Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 234
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אוף רוני, אחרי כל הזיוני שכל האלו אני מאוד. מאוד :!: מקווה בשבילך שתנצח, אחרת לא נעים . אין כמו השימחה לאיד על שחצנים ...:twisted:

בואנה חוצפן! אתה יודע טוב מאוד שאין בי גרם של שחצנות ומה שכתבתי בכלל לא היה בנימה הזו. :-P פשוט ציינתי עובדה שהפתיעה גם אותי - אני לרוב לא נלחץ בכלל, גם לא בזמן התחרות. אבל עכשיו, יום לפני, ואני כבר מרגיש קצת את הלחץ.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בואנה חוצפן! אתה יודע טוב מאוד שאין בי גרם של שחצנות ומה שכתבתי בכלל לא היה בנימה הזו. :-P פשוט ציינתי עובדה שהפתיעה גם אותי - אני לרוב לא נלחץ בכלל, גם לא בזמן התחרות. אבל עכשיו, יום לפני, ואני כבר מרגיש קצת את הלחץ.

(במקרה של הפסד, תרגעו!). מעבר לכך יש את העניין של לדאוג שהאוטו שטוף למשעי, לשים את המדבקות ולחייך הרבה למצלמות אם זוכים (נושא שנוא עלי במיוחד). קשה, קשה עם תהילת עולם :-P:wink:

רוני

מממ...

בקיצור בהצלחה לכולנו מחר, רק שאלה אחת יש לי.

אנחנו מגיעים בעצם לפני סיום הקטגוריה של העד 1600 ואמורים להרשם. אז איפה בדיוק מחנים בינתיים? הרי לא הגיוני לחפש חניה, להרשם ואז לחזור ולהביא את הרכב.

או שאולי לפני הגמר, ישחררו את שאר המשתתפים ויכניסו את הקטגוריה הבאה??

קיצור איך זה בדיוק הולך??

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

חכה, חכה למחר. לחלוטין לא הבנת את הנימה שבה נכתבו הדברים, או שאתה סתם נהנה להציק :-P

מקווה שסידרת את נושא ההיגוי יתר אצלך, אחרת באמת שתיאלץ להביט על הגמר מבחוץ :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ובנימה אופטימית זאת: שיהיה בהצלחה מחר לכל המתחרים :mm_yeah:.

תום - תסתכל קצת אחורה בשרשור, אני שאלתי את גל בדיוק את אותה שאלה ומה שהבנתי זה שמגיעים לכניסה ויש חניה קטנה למתחרים לפני שמגיע זמן הקטגוריה שלהם.

ניר

פורסם

זה לא היה תום זה היה אני. מהיוזר של תום

ותום יתחרה על הרכב שלי, ככה שלא תהיה לו בעיית היגוי ייתר רצינית.

נתראה עוד שעתיים...

פורסם

היה בהחלט חם ומגניב, ובנימה זו אני רוצה כמובן להודות לספונסרים שלי שהביאוני עד הלום - יוקוהמה עם צמיגי S-DRIVE ופנצ'ריית ממציא הגלגל ברעננה.

אשמח גם ששאר המתחרים יתנו כבוד לספונסרים שלהם מעל במה זו. ציינו גם את הקטגוריה והמקום אליו הגעתם, אם עליתם לגמר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

טוב אנשים כנראה נמים פה את שנת הצהריים לאחר יום מתיש בראש העין.

ברכות לכל הזוכים .

אנחנו נהנינו מאד (חוץ מהמקרה שגנבו לחן, חבר שלי את המיצובישי בזמן שאני השתעשתי לי בין הקונוסוים...) .

כל כך כייף להשתתף בארוע שקודם כל רמת הארגון שלו מעולה, מה צריך יותר מזה.

הגעתי בלי יומרות מיוחדות, פשוט לנהוג את ה-75 הכי כייף שאפשר ולהשתדל לצאת נזקים(צמיגים לא נחשב).

1- הארגון -

הרשמה מדויקת ושפוטה , חנייה בשלבי הפרה-ארוע ואחר כך מעבר לחניית התחרות, תידרוך פשוט והכרת מסלול עם גידי שבסוף יהיה בכושר , לוח תוצאות מסודר ומעודכן וכריזה , אחלה והכל עם חיוכים.

2- המסלול -

מבחינתי האישית - שילוב של מהירות עם פניות איטיות , הילוך ראשון ושני וכמובן הטעות הקבועה שאני עושה בשלב הכרת המסלול שגורמת לחשש מסויים במקצה הראשון .

3 - התחרות -

מבחינתי ארוע שזורם עם לוח זמנים מסודר ובלי תקלות נחשב כמוצלח ואכן כך היה .

4 - שונות -

מזג האויר היה חם והשארתי ב"מסלולים" הרבה קילו של זיעה...ולמרות זאת היה מים בשפע .

הארועים הללו תופסים תאוצה ולאור ארועי הגניבות חובה מצד "מסלולים" להתחיל לחשוב על חברת שמירה שתהיה בהיקף , פשוט חובה !!!

בנוסף - כיאה לארוע ספורט מכובד - חייבים להתחיל לקחת בחשבון את הקהל - סככת צל גדולה בגבעונת שמעל המסלול תסייע הרבה וכך גם בצד הדרומי של המסלול , הקהל הוא חלק מהספורט וחלק מהחשיבות של הספונסרים .

זהו , נהניתי .

מתי הפעם הבאה אמרתם ?

דובי

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 027.jpg

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 030.jpg

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 032.jpg

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 038.jpg

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 046.jpg

m_ג'מקנה2  במסלולים ראש העין 047.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
אשמח גם ששאר המתחרים יתנו כבוד לספונסרים שלהם מעל במה זו. ציינו גם את הקטגוריה והמקום אליו הגעתם, אם עליתם לגמר.

טוב, תודה לניר שמממן לי סט צמיגים איכותי כל כמה חודשים. קטגוריה פתוחה, מקום שלישי :lol:.

רוני, חכה חכה, נקמה בוא תבוא :twisted: (בינתיים, קבל ח"ח על התוצאה וההישג, כנ"ל קובי).

אני רוצה לציין את מסלולים שעושים עבודה מעולה. אני חושב שהם יכולים להיות גאים בעובדה שזה נראה לי (וכנראה לכולנו) כבר מובן מאליו שאין שום תלונות בארגון המתוקתק שלהם. כל הכבוד :mm_yeah:.

ניב כנראה ביקש כל-כך חזק שלא יהיה גשם וקיבלנו חום בלתי נסבל. אני לא יודע איך שרדתי יום שלם כזה אבל עכשיו אני פשוט ממוטט.

גומר ואמודי, אני כל פעם נדהם מהמפלצות שלכם ומרמת השליטה. פשוט תענוג לראות את הביצועים.

ולבקשי שמשתלט יפה מאוד על הבהמה שלו ומראה שההגעה לגמר הקודם לא היתה מקרית.

ניר

פורסם

היה אירוע מעולה!

אירוע מותח וקשה וזה כל הכייף בתור משתתף!

המסלול היה מעולה! יחסית מהיר לקודמו , הרבה יותר מעניין לדעתי! הרבה העברות משקל מעניינות בקיצור שיחקתם אותה - המשיכו כך!

כמובן שמסלולים הציגו סדר מופתי כמו שהם יודעים!

אני רוצה להודות ל-"DC" על החסות והעזרה . אני רוצה להודות לאופיר מAUTOLUXE על העזרה עם צמיגי TOYO!

ואני רוצה להודות לשאר המתחרים על היותם מהווים חלק מהספורט המוטורי וכולנו נותנים יד לדברים מהסוג הזה!

אשמח מאוד לקבל תמונות וזה יעזור לי מאוד (נותני החסויות..).

תודה.

עומר גלברט.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אני הייתי כל כך צמא כשחזרתי הביתה שתוך שעה בערך חיסלתי בקבוק ליטר וחצי שלם של דיאט קולה.

עומר - מזל טוב על הניצחון. ניר וקובי - מצטער, פעם הבאה אולי זה יהיה הפוך. איך היה במפלצות?

אני מקווה שעוד חבר'ה יכנסו וידגישו את הספונסרים שלהם, כי זה בהחלט חשוב. תמונות של המכוניות עם המדבקות (כולל האוטו שלי כמובן) יתקבלו בברכה - כדאי שתציינו גם שם מלא של הצלם - קרדיט זה דבר חשוב!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...