Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הארוע האחרון היה אכן נחמד מאוד, אפילו לא ממש איטי, לפחות חלק מהזמן היינו בהילוך השני וגם היו קטעים טכניים.

לפתוח יותר יהיה לדעתי מיותר.

אתה מזכיר לי ששאלו אחד מהפיול סלוט איך הוא היה רוצה לשנות את המסלול, והוא היה מעדיף קצת ליישר, ועוד קצת ועוד קצת.

בשבילך נארגן רייסים בכביש 6 עם הסוויפט האוטומטית. תראה לה מאיפה משתין הדג :!:

ניב אני לא יודע על מה אתה מדבר.. אולי אתה קצת נלחצת מהקליאויים והאיביזות אבל בינתיים שמתי לב שאתה בקט' 2000 ולא מצליח לתת לסוויפט (ע"ע זמנים ואל תספר לי על "אם לא הייתי פוסל..").. אולי ניתן לך קצת לנסות את כביש 6.. ספר לי איך היה.

אולי הבנת לא נכון אז אני אסביר זאת בפשטות! - אני לא אוהב לקרוע את הרכב בהילוך 1 וזה לדעתי גם לא ממש נהיגה!!

אני מאוד מאוד נהנה מאירועי הMDC כן גם אם זה אומר ללחוץ את ה1 למגבלה אבל בהחלט הייתי נהנה יותר אם הקצב היה שונה!

Not the sound of silence -ABARTH

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למזלי הרב, מורן גוט ושלישיית לוי נמצאים איתך בקטגוריה ולא איתי.

ב MDC פישלתי, מודה, פסלתי במקצה השני ובגמרים.

סך הכל אני מעדיף שיהיה איזון, גימקנה שרוב הזמן זה הילוך שני ומעלה היא גימקנה מהירה מאוד, ולא כל כך טכנית. אני מעדיף את השילוב, הצורך בקווים נכונים במהירות ובטכניקה טובה בקטעים איטיים.

זה הכל

פורסם

נ.ב: מישל- אתה התכוננת? ;-)

עומר !

איך אוכל להתכונן ? בעצם אם תקפוץ לצפון , תנדב ה-106 ונתכונן ביחד !! (אני כבר מכין תירוצים ! )

מישל

פורסם
אני לא אוהב לקרוע את הרכב בהילוך 1 וזה לדעתי גם לא ממש נהיגה!!

אני מאוד מאוד נהנה מאירועי הMDC כן גם אם זה אומר ללחוץ את ה1 למגבלה אבל בהחלט הייתי נהנה יותר אם הקצב היה שונה!

+1

המסלול לא באמת חייב להיות מאוד מהיר עם יתרונות לכח אפילו אם רובו יהיה בהילוך שני, זה אמנם יכול להיות ישורות סתמיות אבל זה גם יכול להיות עקומות מהירות יחסית עם הרבה שינויי כיוון כמו שרוב אירועי העונה הקודמת היו. שם בילינו רוב הזמן בהילוך שני כשהיו פה ושם נקודות שצריך להוריד או להתלבט מה לעשות אבל זה לא היה בוטה כמו פה שצריך לבלות כמעט כל המסלול בהילוך ראשון כשאנשים נמנעים מהעברה לשני כי שניה אחרי זה מורידים שוב לראשון (ואז טוחנים מנתק).

ניר

פורסם

שלום לכולם,

מאוד התרשמתי מכל עניין הMDC והייתי מעוניין להגיע ולהתרשם מהאירוע, הפעם לפחות בתור צופה.

אולם מה שנכתב בשרשור קצת מדאיג אותי- האם יש חניות לצופים? האם נגרמים נזקים למכוניות חונות כדרך של הרגל?

בכל מקרה קצת הנחיות וטיפים למגיעים יתקבלו בברכה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

כשמגיעים יחסית מוקדם, זאת אומרת עד 10-11 אפשר בהחלט להחנות את הרכב בטווח ראיה וככה ששום רכב אחר לא יגע בו ולא יגרם לו נזק, יש המון מקום לצופים אבל צריך מראש להביא בעצמך קרם הגנה ומים, בנוסף אם אתה לא רוצה לעמוד וגם להיות בשמש במשך כל היום מומלץ להביא שמשיה וכיסא

פורסם
לדעתי אין לקחת תוצאות כאלה ולפיהן לקבוע מסקנות לכאן ולכאן !

הניתוח צריך להעשות "בתנאי מעבדה" בלבד,בהנחה שהנהגים שווים!! ולא להגיע למסקנות חפוזות כשהתוצאה מחמיאה

לנהג מסויים , ומזה להסיק מסקנה שהחלוקה לקבוצות נכונה !!

יש נהגים כשרוניים שבכל רכב יעשו תוצאות טובות- אז מה בגלל זה יישנו תקנון בכך שנתייחס גם לטיב הנהג ועל איזה רכב ינהג

בכדי לעקר לו את היתרון שיש לו בגלל כישוריו! לא הגיוני !!

מישל

מישל,

שמת לב על מה כתבתי את תשובתי ?

"DANI כתב:

אבל מסלול מהיר זה פתח להבדלים עוד יותר גדולים ממה שיש כיום בין הרכבים החזקים והפחות חזקים באותה הקטגוריה."

אני עדיין טוען - המסלול עצמו לא יפתח הבדלים בין מכוניות - ידע בנהיגה כן !

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

ערן אל תתרגש, אנחנו פשוט מכינים כבר את התירוצים לתחרות נומרו דוס

זה ככה בכל טרד לפני כל MDC..... מן מסורת שכזה

:lol:

בטרד הקודם זה היה הצמיגים, הפעם המסלול. נשאר לנו טיב האספלט, מזג האויר (שמור לקראת הגמר שיהיה חם מאוד ) ... ויהיה עוד כי אנחנו מאוד יצירתיים.

בינתיים אני בראש העין מחר לאימון :idea:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם

אני בינתיים מתאמן על מזג אויר חם

מזל שמחר ( שבת ) ייהייה קריר

ולאט לאט לMDC הטמפ עולות

:)

ים המלח אימפריה

:)

פורסם

אז היום היה אימון לקראת ה MDC, כאשר בתחילתו הפתיע אותנו גשם.

התוצאה היתה שלא רק שבהתחלה כמעט לא ניתן היה להוציא זמנים מבלי לפסול (המון גשם, המון ליכלוך על הכביש) אלא גם לאחר שנפסק הגשם התוצאות היו תלויות בקצב ייבוש המסלול.

התוצאה העיקרית שראיתי היא שהבדל בין שני מקצים היה שתי שניות או יותר (הבדל של אותו הנהג, לאחר מקצה - 3 מדידות רצופות בכל מקצה). ומיקום הנהג בתור בעצם שינה לגמרי את זמן ההקפה.

כיוון שבדקתי ולא ראיתי שום התייחסות לגשם חשבתי שאולי כדאי להכין את התקנון למצב כזה.

אפשרויות:

1. ביטול תחרות במקרה של גשם או מסלול רטוב - נראה לי הכי הגיוני

2. מדריך יבצע שני סיבובים, בתחילת כל מקצה ובסופו. ההפרש בין שני הסיבובים שלו יחולק למעשה כפקטור שמותאם למיקום הנוסעים.

דעתכם ???

פורסם

אני בעד, אני פשוט לא בטוח מה היכולת של מסלולים להזיז את הארוע והכל.

היום אני חושב שהיה שילוב של חוסר כיף, חוסר למידה וגם סיכון בטחוני. רק שהמסלול התייבש הצלחנו לנהוג קצת וזה לקח בדיוק שני מקצים נוספים שהגשם יתחדש...

פורסם

F1 לא דוחים בגלל גשם וכדוררגל לא דוחים.... אני בעד לא לדחות ופשוט הספורטאים שמתחרים ב MDC ילמדו לשלוט ברכבם בתנאי שטח שונים ולבדוק אצל דני רופ לפני שמלבישים סליקס על רכבם

8)

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
ערן אל תתרגש, אנחנו פשוט מכינים כבר את התירוצים לתחרות נומרו דוס

זה ככה בכל טרד לפני כל MDC..... מן מסורת שכזה

:lol:

בטרד הקודם זה היה הצמיגים, הפעם המסלול. נשאר לנו טיב האספלט, מזג האויר (שמור לקראת הגמר שיהיה חם מאוד ) ... ויהיה עוד כי אנחנו מאוד יצירתיים.

בינתיים אני בראש העין מחר לאימון :idea:

אתה יודע שאני לא מתרגש !

יאללה עוד שבוע - ניתן בראש :twisted:

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם

אריק, אתה שוכח שבמסלול F1 יש הרבה מאד שטח מילוט במקרה שאתה עף מהמסלול, בעוד שבחניית הMDC יש 2 מטר ואז קיר\קהל.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...