Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים!

במונדאו שבבעלותי ישנה בעיה עם הנעילה המרכזית המתאפיינת ממספר תקלות:

1.לעיתים בזמן נסיעה הדלתות ננעלות מעצמן (לא אמור לקרות בדגם הזה). כמו כן כאשר הדלתות ננעלות דלת הנהג איננה נפתחת מבפנים (האחרות כן) ויש צורך לפתוח אותה מהשלט שעל המפתח.

2.דלת אחורית ימנית לעיתים לא מגיבה כלל לשלט ולעיתים רק חלקית (פעם כן ננעלת אבל לא נפתחת ולהיפך).

3.דלת הבאגז' לא נפתחת עם הכפתור שברכב אבל כן עם השלט.

בקרתי כבר במספר מוסכים וקיבלתי אבחנות שונות: מחשב שסיים את חייו, צילנידר שבדלת אחורית "משגע" את כל הנעילה המרכזית ועוד.

ביצעתי ניתוק של מערכת האזעקה (קוברה שמוכר היבואן) במוסך קוברה עד שתתקן התקלה, כך שמקור הבעיה אינו באזעקה.

אם מישהו יודע לתת לי תשובה יותר חד משמעית אני אשמח.

תודה מראש!

פורסם

סביר להניח שיש יחידת בקרה אלקטרונית שאחראית על פעולת הדלתות. אינני יודע לכוון אותך היכן היא והאם היא חלק עצמאי או חלק מבקר אלקטרוני בעל עוד תפקידים.

גם הטענה שכשל באחד המנעולים גורם לתופעה אפשרי ולא הייתי שולל אותו על הסף.

מעבר לזה קשה להמליץ לך ללא סכמות חשמליות.

אם תפרט מהיכן אתה בארץ ניתן יהיה להמליץ לך על בעל מקצוע אמין וראוי שיאבחן ויטפל בבעיה באופן יעיל.

פורסם

אם תפרט מהיכן אתה בארץ ניתן יהיה להמליץ לך על בעל מקצוע אמין וראוי שיאבחן ויטפל בבעיה באופן יעיל.

אני מצפת. תודה.

פורסם

אם יש לך זמן פנוי, קפוץ למוסך "מרוץ" זהו מוסך מורשה שנמצא באיזור התעשיה של קריית ביאליק. עד היום יצאתי רק מרוצה מהם.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לJONY אני רכשת יגם פורד מונדאו לפני חודש ויש לי אותה בעיה בנעילה המרכזית אם פתרו לך את הבעיה אני אשמח לדעת כי לכל מוסך מורשה שביקרתי בו יש תשובה אחרת

• תוכן חדש...