Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עומר תתחדש על הצמיגים, אני חושב שמגיע פה עוד תודה ענקית ליבואם טויו, אופיר מאוטו לוקס שדואג לצמיגים טובים למספר מתחרים, בינתיים לי, לעומר, לרוי, למישל ואני מניח שלעוד כמה. טוב שיש אנשים כאלו בארץ.

תודה!

בהחלט מגיע תודה ענקית לאופיר מאוטו לוקס!

סוף סוף יש מי שמביא צמיג איכותי (TOYO PROXES T1R) לארץ במידות שעד היום היו בלתי ניתנות להשגה בישראל! 195/45/15!

אופיר דואג למתחרים וזה בהחלט תרומה מבורכת לספורט המוטורי! ככל שייתערבו יותר נותני חסויות הספורט ייגדל!

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני לא יודע מה איתכם אבל זה המסלול החדש נראה לי 80% העתק של MDC1, רק בשני הכיוונים.:roll:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ממש לא דומה לאירוע הראשון. אולי מבחינת הילוכים ודברים אחרים שדיברנו עליהם אבל לא המסלול עצמו.

נראה מאוד טכני ומעניין. אין ספק שלא מדובר בג'ימקאנה מהירה במיוחד (נראה ששוב ההילוך הראשון הולך לשלוט/להקרע) אבל יש פוטנציאל.

נראה ביום שבת, השרטוטים האלה אף-פעם לא מספיק מדוייקים בשביל להבין איך זה יהיה.

גל - כמובן שנשמח שתאריכו את המסלול, נראה שיש הרבה שטח אספלט מבוזבז אז תתפרעו גם עליו :wink:.

אז סוגרים על TW 200 ומעלה :?::?

לדעתי אפשר בהחלט.

זה קו סביר למתוח כי פחות או יותר כל הצמיגים שנמכרים בארץ הם מעל המספר הזה וככה אף-אחד לא יתחיל לחפש לייבא איזה צמיג נידח שהוא מצא באוסטרליה עם 140 והתאמה לג'ימקאנות.

אני לא חושב/מאמין שיש כרגע מישהו עם צמיגים שלא עומדים בתנאי הזה (אם יש אז שיקום) אז אפשר ליישם מיידית בלי שום נפגעים.

ניר

פורסם

מברך על המסלול - נראה מצויין!

עכשיו רק תגידו לי באיזה אפליקציה אתם משתמשים:):)

כמו כן מצטרך לתודות לאופיר - הבחור פשוט זהב

פורסם
מברך על המסלול - נראה מצויין!

עכשיו רק תגידו לי באיזה אפליקציה אתם משתמשים:):)

כמו כן מצטרך לתודות לאופיר - הבחור פשוט זהב

כמובן ששכחתי לציין את שם החברה:

אופיר מאוטולוקס שמייבאים את צמיגי טויו - אני בחרתי את הפרוקסס T1R

פורסם

טוב אז סגרנו סופית על TW 200 ומעלה ושיהיה לכולם בהצלחה.

לגבי אופיר מאוטולוקס - יצאנו לנו לעבוד איתו בעבר(מקווה שגם בעתיד) ואין ספק שהבחור מקצועי ותותח. וסחתיין עליו על התרומה לספורט המוטורי.

פורסם

פשש, צמיגים לכ"כ הרבה מתחרים, כל הכבוד! החסויות מתחילות לצבור תאוצה - כמו שצריך!

ממש מרוץ חימוש נהיה כאן, כל אחד מחפש את הצמיגים המתאימים ביותר לג'ימקאנה. נראה כי עומד לפנינו מסלול איטי יחסית ועם המון שינויי כיוון - מה שידרוש אחיזה מאוד טובה מהצמיגים. נראה לי שאצא לחמם אותם כבר עכשיו :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

:oops: נראה לי שאני הנציג היחיד מהגמר (באירוע האחרון) בלי שום ספונסר...

לא נורא, כשכולכם תהיו כבולים בכל מיני הסכמים קטנים, אני אהיה הנהג היחיד שפנוי לחוזה שמן :lol:.

פורסם

לא לשכוח שיש גם חיסרון בספונסרים, וזה העובדה שאתה מחוייב להשתמש בתוצרתם.

אני למזלי בחרתי בקוני שהם היו הבחירה המועדפת עלי, והם לשימחתי שיתפו פעולה, וגם עם הצמיגים אני מרגיש מצויין.

ניר המתן לחוזה השמן, נראה לי שבקרוב זה יקרה, בטח זה יהיה כדאי ואפשרי בעוד משהו כמו 5 שנים ;-)

פורסם

האמת שמה שגיליתי עם המעבר לספונסר הוא שהלחץ גובר, וגם ההתעסקות. קודם כל אני כבר מרגיש צורך לא לאכזב את הספונסר, וזה לא רק אני שמתאכזב (במקרה של הפסד, תרגעו!). מעבר לכך יש את העניין של לדאוג שהאוטו שטוף למשעי, לשים את המדבקות ולחייך הרבה למצלמות אם זוכים (נושא שנוא עלי במיוחד). קשה, קשה עם תהילת עולם :-P:wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
האמת שמה שגיליתי עם המעבר לספונסר הוא שהלחץ גובר, וגם ההתעסקות. קודם כל אני כבר מרגיש צורך לא לאכזב את הספונסר, וזה לא רק אני שמתאכזב (במקרה של הפסד, תרגעו!). מעבר לכך יש את העניין של לדאוג שהאוטו שטוף למשעי, לשים את המדבקות ולחייך הרבה למצלמות אם זוכים (נושא שנוא עלי במיוחד). קשה, קשה עם תהילת עולם :-P:wink:

רוני

אוף רוני, אחרי כל הזיוני שכל האלו אני מאוד. מאוד :!: מקווה בשבילך שתנצח, אחרת לא נעים . אין כמו השימחה לאיד על שחצנים ...:twisted:

• תוכן חדש...