Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר: קריאת תיגר... איך תגיבו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאור המצב:

מוצ"ש, 21:30. מרכז העיר, רחוב חד-סטרי, 3 נתיבים. צומת מרומזר, אור אדום.

הנתיב השמאלי - לפנייה שמאלה בלבד. אחרי הצומת הניתב הופך לחניית כחול-לבן ובחניה הראשונה מייד אחרי הצומת חונה טנדר, ז"א הנתיב אף חסום לנסיעה ישר.

הנתיב הימני חסום ע"י משאית זבל.

אתה עומד ראשון בנתיב האמצעי, מאחוריך - עוד רכב.

ואז אתה מבחין שהרכב שעמד מאחוריך משנה נתיב ונעמד במקביל אליך משמאל.

הרי ברור כשמש שהוא לא מתכוון לפנות שמאלה, אלא לעקוף אותך בצומת. אתה זורק מבט שמאלה ורואה ברכב שני ערסים בני מעוטים. לחיזוק ניחושך שהערסים מתכוונים לחתוך אותך בצומת הרכב משמאל מתחיל להתקדם (הרמזור עדיין אדום!) וכבר בולט חצי-אוטו בצומת.

בקיצור, יש מצב לוותר?

junction.jpg

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אני במצב רוח טוב האמת שהייתי מוותר להם ..

אם אני עצבני והם עוד מעלים לי את העצבים עוד יותר ... ממש אין סיכוי אני הולך עם זה עד הסוף !!! ואם הם יפגעו לי באוטו אז זו אשמתם !...

אנשים כאלה תמיד פוחדים פנים אל פנים ....

הכל אצלי לפי מצב הרוח !! זה אותו דבר לגבי אנשים שחותכים אותך מימין בפקקים ונתקעים והם צריכים לחתוך שמאלה אני לא מוותר להם בקלות אלא אם אבי נמצא איתי .. כי אז הוא מתחיל לצעוק מה אתה רוצה לפגוע באוטו !@?"

בכל מקרה אני יודע שזה טעות אבל זה אני !!~!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אם אני עצבני והם עוד מעלים לי את העצבים עוד יותר ... ממש אין סיכוי אני הולך עם זה עד הסוף !!! ואם הם יפגעו לי באוטו אז זו אשמתם !...

הכל אצלי לפי מצב הרוח !! זה אותו דבר לגבי אנשים שחותכים אותך מימין בפקקים ונתקעים והם צריכים לחתוך שמאלה אני לא מוותר להם בקלות אלא אם אבי נמצא איתי .. כי אז הוא מתחיל לצעוק מה אתה רוצה לפגוע באוטו !@?"

אני לא יודע איזה אוטו יש לך .... אבל "יפגעו בי , לא אני אשם" זה כנראה אומר שהאוטו שלך שווה למינימום דייהו רייסר.

אני למשל, אם זה איזה (בקרוב המקרים..) הונדה, אני אשמח לענות לתיגר, וכמובן אעלם להם בזעקת אגזוז פתוח מחרישת אוזניים , אבל אם זה משהו "גדול עלי" כמובן שאוותר כי... אני לא מתכוון לדפוק את האוטו שלי :),

פורסם

אם אני יודע שאני לוקח אותו ביציאה מהמקום ...

ובד"כ אני כן...

אני נותן לו להריח גומי...

ואגזוז...

אני אפילו אסע קצת אחורה כדי לא לפרפר על הצבע...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

תגידו,

הכל אצלכם זה על כבוד ?

כלומר - אם יש סיכוי לנצח (ולזכות בכבוד), אז לא שוקלים בכלל לוותר.

אם לא מנצחים ואין כבוד, אז לא עושים ... (או שתלוי במצב רוח).

חשבתם לוותר סתם מתוך :

1. עזרה לזולת.

2. העדפת טובת הכלל על טובת הפרט (דהיינו - אם תריבו ותעשו תאונה תחסמו את הרחוב וכולם יפסידו כולל אתם מהמצב).

3. נסיעה בתוך העיר - מישהו עלול להפתיע באמצע ההאצה החזקה.

4. ואם "ניצחתם" - מה הרווחתם מזה ?

אני - אני הייתי מוותר מראש, אפילו עושה להם מקום נוסף להשתלב בביטחה.

דני G.

פורסם

ובד"כ אני כן...

ואגזוז...

מזה יודע ?, באם תעמוד ליידך 306 משפחתית ..... נגיד... 5 דלתות ..........ונגיד.... שיש לו באקטים והוא סתם מתלהב................ ונגיד ש........לא ראית את האינטרקולר מקדימה........... ונגיד ש........ מדובר במנוע טורבו שיפרק אותך מכל הילוך בכל צורה בכל יום בכל שעה ובכל דקה... ותחשוב לתומך שזוהי 306 רגילה לגמרי ... (מי ישפר 5 דלתות משפחתית ?!... זה לא קליאו 1.4 ..;) ) , מה אז ? :)

פורסם

אני לא יודע איזה אוטו יש לך .... אבל "יפגעו בי , לא אני אשם" זה כנראה אומר שהאוטו שלך שווה למינימום דייהו רייסר.

אני למשל, אם זה איזה (בקרוב המקרים..) הונדה, אני אשמח לענות לתיגר, וכמובן אעלם להם בזעקת אגזוז פתוח מחרישת אוזניים , אבל אם זה משהו "גדול עלי" כמובן שאוותר כי... אני לא מתכוון לדפוק את האוטו שלי :),

אני נוסע בסאאב 9000 CDE מנוע 2300 ... לא חזקה בפתיחות אבל אני לא וותרן .. ובמהירויות גבוהות הוא מרביץ ....

אני גם לא מפחד כי לא משנה מה יעשה הוא לא יפגע בי קשות .. אני נוסע בטנק !!! וגם אם הוא יפגם אז הוא אשם והוא ישלם ...!!!

כל זה במצב שאני מאוד עצבני ... והם עולים לי על העצבים עוד יותר !!

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

בכל פעם שאני נוסע לחברה שלי יש צומת כזו, תמיד אבל תמיד יהיה הקקה שיחתוך.

אני לא צדיק, אם זה אדום ואני קולט שיש שיירה רצינית מאחורי, ופתאום איזה פלצן מופיע בנתיב שפונה שמאלה, אני קולט ישר שהוא הולך לחתוך את כולם.

אם אני ראשון, אני מאיץ ומקדים אותו, אני פשוט שונא את אלה שחושבים שהכביש של אבא שלהם.

ישנם גם כאלה שעושים את זה כבר כאשר הירוק מופיע, הם פשוט חותכים באיזה 80 קמ"ש מהשמאל לימין, מסכנים את הנוסעים בימין, הרי הם יצטרכו להשתלב לא?! :x

אז מה אם זה על חשבון הנוסעים בימין. :x

אתמול עשיתי את חיפה נהריה ב-30 דקות, כאשר כל הרמזורים היו אדומים, אז מה זה אומר שיש לי כלי גדול?!?!? :shock:

לא נו, פשוט רציתי להגיע מהר על מנת להתארגן לאימון ריצת ה-2000 שלי. :oops::lol:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
אני נוסע בסאאב 9000 CDE מנוע 2300 ... לא חזקה בפתיחות אבל אני לא וותרן .. ובמהירויות גבוהות הוא מרביץ ....

אני גם לא מפחד כי לא משנה מה יעשה הוא לא יפגע בי קשות .. אני נוסע בטנק !!! וגם אם הוא יפגם אז הוא אשם והוא ישלם ...!!!

כל זה במצב שאני מאוד עצבני ... והם עולים לי על העצבים עוד יותר !!

אני לא מבין למה אתה נותן לרגשות שלך להשתלט על כושר השיפוט שלך כשזה קשור לנהיגה, אבל זו אחת הרעות החולות של הנהגים במדינתנו הקטנה... ובכל מקרה, בפורום הזה מילים כאלו לא זוכים במיוחד לתשואות... במיוחד לא אם אתה אומר "ככה אני ואין מה לעשות".

בכל מקרה, דני G סיכם את העניין טוב מאוד.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובד"כ אני כן...

ואגזוז...

מזה יודע ?, באם תעמוד ליידך 306 משפחתית ..... נגיד... 5 דלתות ..........ונגיד.... שיש לו באקטים והוא סתם מתלהב................ ונגיד ש........לא ראית את האינטרקולר מקדימה........... ונגיד ש........ מדובר במנוע טורבו שיפרק אותך מכל הילוך בכל צורה בכל יום בכל שעה ובכל דקה... ותחשוב לתומך שזוהי 306 רגילה לגמרי ... (מי ישפר 5 דלתות משפחתית ?!... זה לא קליאו 1.4 ..;) ) , מה אז ? :)

ומה אני לא אשמע את הגדישה?

אנחנו מדברים פה על בני מיעוטים שנוסעים או על הונדה סיויק או על אמברזה דורבו

אמפרזה אני לא לוקח אבל סיויק אני לוקח עד 70 קמ"ש (אוטו')

(אל תשכח שזו לא באמת פונטו GT זה רק הניק שלי )

ואני לא עושה האצות רמזורים כמו מפגר...

אני פשוט שונא שנדחפים...

וכבר עשיתי את זה לאדיוט עם גולף 1600 אוטומט שחשב להדחף לרמזור ...

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אני קורא את התגובות שלכם ולא מבין. כל מה שאנחנו טוחנים פה בפורום יום יום על המנעות ממצבים מסוכנים,ויתור, תרבות נהיגה ועוד...

לא הזיז לכם ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אני קורא את התגובות שלכם ולא מבין. כל מה שאנחנו טוחנים פה בפורום יום יום על המנעות ממצבים מסוכנים,ויתור, תרבות נהיגה ועוד...

לא הזיז לכם ?

שמוליק

אל תהיה צבוע.... 8)

אתה רוצה להגיד לי שאף פעם לא נתקלת בקקות?

אף פעם לא רצית ללמד אותם כביכול לקח?

אופס, יש לך לנטיס...SORRY :wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

• תוכן חדש...