Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין חשיבות מכנית, וכמו שבדקו במנפצי המיתוסים, גם אין בעיה בטיחותית.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני תמיד מתדלק באצמי ולדעתי כיביו מנוע זה סתם תרתור למנוע ובזבוז דלק (אפילו כמה טיפות :) )

פורסם

הבעיה בתדלוק עם מנוע עובד הינה בכך שכל החלקיקי לכלוך ששוקעים על תחתית המיכל מתערבבים בדלק שנכנס ומגיעים למשאבת דלק ומשם לפילטר דלק ומזרקים .

לדעתי האישית כדאי לכבות את הרכב.

פורסם

דווקה שמעתי,ש עמידה היא לא יותר מ10 דקות אז לא כדי לכבות (מבחינת חיסכון בדלק),האם זו טעות? (אצלי המנוע1.6)

פורסם

ההמלצה היא בטיחוטית בלבד. נכון שהסיכוי שיקרה משהוא ממנוע עובד היא קטנה מאוד, אבל אם קורה משהוא אז זה "חבל על הזמן" לכן לא כדאי לקחת צאנס וכנארה כדאי לכבות את המנוע.

אורן

פורסם
ההמלצה היא בטיחוטית בלבד. נכון שהסיכוי שיקרה משהוא ממנוע עובד היא קטנה מאוד, אבל אם קורה משהוא אז זה "חבל על הזמן" לכן לא כדאי לקחת צאנס וכנארה כדאי לכבות את המנוע.

אורן

אני אחזור,

הסיכוי לא קטן בכלל, הוא פשוט לא קיים, אין שום קשר בין תדלוק לבין מנוע דולק. ההמלצה היא טפשית בלבד.

פורסם

ואם כבר לגבי משה שאלתי לגבי חיסכון בדלק ,אם החניה לא יותר מ10 דקות לא לדומם או לדומם או שזה כל רכב שונה?

פורסם

מחזק את דברי ארז. ממילא בחלק גדול מהמכוניות צריך לכבות כדי לקחת את הצרור, ולפתוח את מכסה הדלק.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מה בדבר זה שמישהו יכנס ויגנוב את הרכב ?

אפשרות לא רעה + שאתם מקבלים מקלחת דלק לא זולה בכלל .

אישית אני מכה את הרכב יוצא , נועל את הרכב , (ומשאיר את פתח המילוי פתוח לפני שאני נועל ) וממלא דלק בכיף ( ומזיל דמעה על המחיר )

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

יש לדומם מנוע עם החניה היא ליותר מדקה-שתיים.

אין שום סיכון מיוחד בתדלוק רכב מונע.

אבל זה מנוגד לתקנות תעבורה-יש תקנה, שאוסרת להשאיר רכב מונע, כשהנהג אינו ברכב.

פורסם
מה בדבר זה שמישהו יכנס ויגנוב את הרכב ?

אפשרות לא רעה + שאתם מקבלים מקלחת דלק לא זולה בכלל .

אישית אני מכה את הרכב יוצא , נועל את הרכב , (ומשאיר את פתח המילוי פתוח לפני שאני נועל ) וממלא דלק בכיף ( ומזיל דמעה על המחיר )

כן אתה צודק רק נשאר לצאת מהרכב עם מ16 ולהשכיב מערב על הגנבים השורצים .....

השאלה היא כללית אם אני סתם אוצר לאיזה פרק זמן (10 לדוגמא) בלי "לעזוב" את הרכב .

פורסם

" מה בדבר זה שמישהו יכנס ויגנוב את הרכב ?"

amisha צודק יש לקחת זאת בחשבון. הייתי עד למקרה כזה ברחובות, כאשר הנהג הלך למשרד התחנה לקבל עיתון חינם ביום שישי.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...