Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להורים שלי יש פאסאט מודל 2000. כל פעם שבודקים שמן ומים תמיד רואים שחסר קצת. אין סימנים של נזילות בחנייה וזה משגע אותם. האם זה הגיוני מה שהם אומרים?

פורסם

יוצא מים מהאגזוז?

ועשן כחלחל כזה יוצא מהגזוז?

אם יש לכם אחד מהסימנים באלה כניראה שצריך להחליף את אטם הראש מנוע..

ועוד משהו תיפתח את הרדיאטור ותיראה אם יש שם שמנוניות כזאת כאילו שיש שם שמן מנוע וגם במדיד של השמן תיראה שהשמן נקי ואין עליו קצף כזה לבן (תיבדוק שמן מנוע אחרי שהרכב נסע והגיע לטמפ' עבודה ותיראה אם יש על המדיד קצף לבן כזה..

פורסם
מה הקשר עשן כחלכל ואטם ראש מנוע?

עשן כחלחל אומר שהמנוע שורף שמן....כלומר השמן ניכנס לצילינדר.

תקנו אותי עם אני טועה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
בסדר התכוונתי למה דווקא אטם ראש מנוע כאילו שיש רק מקום אחד ממנו יכול להיכנס שמן.

מה שהוא כתב הוא אמר שאין לו נזילות אז רוב הסיכויים שהשמן נישרף וביגלל זה שאלתי אותו אם יוצא עשן כחלחל כזה מהאגזוז ככה שאפשר להיות בטוחים בזה שהאטם ראש ניפגם יש לו גם היעלמות של מים וגם השמן נעלם רוב הסיכויים שזה אטם ראש.

פורסם

קודם כל צריך לוודא שהבדיקה נכונה, הכי טוב לבדוק בבוקר שכל השמן נמצא באגן.

גם אם חסר צריך לבדוק את המחסור על ציר של זמן, אם חסר חצי קילו אחרי חצי שנה אז לא נורא.

לגבי נוזל הקירור צריך לבדוק שלא ממלאים יותר מידי מכיוון שהמערכת זורקת את העודפים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
גם אם חסר צריך לבדוק את המחסור על ציר של זמן, אם חסר חצי קילו אחרי חצי שנה אז לא נורא.

חצי שנה? לפני שבועיים שמו קילו ועכשיו חסר חצי קילו ושוב אין נזילות.

פורסם
יוצא מים מהאגזוז?

ועשן כחלחל כזה יוצא מהגזוז?

אם יש לכם אחד מהסימנים באלה כניראה שצריך להחליף את אטם הראש מנוע..

ועוד משהו תיפתח את הרדיאטור ותיראה אם יש שם שמנוניות כזאת כאילו שיש שם שמן מנוע וגם במדיד של השמן תיראה שהשמן נקי ואין עליו קצף כזה לבן (תיבדוק שמן מנוע אחרי שהרכב נסע והגיע לטמפ' עבודה ותיראה אם יש על המדיד קצף לבן כזה..

שלום.

בו תקשיב לי בחור.

הרצון שלך הוא טוב אבל אתה לא מיתמצע מספיק במיקצוע ואתה כותב הרבה דברים לא נכונים ולא קשורים.

בו תסביר לי איך מגיע שמן מנוע דרך אתם ראש לצילנדר? אני עובד רק 40 שנה במיקצוע ודבר כזה עוד לא ראיתי, מוכן תמיד ללמוד.

לגבי מה שסימנתי באדום! אם אתה מסוגל להסביר את התופעה של הופעת שמן בראדיאטור לפי ההסבר הבא אתה גאון הדור וממציע את מקצוע מכונאות הרכב מחדש.

אני לא מיתכון לבעיות הידועות כגון קולר שפרץ או פריצת שמן גיר אוטומטי למערכת הקרור.

אני מיתכון למשהוא יותר פשוט :lol: אם תסתקל פעם לתוך סיר מרק ניתן תמיד לראות כתמי שמן צפים [מה שאמא מוציע אם הכף]

בהרבה מקרים יש את התופעה הזו גם במנועים אבל שים לב מר בחור עד היום עף אחד לא מסוגל לתת הסבר מדעי לתופעה כולל יצרני הרכב ומהנדסים. מה שאנחנו כן יודעים שכאשר תופעה כזו מתחילה זה מציין שימו של המנוע ספורים למה לא יודעים אולי אתה תושיע אותנו.

לבעל הפאסט!

יש לבדוק את מערכת הקרור בלחץ כדאי לאתר איבוד מים אם יש

יש לבדוק נפילות לחץ [לחץ הפוך או ליג'ש] על מנת לדעת תקינות אם ראש זה לגבי מים או נוזל קרור.

לגבי השמן סביר להניח שהבעיה היא או במובלי שסטומים וגומיות ואני מדגיש מובילי שסטומים כי בפאסט הם ממתכת עדינה ונישחקים מהר.

לא בטוח שיש קשר ביין שתי הבעיות צריך לבדוק בצורה יסודית ואז לגבש דעה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

" לגבי השמן סביר להניח שהבעיה היא או במובלי שסטומים וגומיות ואני מדגיש מובילי שסטומים כי בפאסט הם ממתכת עדינה ונישחקים מהר"

מה זה שסטומים ממתכת עדינה ? אלומיניום פלדה רכה ? מגנזיום ?

טויוטה בשביל האמינות הונדה למשפחה

• תוכן חדש...