הצומת כך שהם מפריעים לבאים מכיוון רח' פריימן ומחכים שם לירוק.

הנה דוגמה. זה חצוף, זה מסוכן, זה מעצבן ואפשר לדפוק רק בצומת הזו קופה, כל יום. אז למה לא להציב שם מצלמה (אם יש תקציב לשים אותן בכביש 4... אז יש גם תקציב לשים שם !) או פשוט שוטר שיעמוד שם כמה ימים בחודש, לא יותר, ויתפוס את הבני נותנות שירותי מין בתשלום האלה ? המהירות אפסית ויש שפע של מקום למקם ניידת, לאכול איזה בורקס ולעשות קופה בקלות. זה עומד בכל הקריטריונים של שוטרינו העצלנים... אז למה לא עושים את זה ?

בקיצור למה אפילו על העבירות שממש קל לתפוס לא מתמקדים ועדיין תקועים על מהירות.. ומהירות.. ומידי פעם להציק לנהג האקראי בשאלות ובדיקות אלכוהול ב12 בצהריים כשהוא ממהר לבקר את סבתא שלו בבי"ח (יכול להיות שאני קצת ממורמר בעניין..)

ספ"ש נעים, מוטי

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

מה שלא הבנתי זה את הקשר בין השעה לאיסור נסיעה בנתיב הימני...

חוץ מזה, אני מסכים איתך לגבי הקטנוניות של המשטרה... הם באמת מתעסקים בשטויות.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מה שלא הבנתי זה את הקשר בין השעה לאיסור נסיעה בנתיב הימני...

חוץ מזה, אני מסכים איתך לגבי הקטנוניות של המשטרה... הם באמת מתעסקים בשטויות.

הנתיב הימני בכביש המדובר מיועד לתחבורה ציבורית עד השעה 8 וחצי בבוקר אם אינני טועה.

• תוכן חדש...