Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוי ואבוא, לא ידעתי שג'ימקאנה זה כמו פולו מים.

לדעתי - אם כך הדברים, אין טעם לקיים אירוע, אנשים לא יהנו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
מישל,

שמת לב על מה כתבתי את תשובתי ?

"DANI כתב:

אבל מסלול מהיר זה פתח להבדלים עוד יותר גדולים ממה שיש כיום בין הרכבים החזקים והפחות חזקים באותה הקטגוריה."

אני עדיין טוען - המסלול עצמו לא יפתח הבדלים בין מכוניות - ידע בנהיגה כן !

אתה בהחלט צודק, בתור עובדה ניתן להסתכל על המבחן של אוטו במסלול הגימקנה בערד. מעניין שאותם נהגים היו מהירים יותר ברכבים מסויימים ואיטיים יותר באחרים ...

קיצור, נהג מאוד חשוב, כוח וצמיגים גם. קל לומר שכוח, צמיגים והנעה לא משפיעים שיש את הכל... בידידות כמובן

בפועל כל אחד מחפש את היתרונות שלו, אני מעדיף סיבובים ואפילו 360/270 מעלות, הקליאו מעדיפים מסלול מהיר יותר ושינויי כיוון חדים, וכן הלאה.

פורסם

חברים יקרים

מזג אויר הוא חלק מספורט מוטורי , לפעמים מרוויחים ולפעמים מפסידים ממנו אבל להגזים ולהגיד שיש גשם לדחות תחרות..?

נו באמת ...?

אירטון סנה בגראן-פרי של מונקו ב-1984 , לאחר ששדדו לו את הניצחון בגשם סוחף אמר פעם שנהגי הפורמולה-1 אמורים להיות הנהגים הטובים בעולם ולנהוג בכל מצב , אז אני לא מצפה שנהיה הכי טובים בעולם ובכל זאת בגלל גשם ?

אז מה עם התנאים לא יהיו שווים , זה חלק מהתחרות .

בכל ארוע של ספורט מוטורי מי שעולה ראשון מפסיד כי המסלול מלוכלך ומי שמגיע אחר כך מנקה אותו .

בואו נתנהג כמו בוגרים ופשוט נהנה ממעט הספורט מוטורי שיש לנו בארץ .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
חברים יקרים

מזג אויר הוא חלק מספורט מוטורי , לפעמים מרוויחים ולפעמים מפסידים ממנו אבל להגזים ולהגיד שיש גשם לדחות תחרות..?

נו באמת ...?

אירטון סנה בגראן-פרי של מונקו ב-1984 , לאחר ששדדו לו את הניצחון בגשם סוחף אמר פעם שנהגי הפורמולה-1 אמורים להיות הנהגים הטובים בעולם ולנהוג בכל מצב , אז אני לא מצפה שנהיה הכי טובים בעולם ובכל זאת בגלל גשם ?

אז מה עם התנאים לא יהיו שווים , זה חלק מהתחרות .

בכל ארוע של ספורט מוטורי מי שעולה ראשון מפסיד כי המסלול מלוכלך ומי שמגיע אחר כך מנקה אותו .

בואו נתנהג כמו בוגרים ופשוט נהנה ממעט הספורט מוטורי שיש לנו בארץ .

דובי

קודם כל במרוצים כולם נוהגים ביחד, וגם ברטוב, רטוב לכולם.

שנית, במרוצים יבשים, כמו למשל במרוצי אופנועים, ברגע שיורד גשם המוביל יכול לעצור את המרוץ, עם עברו שני שליש אז המרוץ נגמר - כאשר המנצחים נקבעים לפי הדרוג בהקפה הקודמת (היבשה עדיין).

והאמת היא שמעבר לבעיית הזמנים אני פשוט רואה בעיה בטיחותית. גם היום אמרתי לאנשי מסלולים שטווחי הביטחון המתאימים לארוע יבש שונים מארוע רטוב. במיוחד אם יהיה קהל ...

בכל אופן הסיכוי לגשם אפסי אז נקווה לטוב :-)

פורסם

קרו כבר הרבה מיקרים במרוצים שונים שלמשל מקצי דרוג החלו ביבש ונגמרו ברטוב ואנשים נפגעו בתוצאות בגלל זה .

בנוסף תשאל את בריקלו לגבי הניצחון שלו בגראן-פרי הגרמני והוא יספר לך על יבש ורטוב.

בטיחות ?

זה דבר חשוב , אבל כולנו בוגרים ומנוסים וגם אחראיים.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אני הייתי היום במסלולים בגשם אחו שילינג ואף אחד לא היה חשש שיעוף לקהל או לקיר

במקצה שלנו דווקא היו כמה ארועים לא נעימים שלא היו רחוקים בכלל מ...

וזה דווקא היה על יבש.

בעיקרון ניב צודק שגשם יכול לחרבן לגמרי את התוצאות כי אין ספק שהתוצאות מושפעות מזה ויש הבדלים גדולים באחיזה בין מקצה למקצה אבל אני לא חושב שיש מה לעשות מול זה.

אני מניח שבחו"ל הדברים האלה קורים הרבה גם באירועי אוטוקרוס ואני מניח שלא עושים שום דבר מיוחד ובטח לא מבטלים.

בקיצור, בוא נקווה שיהיה יום יפה :wink:.

ניר

פורסם
אבל היה כייף

זה אומר שכבר יש 5 קליאו ספורט בשבת?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

גם אני קיוויתי אבל הוא קשקש איזה משהו שזה לא מסתדר לו :-).

לא נורא, אני אנסה לייצג בכבוד את הקליאו-mk2-שחורות למרות ההבדלים בנפח מנוע...:twisted:

ניר

פורסם

אני אנסה להיות המישהו הזה - בוא נראה, בדרך לשם דפקתי החלקה בסיבוב של הירידה (בעצם עליה) מכביש 5 לאפק.

במסלול עצמו החלקתי כמו כולם, בעצם פחות מההנעות האחוריות שהתקשו :twisted:.

אז נראה לי שסבבה, אני גם בעד גשם (וסליקס בכלל לא הולך טוב עם הגשם).

ניר

פורסם

איך אנחנו טובים בלזבל את השכל אבל בסוף להסכים שיהיה מה שיהיה (וזה באמת נאמר בידידות לכולם - שימו לב שכתבתי אנחנו, גם אני בחבר'ה, אפילו אם אתם מנדים אותי אחרי הניצחון הקודם :wink: ).

אז הנה, אני הפעם לא אקשקש יתר על המידה ורק אגיד שבאמת יהיה מה שיהיה ואני בטוח שיהיה בסדר.

ד"א, יש לי רביעיית צמיגים חדשה שקיבלתי מהספונסר החדש שלי (יוקוהמה), כך שאם הם יבצעו את מלאכתם נאמנה (וגם אני), אתם מוזמנים להתחיל את התלונות כבר מיד בתום התחרות (ואם לא, אז אני בשמחה אתלונן שהם בכלל לא משהו, הצמיגים זאת אומרת, למרות שהיום עשיתי להם טסט דרייב בערד והם היו לא פחות ממעולים).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ד"א, יש לי רביעיית צמיגים חדשה שקיבלתי מהספונסר החדש שלי (יוקוהמה)

תתחדש. דגם?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...