Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להודות למסלולים על אירגון מופתי כהרגלם.

להודות לכל המשתתפים שנתנו פייט רציני.

בנוסף אני רוצה להודות לספונסרים שלי, למוסך המרכז כ"ס שבבעלותי ובבעלות אבי, שבזכותו ה-205 העתיקה עדיין לוחמת בגאווה, לרדיו השרון כ"ס בבעלות ברק מלמד שעוזר לי להגיע מוכן יותר לכל אירוע ובקרוב עם ממתקים חדשים.

שיהיה לכולם שבוע טוב ו- תמונות....

SK שרון קוזמה

GTI-205-1.9

-SK-

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברצוני להודות למסלולים על אירגון מופתי כהרגלם.

להודות לכל המשתתפים שנתנו פייט רציני.

בנוסף אני רוצה להודות לספונסרים שלי, למוסך המרכז כ"ס שבבעלותי ובבעלות אבי, שבזכותו ה-205 העתיקה עדיין לוחמת בגאווה, לרדיו השרון כ"ס בבעלות ברק מלמד שעוזר לי להגיע מוכן יותר לכל אירוע ובקרוב עם ממתקים חדשים.

שיהיה לכולם שבוע טוב ו- תמונות....

SK שרון קוזמה

ומה עם המשפחה, השכנים והחברים שבאו לעודד, להם לא מגיעה תודה?

--

היה אחלה אירוע!! :lol:

עמרי.

פורסם
. תמונות של המכוניות עם המדבקות (כולל האוטו שלי כמובן) יתקבלו בברכה - כדאי שתציינו גם שם מלא של הצלם - קרדיט זה דבר חשוב!

רוני

יש כמה תמונות שלך ושרון באתר סקאלה http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=19225&highlight=

הצלם הוא זה שאסור לו להיות כאן יותר and whos name shall be mentioned

8)

פורסם

אומנם הגעתי רק לצלם את המקצה של הטורבו אבל אני חייב לציין לטובה את הארגון המעולה של האירוע.

היה חם מאוד ועדין הכל דפק

תמונה ראשונה מרבות שיש

_MG_0731.1_1_1_1.jpg

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם
יש כמה תמונות שלך ושרון באתר סקאלה http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=19225&highlight=

הצלם הוא זה שאסור לו להיות כאן יותר and whos name shall be mentioned

8)

אני לא חושב שלאריק אסור להיות פה יותר, להפך. :wink:

תודה רבה על הלינק. נהנתי במיוחד מאחת התגובות הראשונות שם: "הייה ממש טוב מעוד היום אני איגתי באמצה הפטוחה" - לא יכולתי לנסח זאת טוב יותר.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קטע וידאו נחמד של האלפא שלי:

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

ועוד...

אני מצטער שאין לי של כולם ..

פשוט אני פירגנתי בצילומים לאילו בעליי החסויות עקב היותי מבין את חשיבות התמונות בשבילם!

P1150237.JPG

P1150244.JPG

P1150246.JPG

P1150255.JPG

P1150261.JPG

P1150296.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

תודה למסלולים!

כל הכבוד לערן גומר, גיא אמודי, עופר קאשי ואמיר בקשי חבריי לגמר

ולא פחות לכל המשתתפים בכל הקטגוריות.

הפעם גם עשיתי מספיק להגיע לפודיום.

לכל מי שבא לצלם וגם רק לראות תודה רבה, אתפ עושים את הנהיגה

להרבה יותר מהנה.

פורסם

כל הכבוד למסלולים, שממשיכים לדאוג שהכל יעשה ברמה הגבוהה ביותר !

כבוד הוא לי להיות חלק מהמתחרים המצוינים בקטגוריה שלנו !

חבריי לגמר - כרגיל היה פייט מעולה icon_exclaim.gif

ורציתי להודות לספונסר שלי - ערן ממרכז הצמיג - הרצליה, שתמיד נמצא שם ועונה לכל השגעונות שלי. smiley32.gif

ובקרוב - ספונסר נוסף - אפוד ציוד למחנאות וטיולים !

וכמובן תודה ענקית - לצלמים ולקהל הנהדר - שבלעדיכם כולנו לא שווים כלום !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אני היום הייתי שם וצפיתי בהכל מההתתחלה (=מההתחלה) עד הסוף הייה מה זה (היה מה זה מה?)

חחח (זו לא מילה, וגם לא ברור מה מצחיק) גם שלא ידעתי שיש דבר כזה שם באתי לעבוד בבין (=בבניין) שליד בדיוק ומהביין (יש לך בעיה עם ה"נ" במקלדת?) איפה שעבדתי רואים הכל יותר טוב מכל מקום אחר (נקודה)

והייה אחלה תחרות ומה זה כייף דווקה (עם א בסוף) כשרואים תפרארי (=את הפרארי) והקורבט בחוץ ובסוף את האיוו והאמפריזה אבל הכי מרשים הייה בעל הפיג'ו 106 הלבנה בההתחלה עם פסים צבועים כאלה (אתה מסוגל להישמע פחות מטופש?)

וואלה וזה בעל הסוזוקי האדומה (אכן וואלה. שמעת על סימני פיסוק?)

קצת יותר השקעה בכתיבת הודעות, בבקשה. ההנהלה

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
אני רוצה לציין את מסלולים שעושים עבודה מעולה. אני חושב שהם יכולים להיות גאים בעובדה שזה נראה לי (וכנראה לכולנו) כבר מובן מאליו שאין שום תלונות בארגון המתוקתק שלהם. כל הכבוד :mm_yeah:.

מחזק. זה בהחלט לא נלקח כמובן מאליו.

ברכות לזוכים בכל הקטגוריות ותודה מיוחדת לספונסרית שלי - אישתי היקרה, שמממנת את השטויות שלי כבר יותר מחצי שנה.

זו גם ההזדמנות לספר שהיא (וגם אני קצת) בהריון עם ילדנו (או ילדתנו) הראשון (תשובה סופית ביום שלישי).

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

• תוכן חדש...