Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפרסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי דהייטסו אפלאוז שנת 92'.

בדרך כלל בתחילת הנסיעה הטורים היו עולים גבוה (צ'וק) ומיד לאחר שהחום היה מגיע לטמפ' ההרצויה הטורים היו

יורדים לכ - 1000 סל"ד, והרכב היה נוסע חלק.

לפני כמה ימים, התחילה התופעה הבאה: הטורים היו עולים בתחילת הנסיעה, אך ככל שהנסיעה המשיכה הטורים המשיכו

לעלות, עד ל - 2,500 - 3,000 וככה במשך כל הנסיעה (טרקטור). בשלבים האלה התחלתי לראות שהרכב מאבד מים, אבל לא יותר מידי (1-2 כוסות).

לקחתי את הרכב למוסך, כי חשבתי שאולי הצ'וק נתקע ובכל מקרה ביקשתי שיעשה ניקוי קרבורטור.

המוסכניק התקשר אלי, ואמר לי שהבעיה היא לא בצו'ק, אלא שיש בעית קומפרסיה, וכי הרכב לא יחזיק עוד הרבה מעמד,

ובנתיים הוא מנתק לי את הצו'ק.

מאז אותו טיפול, אני מפמפם בבוקר, ונוסע עם רעידות עד שהרכב מגיע לטמפרטורה הרצויה.

נסעתי ככה יומיים, אבל לא נסיעות ארוכות, כשביצעתי נסיעה ארוכה, כ - 60 ק"מ, פתאום שמתי לבשלמד החום הגיע למקסימום,

ומתוך מכסה המנוע עולים אדים. עצרתי בצד הדרך, פתחתי את מכסה המנוע וראיתי שהמים במיכל האידוי, מבעבעים, והאדים

יוצאים מהצינורית של מיכל העיבוי.

מאז אותו יום, כל נסיעה, אפילו קצרה, מסתיימת במים מבעבעים במיכל האידוי, וצורך למלא מים מחדש, כחצי ליטר בכל פעם.

מה אתם אומרים ? מה עושים במקרה כזה ? שווה להשקיע בתיקון? יש טיפול זמני שאפשר לעשות ? אם בכלל.

פורסם

שלום.

יש לבצע בדיקה יסודית ולהחליט מה עושים הרבה ברירה אין לתקן צריך.

אם תרצה עזרה תפנה בפרטי.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

כנראה, יש כאן שילוב של כמה בעיות. להגיד לך ללא תוצאות בדיקת קומפרסיה וללא בדיקת לחץ הפוך, מה מצב המנוע - בלתי אפשרי, אף אחד אינו נביא (אני חושב). להגיד לך שרוב הסיכויים שיש לך פריצה באטם ראש כאחת מהבעיות - כנראה שככה זה. תסתכל על פקק מילוי שמן מנוע, תראה אם יש בו סימנים של "נס קפה", זה יכול לחזק את הטענה.

דרכים להתגבר על זה "זמנית" - יש אפשרות של הידוק יתר לברגי ראש מנוע, יש בה סיכון של חיסול מנוע (שבירת בורג \ סדק בבלוק).

אם אכן יש ירידה בקומפרסיה הנובעת משחיקת רינגים\צילינדרים, ממליץ על החלפת מנוע.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...