Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה יכול קצת להקטין את הקנס על נגיעה או לקיחת קונוס ;-)

בכל מקרה אני הבנתי גם שהבחור החנה את הרכב במקום מרוחק יותר, שיהיה צל. עדיף להחנות את הרכב בשמש ליד הקהל. יש מספיק מקומות למשתתפים בדרך כלל.

במסלול אני מעדיף שלא יהיה שום רכב שלא שייך.

נ.ב אם מדברים על החניה, ח"ח למסלולים על החניה המסודרת בתחרות, סימון לפי מיקום, מסודר וקל ליציאה/חזרה. אהבתי!

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בעיניין החנייה,כמובן שלא נגדיל אותה על חשבון מסלול התחרות- היא מתוכננת בול ל25 משתתפים.

יש אפשרות שאחרי שהמפלצות יכנסו למתחם התחרות להכניס רכבי מתחרים בקטגוריות קודמות. לפני זה לא יהיה אפשרי.

פורסם

גל, מתי תפסיק לקרוא לנו מפלצות???

אמנם יש איזה עו"ד (או שניים) אבל השאר בני אדם...

כפי שכתבתי בעבר, כדאי שבחניון יהיה שומר/מרשל שישמור על המכוניות מסקרנים עם "ידיים דביקות" או מסתם ונדליסטים.

אמנם האוטו שלי כבר שרוט כולו (ובלי ספוילר) אבל יש כאלו ששומרים על המכוניות שלהם...

שי

פורסם

אולי יש אפשרות להעמיד שומר/מרשל שיחסום את הכניסה לרכבים לא מורשים לכביש השירות מאחורי המגרש כדי ששם יוכלו לחנות הרכבים של המתחרים מהקטגוריות הקודמות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור מישהו שחנה שם והרכב שלו הפך לספסל ציבורי, אני לא חושב שזה רעיון טוב, החנייה הכי טוב היא ברחוב סמוך למגרש, יש שם המון קהל ואף אחד לא יעז לגעת שם ברכב, מה שכן.. היה איזה חניון פתוח ליד המגרש אאל"ט, אפשר להעסיק שם ש"ג ולהחנות שם את מכוניות המשתתפים, סך הכל מדובר על כמה כלי-רכב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
שלום לכולם - כמה עידכונים חמים:

חזרנו למתכונת הרגילה וכך היא תישמר עד סוף הליגה - הקטגורייה שתפתח את היום היא ה1600 בחסות סוזוקי ,אחריה הפתוחה בחסות סיאט ובסוף כרגיל המפלצות בחסות פיט סטופ .

להלן הקישור ללו"ז המדוייק http://www.maslulim.co.il/index.php?i=61

ב12/05 שבת לפני התחרות, יתקיים יום אימון בשלושה מקצים. המקומות מוגבלים אז מי שרוצה שימהר להירשם במשרד אצל משה.

לשמחתנו - הרבה אנשים שטעמו מהפעם הראשונה נידבקו בחיידק ונירשמו לעונה מלאה, מיותר לציין שיש למהר להירשם אלא אם אתם רוצים בשביל הכיף להתחרות נגד המפלצות. (להזכירכם מותר תמיד להירשם לקטגורייה גבוהה יותר במידה וההרשמה לשלכם ניסגרה)

ברגע שיהיו עוד נתונים אעדכן.

כמעט פספסתי את זה בין כל הקישקושים האחרים בפורום הזה. חבל שלא הוצאתם אימייל למתחרים

במקום לסמוך שחלק מזערי מה 80 ממש מבקרים כאן ב CF

פורסם

אתה צריך להכנס לאתר שלהם על בסיס יומי אם אתה רוצה להתעדכן -מה הקשר לCF??!

וההצעה של CASPER נשמעת לי הכי הגיונית - חניה+שביל הגישה שיהיו שמורות(אם אפשר כמובן).

תודה

פורסם
וההצעה של CASPER נשמעת לי הכי הגיונית - חניה+שביל הגישה שיהיו שמורות

אתה רומז שההצעה שלי לא היתה הגיונית? :wink:

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
כמעט פספסתי את זה בין כל הקישקושים האחרים בפורום הזה. חבל שלא הוצאתם אימייל למתחרים

במקום לסמוך שחלק מזערי מה 80 ממש מבקרים כאן ב CF

לא נאה לך - אתה יכול ללכת.

ד"א, ממש לא חלק מזערי - אני מאמין שלפחות חצי מהמתחרים קראו את השרשור הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוי, אם יורשה לי - ויורשה לי.

אני חוזר על עצמי, ויודעים מה? תמונה אחת שווה 999.99 מילים:

2qkjyo9.jpg

בתמונה הבאה, יש פיאט פונטו (סחטיין על דני), אבל היא לא העיקר, מאחוריה יש את האלמרה שלי שחנתה לה בהנאה, ולידה כרמן ורדרדה שעשתה לה עיניים!

הבעיה? רואים את קבוצת האנשים הלא כלכך נחמדים שם? הם ישבו לי על הרכב כל האירוע, 5 פעמים הייתי צריך להפעיל את העזעקה מרחוק, ובנוסף גם אחרי שהארתי להם (ועשיתי את כל הסיבוב בשביל זה) זה לא עזר ממש.

האם יש כאן מישהו שרוצה להחנות את האיוו שלו שם?

ולא, לסגור את המקום לקהל זו לא אופציה לדעתי - גם ככה אין הרבה!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

האם יש כאן מישהו שרוצה להחנות את האיוו שלו שם?

ולא, לסגור את המקום לקהל זו לא אופציה לדעתי - גם ככה אין הרבה!

אם כל השביל מהכניסה יהיה סגור - לא יהיה שם אף אחד חוץ ממתחרים.

הקהל יכול לעמוד\לשבת באיזור הרחוב - כי כמו שאמרת גם ככה אין הרבה.

פורסם

הפוך גוטה הפוך!

קהל יש מספיק, מקום אין הרבה!

אם כבר שישריינו את המקומות ברחוב בסמוך למגרש למתחרים.

בנוסף ראיתי לא מעט רכבים שלא התחרו בתוך החנית מתחרים.

הייתה שם איביזה שחורה שלא עלתה על המסלול, ואיזה M3 בצבע נזלת שגם כנראה פספתי. אז או שאני עיוור, או שאנשים שלא מגיע להם קיבלו!

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

עכשיו אתם מבינים למה התכוונתי בתחילת העונה שאמרתי שהשנה הריכוז הוא אך ורק במתחרים ובתחרות עצמה.

אז אני אחזור על זה שאני מצטער על אי הנוחות שניגרמת לקהל, אבל מסלולים לא תדאג לחניות,מרשלים שיחסמו כבישים וכו'.

אנו כן ננסה לדאוג לגזלן ולהכניס רכבי משתתפים לאחר סיום הקטגורייה הפתוחה.

ואנחנו גם נשלח מיילים למשתתפים וגם נוודא טלפונית שיודעים על השינוי בלו"ז.

תודה על ההצעות ועל הדאגה.

נ.ב

שי - תראה ב"מפלצות " שם חיבה.

פורסם

גל,

אני דיברתי בתור משתתף ,SHELLCASE דיבר בתור צופה.

אני לא מבין מה הבעייה אם הסתיימה קטגורייה ומתפנים מהחנייה רכבים שעולים לקטגוריה הבאה - שאלו שסיימו יכנסו במקומם?

תודה

• תוכן חדש...