Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רוני לא יפה :lol: הבחור דיסלקטי ועדיין לא מהסס לכנס ולתרום לפורום

לגבי Eריק אולי אתה צודק אבל הפרסונה שלו MM גרמה לכמה מנהלים כאן להרחיקו לעולמי עד

אני מסכים, לא ראיתי שהוא דיסלקטי. עדיין ההמלצה שלי עבור מישהו שמתקשה בכתיבה היא לבדוק את עצמו כמה פעמים, לטובתו ולטובת הקוראים.

באשר לאריק - לא ידעתי, ואברר מה קורה.

בקשר לכוויות - בתור אשכנזי לבנבן למדתי כבר מזמן שאם אני לא רוצה תקופת החלמה אחרי כל אירוע אני צריך לשים קרם נגד שיזוף, והרבה.

גם חברה שלי הייתה ונהנתה מאוד, למרות שגם לה אין זיקה למכוניות.

כספר - ראיתי ששיפרת משמעותית מהפעם הקודמת - כל הכבוד!

גל (jink) - מזל טוב!!!

שכחתי משהו?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה רבה לחברת מסלולים על אירוע מצויין ומסלול ברמה אחרת!!!!

תודה רבה לוודקה פרפקט (הוודקה האיכותיתי הזולה הנמכרת בישראל) על תרומתם בכלל לספורט המוטורי ובפרט לי!!!

אני נהנתי מאוד מהאירוע היה מסלול מהיר וקצת טכני מה שהיה קשה מאוד למזדה 3, המתחרים נהגו מדהים,לא היה בגמר רכב אוטומטי... עומר המון מזל טוב :lol::roll::lol:

בבקשה לכל מי שיש תמונות של המזדה 3 עם המדבקות אני ישמח מאוד אם הו יעלה אותם או ישלח בפרטי.

תודה ושבוע טוב

מורן

פורסם

אתה בעל ההונדה הזאת הכסופה????

זאת TYPE-R הייתי רחוק לא ידעתי בכלל שזאת הונדה, אח שלי אמר לי

וואלה קבל ח"ח נהג טוב מאוד מאוד

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם
אני מסכים, לא ראיתי שהוא דיסלקטי. עדיין ההמלצה שלי עבור מישהו שמתקשה בכתיבה היא לבדוק את עצמו כמה פעמים, לטובתו ולטובת הקוראים.

רוני

אתה בטח יודע שאחת הבעיות של דיסלקט שגם אם הוא בודק, הוא לא מצליח למצוא את הטעויות.

אז אנא - קצת הבנה בנושא.

ונחזור לת'רד עצמו.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

מסכים, זו לא הייתה הכוונה שלי שהוא יבדוק בעצמו, אלא אם באמת חשוב לו שאנשים יקחו אותו ברצינות, שיבקש ממישהו לעבור על זה או שיפתח מילון. כמובן, בגבולות המקום והזמן. בכל מקרה, אשתדל לשים לב יותר להבא שלא להכניס קטנות לדיסלקטים (כאן המקום להגיד שכמה מחבריי הטובים ביותר הם כאלו? :wink: ).

ובהחלט - נחזור לענייננו...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
במיוחד לאחר מקרה נוסף של גניבת רכב באירוע אתמול.

מה מו מי ?

אני חוויתי מקרה של "כמעט אלימות" אחרי שמישהו איים עלי כשביקשתי ממנו לא להישען לי על הרכב... :shock:

הזוי הבנאדם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מה מו מי ?

אני חוויתי מקרה של "כמעט אלימות" אחרי שמישהו איים עלי כשביקשתי ממנו לא להישען לי על הרכב... :shock:

הזוי הבנאדם.

טוב אנשים כנראה נמים פה את שנת הצהריים לאחר יום מתיש בראש העין.

ברכות לכל הזוכים .

אנחנו נהנינו מאד (חוץ מהמקרה שגנבו לחן, חבר שלי את המיצובישי בזמן שאני השתעשתי לי בין הקונוסוים...) .

כל כך כייף להשתתף בארוע שקודם כל רמת הארגון שלו מעולה, מה צריך יותר מזה.

הגעתי בלי יומרות מיוחדות, פשוט לנהוג את ה-75 הכי כייף שאפשר ולהשתדל לצאת נזקים(צמיגים לא נחשב).

דובי

שאלה ותשובה.

אין לי פרטים נוספים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קונדס, אני אפילו חושב שיש סיכוי שמדובר באותם אנשים. הלכו, חזרו, הלכו, חזרו,

אאל"ט רשמנו לוחית רישוי של קנגו מסויימת, מי שרשם (אוראל\יוליה\ל'?) תבדקו באתר המשטרה.

אני חייב לציין שהגיעו לשם אנשים שפשוט חיפשו עם מי לריב, אני אישית לא אדם אלים, אם אין צורך - אבל אם הוא היה מציק לחברה הרוסים שישבו לידינו מקודם האירוע היה עלול להיגמר לא טוב.

גל, לידיעתכם.

מה שכן - ראיתי נוכחות משטרתית לא מעטה, וגם טנדר של חברת אבטחה שעשה סיבובים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה לכל המפרגנים! הפירגון שלכם בהחלט משפר את ההרגשה :oops: .

עוד קצת תמונות ועוד תודות לכל מי שהגיע וצפה (אתם חלק בלתי נפרד מהאירוע!) וכמובן מי שהשתתף.

P1150147.JPG

P1150148.JPG

P1150162.JPG

P1150171.JPG

P1150172.JPG

P1150174.JPG

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

היתה נוכחות משטרתית גדולה באזור התחרות, אולי אפילו מוגזמת.

מעבר לעובדה שעצרו אותי לבדיקה מקיפה בעודי נוהג בסיריון ליסינג, היתה נוכחות חזקה של ניידות לאורך כל כביש 5, עד מחלף הכפר הירוק, כשיצאתי מהארוע לקראת סוף הפתוחה.

עם כל הצער שבדבר, כנראה שנגד הגניבות זה לא עזר. ואם השוטרים היו עושים קצת יותר רונדלים באזור החנייה וקצת פחות מארבי לייזר על כביש 5 כנראה שהדברים היו נראים אחרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני מאד אשמח אם מישהו יפרסם את התמונות של הרכב שלי ... :)

אני חייב להגיד שהקורס בטורקיה שעשיתי בהחלט תרם רבות לתוצאה שלי ( פעם ראשונה שהגעתי לגמר ) ובנוסף לכך עשיתי אימון ג'ימיקנה לפי התחרות עם המדריכים אחד על אחד - פשוט תענוג .. פתר לי הרבה שגיאות בנהיגה - בלימה מאוחרת , קווים וכו' ...

פורסם
קונדס, אני אפילו חושב שיש סיכוי שמדובר באותם אנשים. הלכו, חזרו, הלכו, חזרו,

אאל"ט רשמנו לוחית רישוי של קנגו מסויימת, מי שרשם (אוראל\יוליה\ל'?) תבדקו באתר המשטרה.

אני חייב לציין שהגיעו לשם אנשים שפשוט חיפשו עם מי לריב, אני אישית לא אדם אלים, אם אין צורך - אבל אם הוא היה מציק לחברה הרוסים שישבו לידינו מקודם האירוע היה עלול להיגמר לא טוב.

גל, לידיעתכם.

מה שכן - ראיתי נוכחות משטרתית לא מעטה, וגם טנדר של חברת אבטחה שעשה סיבובים.

לא חושבת שהם האנשים שגנבו פיזית את הרכב, כי רוב הזמן הם הסתובבו בסביבתנו, "השקיפו" מלמעלה, ושוחחו בטלפון הנייד. יכל להיות שנתנו דיווח על המתרחש ועל תנועת המשטרה והמשתתפים.

בכל אופן תודה לכל המתחרים שהפגינו ביצועים על המסלול, היה מהנה לצפייה.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם אני מצטרף לתודות למסלולים על עוד אירוע מהנה ומאורגן למופת!

טוב לראות שספונסרים נוספים מצטרפים ומכירים בחשיבות הפרסום באירועים כאלו - כן ירבו אירועים וספונסרים!

גם אני מודה לספונסר שלי, שתומך בי לאורך כל הדרך למרות הקשיים - חשבון הבנק שלי...

מקוה שימצא ספונסר נוסף מאחר ונראה לי שהספונסר שלי די מאוכזב... :roll:

מחכה ל- MDC 3!

(ולאירוע בו סופסוף אזכה לעוד 2 מדידות... :wink:)

שי

• תוכן חדש...