Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי האתר שלהם אין להם בוקסטר מהשנים אותן אני יכול להרשות לעצמי (2001-2002).

תתקשר, לא כל מכונית שמגיעה ישר מוכנסת לאתר. אה, וגם תשאיר פרטים.

משכנתא זה קל

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שאמרו - האתר שלהם לא מעודכן. ידוע לי על לקוח שעשה TRADE IN לא מזמן לבוקסטר 2002 או 2003 (וקנה קאיימן) - אולי היא עדיין אצלהם.

בנוסף, אם תפנה אליהם הם יוכלו להפנות אותך ללקוחות ששוקלים מכירה או ביקשו מהסוכנות להפנות אנשים שרוצים לקנות רכב משומש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
הוחלף מנוע? זה לא אינדיקציה שזיXנו את הרכב עד הסוף?

לא, זו לא אינדיקציה.

לחבר שלי הלך מנוע בבוקסטר שלו והאוטו היה שמור מאוד וממש לא כזה שנטחן על בסיס קבוע.

זה סתם דירבן את החבר שלי, אז הוא השתיל מנוע של קאררה :twisted:...

מוטי

פורסם

אהלן,

עוד פרטים:

1. מדובר בסוכנות של מכשירי תנועה... לא "סתם" סוחרים אלא טרייד אין ממישהו ששידרג.

2. הרכב עם ריפודי עור.

3. אין גג קשיח.

4. יבוא סדיר (לא אישי).

5. חישוקי 17" מקדימה ו18" מאחורה (נשמע מוזר, זה מה שהוא אמר בטלפון).

6. עם ה PSM האופציונאלי (ESP בפורשית).

7. כמו שכתבתי - מנוע חדש לגמרי.

ביום ראשון אני אפגוש אותם ובתקווה אקח את הרכב לבדיקה.

אני חושב שאני שיכור אבל חיים רק פעם אחת.

פורסם

באתר יד2 יש בוקסטר למכירה שנת 2000 ב 165K ש"ח, יד 1 עם 55K ק"מ. נשמע טוב מכדיי להיות אמיתי (רק 5K מעל המחירון הלא משוקלל), אבל חבר שוחח עם המוכר ואמר שזה נשמע אמיתי.

לא, זו לא אינדיקציה.

לחבר שלי הלך מנוע בבוקסטר שלו והאוטו היה שמור מאוד וממש לא כזה שנטחן על בסיס קבוע.

מוטי

מעניין לשמוע מה בכל זאת הייתה הסיבה למוות מוקדם של המנוע.

Back to the original - NC again.

פורסם

לא סתם בוקסטר, מרופא...! ;)

הבעיה שלי עם הרכב הזה זה שמדובר על רכב אוטומאטי.

אגב, המחירון לבוקסטר S ידנית משנת 2001 הוא 215,000, תוספת לאוטומאטי - 10,000 ש"ח, אתה רוצה להגיד לי שהיא מאבדת 65,000 ש"ח מהמחיר שלה (שליש!!!) בשנתונים האלה? על זה לא חשבתי...

פורסם

אכן ירידת הערך בפורשה לא תהיה קלילה במיוחד.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

זה לא מדע מדויק, ובטח שלא כשלוי יצחק מעורב, אבל יש בזה מידה מסוימת של הגיון. מכונית כזאת מאבדת סביב ה-20% בשנה-שנתיים הראשונות. אח"כ זה אמור בעקרון לרדת עד שזה מתייצב על 13%-14% בערך, וזה יוצא באמת מתאים יחסית עד שהאוטו בן 4-5, משם לוי יצחק מדרדר את המחירון משמעותית ולדעתי זה בגלל שהאוטו מתיישן ומחיר כזה עבורו הוא פשוט מוגזם מסיבות רבות (בלאי, עלויות חלפים וטיפולים ביחס למחירון, ביקוש). אם זה היה עובד לפי הנוסחה שתיארתי המחיר של בוקסטר שנת 2000 היה בערך 210000 שקלים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה ?

כי אין ממש ביקוש . ז"א - בדומה למכוניות היוקרה , מי שיכול להרשות לעצמו , קונה חדש , ומחליף אחרי כמה זמן .

הביקוש למכוניות ספורט יקרות או מכוניות יוקרה לא יהיה גבוה במיוחד בשנים הראשונות , וכאמור , להבדיל ממכוניות שסופגות ירידת ערך מסוימת ואז יורדות בדרגת המחיר לעבר אלו שיכולים להרשות אותן כמשומשות , הפורשה נהנית מעלויות אחזקה מטורפות , שספק אם רבים מוכנים לקחת צעד קיצוני כ"כ ולקנות אחת כזו .

פורסם
אם אין ממש ביקוש - למה רכבים כאלה נמכרים במחיר גבוה מהמחירון??

העניין הוא לא שאין ביקוש. יש ביקוש ובמיוחד לידניות - מצד חובבי הנהיגה. אלא שככל שהמחיר גבוה יותר כך הביקוש יורד, ולכן המחירון נופל משמעותית בשנים הללו. התוצאה היא שהבעלים של המכוניות מבקשים מעל המחירון, כי לא נעים להם לראות את הכסף שלהם נעלם (ובמקרה הזה מדובר לרוב ביד השנייה או השלישית של הרכב, ואנשים שהם לא מיליונרים), והם מקבלים כי אין הרבה אקזמפלרים טובים בשוק.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עדיין לא מיצניו את הנשא של יצחק לוי?

מחירים שהוא שם עבור רכבים שנמכרים יחידה אחת לחודש-חודשיים - הם פשוט מוצצים מן האצבע.

עובדה שכוחות השוק קובעים עסקאות במחירים אחרים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...