Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורטיבי עד 70K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב,מסתבר שחברי הטוב והמלומד שמוליק,עבד במוסך אלפא,ועשה המון דברים בפיאט קופה 5 צילינדר.

דברים כגון החלפת גיר ואוברול למנוע,הוא מכיר שם את כל העסק,ויעזור לי באחזקה שוטפת של האוטו,עד שאני אכיר כל בורג,בדיוק כמו שעשינו ב106:twisted: :lol::-D

אז,פיאט קופה,הינה אני בא...עכשיו נותר להמתין כמה חודשים,ולמכור את ה106.8)

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם עלויות הטיימינג בקליאו הרתיעו אותך , חכה לטיימינג ב פיאט קופה 5 צילינדר.

אם רצית יציבות משופרת והתנהגות בדומה ל 106 ונהנית מה 306

היית עושה 1+1 ומגיע ל 306GTI-6 .

פורסם

אבל אין 306 GTI6.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אני לא יודע באיזה איביזה "חזקה" (לפי תיאורך) נסעת או בכמה איביזות נסעת סה"כ, אבל זה ממש לא לעניין. במיוחד שאתה טוען שאם הרכב לא מספיק חזק אז זה לא כזה "להיט" ונוגד את עצמך באמירה שהחיים הם לא קו ישר או 0 ל-100. באיביזה יש הרבה יותר יתרונות שלא מסתיימות בכמה מהירה היא. אז עשה טובה ואל תבלבל אנשים.

350 כ"ס +- אותה אחת שזכתה באירוע של סקאלה / מפלצות התאוצה במקום הראשון בהנעה קדמית.

לא מעט.

הרעיון שלי הוא כזה: אם כבר רכב הוא לא מהנה בהתנהגות (ואיביזה לא מהנה בהתנהגות) והוא נועד להיות חזק - אז שלפחות יהיה מאוד חזק.

כי אם הוא גם לא ממש חזק וגם לא מהנה להתנהגות - אז למה לקנות אותו?

אם כבר כוח - הרבה כוח. אם זה לא הרבה כוח - עדיף לוותר בכלל על הכוח ולקנות משהו עם קצת פחות כוח אבל יותר מתנהג, ואז כחבילה אתה מרוויח יותר.

לא רוצה להסכים - זכותך. רק אל תחשוב שאיביזה זה הרכב הכי טוב בעולם.

איזה יתרונות יש לאיביזה בדיוק?

קיצר - למי איכפת, הוא כבר החליט לקנות רכב איכותי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

עדיף כבר להשתיל מנוע GTI6 ב XSI דור שני. במיוחד שזו השתלה חוקית למהדרין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא, הוא אמר שהוא החליט לקנות פיאט

אין דבר כזה "אין". הכל שאלה של דינרוס. תבוא עם ברינקס וכמה שקים כבדים ותקבל. :roll:

בגלל זה מוגדר תקציב, ובתקציב הזה אף בעלים של GTI6 לא ירוץ למכור

פורסם
אין דבר כזה "אין". הכל שאלה של דינרוס. תבוא עם ברינקס וכמה שקים כבדים ותקבל. :roll:

או,

תבוא עם כסף למחיר מחירון+ ההפרש לרכישת קליאו ספורט שנת 2003 ותקבל את האוטו :-D

נירו, מתי רואים אותך במטווח?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
350 כ"ס +- אותה אחת שזכתה באירוע של סקאלה / מפלצות התאוצה במקום הראשון בהנעה קדמית.

לא מעט.

הרעיון שלי הוא כזה: אם כבר רכב הוא לא מהנה בהתנהגות (ואיביזה לא מהנה בהתנהגות) והוא נועד להיות חזק - אז שלפחות יהיה מאוד חזק.

כי אם הוא גם לא ממש חזק וגם לא מהנה להתנהגות - אז למה לקנות אותו?

אם כבר כוח - הרבה כוח. אם זה לא הרבה כוח - עדיף לוותר בכלל על הכוח ולקנות משהו עם קצת פחות כוח אבל יותר מתנהג, ואז כחבילה אתה מרוויח יותר.

לא רוצה להסכים - זכותך. רק אל תחשוב שאיביזה זה הרכב הכי טוב בעולם.

דווקא 250-300 כ"ס זה הכי כיף עם האיביזה,ברגע שאתה עובר לטורבוים הגדולים אתה מאבד מהזמינות והכיף של האוטו כי אין כלום לפני 4200 סל'ד.

עם הטורבו המקורי אפשר להגיע דיי רחוק כי גם 230-250 כ"ס זה המון לרכב כזה קטן,וכמעט ואין רכב הנעה קידמית מקורי שיכול עליה לקווטר אצלנו בארץ...הידעת שעד קו ה 300 מטר איביזה עם טורבו מקורי ו230כ"ס תהיה קדימה על אחת עם טורבו של 350כ"ס+ובסוף כמובן שהיא תפסיד אבל בקטנה כמו שאומרים.

פורסם

kundason רשם:

"לא רוצה להסכים - זכותך. רק אל תחשוב שאיביזה זה הרכב הכי טוב בעולם.

קיצר - למי איכפת, הוא כבר החליט לקנות רכב איכותי."

האיביזה זה לא הרכב הטוב בעולם וגם לא הפיאט קופה ואני מצטער אם אני פוגע עכשיו בהמון אנשים אבל גם הקליאו ספורט לא ואפילו המיאטה והאיבו לא......ולא נתחיל פה בסקר מיהו הרכב הטוב בעולם לפי דעתכם.

אבל לאיביזה כן יש מספר יתרונות שלא נמנה עכשיו בשל סיבות ילדותיות פה בפורום....

איך אמרו קודם

קיצר למי איכפת, יש לי איביזה טורבו

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
כן אבל הלימון הבשיל ועכשיו הוא תפוז טעים :lol:

לימון ?? אני חשבתי יותר בכיוון של גויאבה.....

שפן הסלע סידר את הרכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
כן אבל הלימון הבשיל ועכשיו הוא תפוז טעים :lol:

אשרי המאמין :wink:

ראיתי את הרכב לפני כמה ימים... במגרש חניה של מפעיל סלולרי גדול בארץ, המשתמש בטכנולוגיית GSM והלוגו שלו לא כתום, אבל אני לא רוצה לנקוב בשמות :-D

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...