Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו באמת, תהיו מקוריים! ההופכי של MDC1 זה דומה מדי. אולי תשמרו אותו למתישהוא בהמשך התחרות ותתנו לנו משהו קצת שונה? (ובלי העברות היסטריות מראשון לשני ולהפך, או - כמוני - הישארות מוגזמת על המנתק) 8):-D

+1

(יחד עם עוד שני בעלי קליאו, סה"כ 4)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נו באמת, תהיו מקוריים! ההופכי של MDC1 זה דומה מדי. אולי תשמרו אותו למתישהוא בהמשך התחרות ותתנו לנו משהו קצת שונה? (ובלי העברות היסטריות מראשון לשני ולהפך, או - כמוני - הישארות מוגזמת על המנתק) 8):-D

וזה עוד מהמנצח בקטגוריה ..... :twisted:

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

פורסם
+1

(יחד עם עוד שני בעלי קליאו, סה"כ 4)

+1

ובכלל, אני מאוד מקווה למסלול שלא שוב יישב על התפר בין ההילוכים בצורה כל-כך קיצונית.

פורסם
+1

ובכלל, אני מאוד מקווה למסלול שלא שוב יישב על התפר בין ההילוכים בצורה כל-כך קיצונית.

+3: אחד ממני, אחד מההילוך הראשון שלי ואחד מההילוך השני.

אותו דבר אבל הפוך זה מצ'עבב.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

לא רוצים לריב עם הידית הילוכים!

למרות כשאני חושב על זה אז הפוך יכול ליהיות מעניין כי זה משנה לחלוטין את מהירות ההגעה לקטעים ה"מעיקים".

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם
לא רוצים יותר מהיר, אם כבר יותר טכני .

בכל מקרה אני מקבל את הכל, יאללה ממתינים להילון השני ...

דבר בשם מיאטתך!

אני רוצה מהיר! מהיר לדעתי זה יותר טכני מאשר איטי עם מיליון שבירות הגה לכל כיוון.

שינויי הכיוון במהירות יותר גבוהה הופכים את העברות המשקל למשפיעות יותר ולכן העיניין נעשה הרבה יותר טכני ! בלימה נכונה זה טכני! בקיצור ככל שהמהירות עולה, ככה גם תגובות הנהג צריכות להתחדד ולכן המסלול יהיה יותר טכני!

פורסם

ברור שאתה רוצה מהיר, אני מתמודד מול איביזה טורבו משופרת וקליאו ספורט, המתחרים הגדולים שלך זה סוויפט אוטומטית ומזדה 1600 ;-)

יאללה,מה שיהיה יהיה ...

פורסם

צודק שמסלול מהיר מעלה את הרמה הטכנית לרמה גבוהה יותר, בעיקר בגלל הבלימות והעברות המשקל הקריטיות, אבל מסלול מהיר זה פתח להבדלים עוד יותר גדולים ממה שיש כיום בין הרכבים החזקים והפחות חזקים באותה הקטגוריה.

לי אישית נראה שיהיה יותר מעניין אם לדוגמא פעם יהיה מסלול מהיר מאוד ופעם איטי מאוד וטכני.

אבל

יאללה,מה שיהיה יהיה ...

פורסם

אבל מסלול מהיר זה פתח להבדלים עוד יותר גדולים ממה שיש כיום בין הרכבים החזקים והפחות חזקים באותה הקטגוריה.

אני לא מסכים...ואני כמובן מדבר על ג'ימיקאנות (ולא על הנורבורגרינג)

וההוכחה היא: תראו איך ג'ון עם ה- SX200 ואמיר עם ה- S2000 עומדים יחד עם "מפלצות" הטורבו !

אין ספק שהם נחותים מבחינת כוח - ובכל זאת התוצאות שלהם לא נופלות מאיתנו - ולפעמים גם להיפך.

והמסקנה - רכב מאוזן ושיפור רמת הנהיגה - אלו מרכיבי הנצחון ולא כ"ס.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

פורסם
דבר בשם מיאטתך!

אני רוצה מהיר! מהיר לדעתי זה יותר טכני מאשר איטי עם מיליון שבירות הגה לכל כיוון.

שינויי הכיוון במהירות יותר גבוהה הופכים את העברות המשקל למשפיעות יותר ולכן העיניין נעשה הרבה יותר טכני ! בלימה נכונה זה טכני! בקיצור ככל שהמהירות עולה, ככה גם תגובות הנהג צריכות להתחדד ולכן המסלול יהיה יותר טכני![/quote

עומר יקירי

ברור לכולם שמסלול מהיר יותר כיף, אבל: ברגע שאתה מעלה את המהירות הממוצעת אתה הולך ומטיב עם אלה שברשותם

א. רכב חזק ומהיר (משופרים למניהם)

ב.רכב המושקע במתלים (לא סטנדרטים)

בקיצור אתה מעמיק את הפער בין סוגי הרכבים על אף היותם באותה קטגוריה!

התחרויות האלה באות לתת לנו (המשוגעים) במה לבחון את עצמנו ולהשוות את רמת הנהיגה בין המשתתפים !

המכוניות הן פרטיות ליום יום , כך שחייבים להתחשב בפערי האכויות של הרכבים ואל לנו לקפוץ גבוה מידי,כי אז לא

יהיה טעם לתחרות ורק הרכבים החזקים יוכלו להתבטא !!

ביום שנוכל להכריז על תקנון מפורט כדי להשוות הרכבים בקטגוריה, אז לא תהיה שום בעיה לגבי אופי המסלול !!

בהזדמנות זו הייתי קורא למארגנים לשקול שינוי קל במסלול בין הקבוצות,1600 והפתוחה לבין "המפלצות" , משום שנראה לי שהאילוץ להתאים המסלול ל-3 הקטגוריות גם יחד בעייתי בגלל אופי המכונית בכל קבוצה ! למשל- מסלול טכני יותר, שהיה עונה

על הדרישות של-2 הקבוצות "הזוטרות" , בוודאי יפגע קשות בקבוצה הבכירה שלא תוכל להתבטא, ובמקרה זה הזמנים שלהם יהיו

נחותים מהקבוצות האחרות !! זה יכול להעשות בקלות ויוכל לתת מענה הולם יותר לגבי ההבדלים בין הקבוצות !!

עומר! תתכונן היטב להילוך השני אם אתה רוצה להשאר על הפודיום !!!!

בידידות

מישל

פורסם
אני לא מסכים...ואני כמובן מדבר על ג'ימיקאנות (ולא על הנורבורגרינג)

וההוכחה היא: תראו איך ג'ון עם ה- SX200 ואמיר עם ה- S2000 עומדים יחד עם "מפלצות" הטורבו !

אין ספק שהם נחותים מבחינת כוח - ובכל זאת התוצאות שלהם לא נופלות מאיתנו - ולפעמים גם להיפך.

והמסקנה - רכב מאוזן ושיפור רמת הנהיגה - אלו מרכיבי הנצחון ולא כ"ס.

לדעתי אין לקחת תוצאות כאלה ולפיהן לקבוע מסקנות לכאן ולכאן !

הניתוח צריך להעשות "בתנאי מעבדה" בלבד,בהנחה שהנהגים שווים!! ולא להגיע למסקנות חפוזות כשהתוצאה מחמיאה

לנהג מסויים , ומזה להסיק מסקנה שהחלוקה לקבוצות נכונה !!

יש נהגים כשרוניים שבכל רכב יעשו תוצאות טובות- אז מה בגלל זה יישנו תקנון בכך שנתייחס גם לטיב הנהג ועל איזה רכב ינהג

בכדי לעקר לו את היתרון שיש לו בגלל כישוריו! לא הגיוני !!

מישל

פורסם
ברור לכולם שמסלול מהיר יותר כיף, אבל: ברגע שאתה מעלה את המהירות הממוצעת אתה הולך ומטיב עם אלה שברשותם

א. רכב חזק ומהיר (משופרים למניהם)

ב.רכב המושקע במתלים (לא סטנדרטים)

בשביל זה יש חלוקה לקטגוריות!

סה"כ אין הפרשי כוח גדולים בין המתחרים (מלבד אותה AX ) . עדיין לא הגענו למהיריות תלת סיפרתיות שהכוח מתבטא.

רובנו (או לפחות אני! ) לא רוצים!! לקרוע את הרכב על הילוך 1 וזה אפילו מרגיש מגוחך.

לדעתי האישית אירוע "טכני" שכולל אין ספור פניות בהילוך 1 זה לא טכני! אלא נותן ייתרון להגה קל ואחיזה! לדעתי לא צריך ליהיות נהג מיומן בשביל "טכניקה" כאשר אין טכניקה! ואני מתכוון לכך שכאשר המהירות כל כך נמוכה אין שום משוואה להעברות משקל ובלימה נכונה (בתוך סיבוב ,אחרי סיבוב או בנקודה המתאימה ביותר) !

את זה יכולנו לראות היטב באירוע שהיה בPSI כאשר מיקרה אוט' לקחה מקום ראשון (שלא תבינו לא נכון! הנהג גידי קרונין ידוע בכשרונו וידע לא חסר לו בכלל! ) אבל לדעתי בהחלט יש ייתרון לרכב אוט' עם הגה קל מאוד באירוע "טכני" שאליו אתם מתכוונים! (ע"ע אותו אירוע של PSI..)

לדעתי האירוע האחרון (MDC) היה נחמד מאוד עם זאת הייתי "פותח" קצת את קו הפניות ומעלה את המהירות בגבול האפשרי לבטיחות!

נ.ב: מישל- אתה התכוננת? ;-)

פורסם

הארוע האחרון היה אכן נחמד מאוד, אפילו לא ממש איטי, לפחות חלק מהזמן היינו בהילוך השני וגם היו קטעים טכניים.

לפתוח יותר יהיה לדעתי מיותר.

אתה מזכיר לי ששאלו אחד מהפיול סלוט איך הוא היה רוצה לשנות את המסלול, והוא היה מעדיף קצת ליישר, ועוד קצת ועוד קצת.

בשבילך נארגן רייסים בכביש 6 עם הסוויפט האוטומטית. תראה לה מאיפה משתין הדג :!:

• תוכן חדש...