Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא נאה לך - אתה יכול ללכת.

ד"א, ממש לא חלק מזערי - אני מאמין שלפחות חצי מהמתחרים קראו את השרשור הזה.

רוני, אני חושב שהוא לגמרי צודק. אולי יש פה חלק נכבד מהמתחרים אבל זה לא לעניין לצפות שכל המתחרים יתעדכנו על שינויים מהותיים כמו שינוי הלו"ז ע"י נבירה בפורומים, לא משנה מה הם. לי ולך ואולי לעוד כמה זה לא בעייתי אבל מסלולים צריכה לוודא שעידכונים כאלה מגיעים לכולם בעזרת מייל או טלפון.

גל - עניין החניה כפי ש-pickiki ציין מתייחס בעיקר למתחרים שמגיעים בכל מקרה ואני מניח שגם בלי ההתעניינות שלכם בקהל אתם בכל זאת תשמחו לראות את כל המתחרים נשארים לאורך כל האירוע ומפרגנים אחד לשני. זה לא קל כשמסתובבים הסיפורים האלה על גניבות רכבים, כופר וסתם נזקים אחרים לרכבים.

אני מבין שאתם לא אחראים לשטח החיצוני ולא משקיעים פה בהפקה גדולה אבל אני מצטרף לבקשה לחשוב אולי על פתרון יצירתי שיאפשר למשתתפים לפחות להישאר לכל התחרות עם ראש קצת יותר שקט.

תודה,

ניר

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל, עם כל הכבוד, זה מתחיל להישמע לא טוב.

התחלתם מ"ממוקד מתחרים" ואתה הופך את זה ל"זין על כל מי שלא במקצה הזה או הבא".

מי שמתחרה בקטגוריה האחרונה ומגיע בבוקר לראות את הראשונה - עליכם לדאוג שיהיה לו חניה, כמתחרה.

זה כבר מתחיל להיראות כאילו אתם עושים טובה פה למישהו.:(

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
גל,

אני דיברתי בתור משתתף ,SHELLCASE דיבר בתור צופה.

אני לא מבין מה הבעייה אם הסתיימה קטגורייה ומתפנים מהחנייה רכבים שעולים לקטגוריה הבאה - שאלו שסיימו יכנסו במקומם?

תודה

אין בעייה שזה יקרה .

רק זה לא אפשרי מבחינת מקום להכניס את ה1600 אחרי שהם סיימו לתוך חניית המשתתפים כי היא תפוסה ע"י המפלצות.

זה אפשרי רק בתום הפתוחה.

ושוב אני אומר - נעשה הכל שזה יתאפשר לפני.

אי אפשר לסגור שום מתחם מסביב כי זה שטח ציבורי ולא קשור למסלולים.

פורסם
רוני, אני חושב שהוא לגמרי צודק. אולי יש פה חלק נכבד מהמתחרים אבל זה לא לעניין לצפות שכל המתחרים יתעדכנו על שינויים מהותיים כמו שינוי הלו"ז ע"י נבירה בפורומים, לא משנה מה הם. לי ולך ואולי לעוד כמה זה לא בעייתי אבל מסלולים צריכה לוודא שעידכונים כאלה מגיעים לכולם בעזרת מייל או טלפון.

ברור לחלוטין שצריך לעדכן את המתחרים במייל ו/או בטלפון, והוא צודק לגמרי בתלונה שלו, מה שלא אהבתי זה הטון שלו והזלזול ("הקישקושים האחרים בפורום", "חלק מזערי").

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום לכולם - כמה עידכונים חמים:

חזרנו למתכונת הרגילה וכך היא תישמר עד סוף הליגה - הקטגורייה שתפתח את היום היא ה1600 בחסות סוזוקי ,אחריה הפתוחה בחסות סיאט ובסוף כרגיל המפלצות בחסות פיט סטופ .

אני מצטער שאני קצת מקלקל את האוירה ואחרי כל התשבוחות אני מגיע עם תלונה , אבל:

למה לשנות את הלו"ז ולבלבל את כולם?

בקיצור מה כל כך קשה לעבוד במתכונת נורמאלית בלי שינויים ושיגועים?

חבל לקלקל את הסדר המופתי ש"מסלולים" הוכיחו עד עכשיו .

נ.ב: מה עם התמונות באתר? האם יהיו כאלה בגלריה שלכם?

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לא פתח לשינויים נוספים למרות שאנו אף פעם לא נתבייש לשנות ולתקן אם יש צורך הכרחי כמו פה.

ניסינו משהו חדש ולמרות שזה עבד טוב החלטנו לחזור לסדר המקורי בעיקר לאור בקשת הספונסרים ושיקולים לוגיסטיים פנימיים נוספים שלנו, שעלו בעקבות הארוע האחרון .

מצטער על אי הנוחות , אם נגרמה.

פורסם

ומי יעמוד וימדוד כ"ס בגלגל לכל רכב שנכנס למתחם? אתה מתנדב?

בקיצור, כל הטחינה סביב החלוקה לקטגוריות מיצתה את עצמה מזמן ובטח לא שייכת לשרשור הזה.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

עידכונים מהתנור, אל תגידו לא ידענו:8)

כרגע רשומים:

23 איש לעד 1600

22 לפתוחה

13 לטורבו

ויש שלושה מקצי אימון בשבת הקרובה.

להרשמה לפנות למשרדנו.

פורסם

התוואי יהיה ככל הנראה ההופכי של MDC1 עם שינוי קל בטיחותי בסיום.

בכל מקרה שבוע הבא נפרסם את התוואי.

מזכיר לכם שנותרו 2 מקומות ל1600 ולפתוחה, ועוד 5 מקומות לטורבו

פורסם

נו באמת, תהיו מקוריים! ההופכי של MDC1 זה דומה מדי. אולי תשמרו אותו למתישהוא בהמשך התחרות ותתנו לנו משהו קצת שונה? (ובלי העברות היסטריות מראשון לשני ולהפך, או - כמוני - הישארות מוגזמת על המנתק) 8):-D

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...