Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה חברים.

ג'ורג' - אלו הן שריטות...

יגאל - תודה על המידע, הרכב יעבור בדיקה מקיפה אצל תמיר לפני הקניה (בנוסף לבדיקת מכון).

לגבי הפלסטיקים - איכותם ונעימותם לא היו מה שהפריע לי, השריטות המוזרות הן אלו שהפריעו.

תודה רבה לגבי הטיפ על כניסת המים...! אני אקח את זה לתשומת ליבי.

קונדסון - לא ראיתי עוד הרבה ידניות מהשנתונים האלה ובטח שלא S ידניות.

בכל מקרה - אני אהיה שם שוב מחר, אני אצלם את פנים הרכב ואעלה את התמונות לשיפוטכם.

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהלן חברים,

(רציתי לפתוח שרשור חדש ואני לא בטוח. אשמח אם מישהו מהמנהלים יפצל את תחילת שרשור הבוקסטר ע"מ שהשרשור הזה יהיה יותר נקודתי ופחות מייגע).

היום ראיתי את הרכב שוב.

רוב החלקים הפנימיים במצב טוב. לא אלאה אתכם בסיפורים אלא פשוט אעלה תמונות ברגע שאגיע הביתה ע"מ שתוכלו להגיד לי מה דעתכם. בגדול זה היה טוב יותר ממה שזכרתי.

לגבי הריג'קטים שאמרתי עליהם (רשימה תגיע מאוחר יותר) - הוא אמר שהם יסדרו אותם או יורידו מהמחיר המוסכם (נמוך משמעותית מה245K שהם רצו בהתחלה, עדיין מעל מחירון בהרבה אלפים טובים).

שאלה אחת לפני שאני מעלה את התמונות:

הרכב רשום ברשיון כשנת ייצור 2001, הרכב עלה על הכביש בדצמבר 2000, האם מדובר על מחירון 2000 או 2001???

תודה.

פורסם

2001.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

אם אתה הולך על הרכב הזה בכל מקרה - תנסה ללחוץ עליהם להורידש כמה שיותר על הריג'קטים, כי רוב האנשים בסכומים האלו לא היו מתפשרים וזה קלך מסחינתך (כל מי שיבוא לראות את הרכב ייבהל מהחלפת המנוע ומהשריטות וכו').

אני חיפשתי את הרכב שלי חצי שנה וראיתי הרבה (מאוד) בדרך, הכל תלוי בסבלנות שלך. אני מצאתי מבחינתי את הרכב ה-מושלם, אבל זה עלה לי בחצי שנה של בריאות וטרטורים. יכולתי גם לקנות את המיאטה הראשונה שראיתי, לא שמורה בעליל, ב 12 מעל מחירון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה,

אני מוכן להמתין, אני פשוט רוצה לדעת בוודאות שאני לא מפספס הזדמנות נדירה.

התמונות הועלו לכאן - מיספרתי אותן ע"מ שיהיה יותר קל להסביר (מצטער מראש על בחירת עומק השדה הלא נכונה שלי, קצת הזדרזתי עם התמונות לפני שהמוכר יתחרט...)

1. תמונה של הקונסולה המרכזית המדוברת - בהגדלה ניתן לראות את השריטות הרבות, ידית ההילוכים עצמה דווקא במצב טוב
  2. תמונה של דלת הנהג: שימו לב לשקיעת העור/פלסטיק (חום/שמש?) ולעיוות שלו (כ10 ס"מ מדופן החלון במרכז הדלת), בנוסף - כיסוי העור שעליו כתוב "airbag" גם כן קצת מעוות, קשה לראות אבל גם ידית הדלת לא במצב מזהיר ואם מסתכלים על התמונה בגודל האמיתי ניתן לראות הרבה שריטות על המכסה של התא בדלת.
  3. close-up על השקיעה בריפוד של הדלת
  4. close-up על כרית האוויר (שימו לב לתפר בעור בחלק העליון)
  5. close-up על הקונסולה המרכזית, פה רואים את השריטת בקלות
  6. close-up על איזור ההנד-ברייקס
  7. ההגה והדש (לא מצאתי שום בעיה בהגה או בדש-בורד)
  8. דלת הנוסע - שימו לב לשריטות שבמכסה התא שבדלת
  9. שמן המנוע שהיה בתא המטען האחורי (הריג'קט הכי גדול בינתיים, לפי דברי יגאל השמן המדובר הוא זה שגרם לנזקים גדולים)
  10. הקונסולה המרכזית מצד הנוסע
  11. לא מעניין
  12. תא המטען הקדמי (נראה נקי ומסודר)
  13. תמונה של הפגוש הקדמי - נראים סדקים בצביעה/שפכטל
  14. תמונה של הפגוש הקדמי - קצת שפשופים
  15. גלגל קדמי (205/50/17) - צמיג לא מוכר (לי לפחות)
  16. גלגל אחורי (255/40/17:twisted:)
  17. התוצאות של נסיון הורדת הסמל...
  18. מבט כללי על תא הנוסעים (העור של הכיסאות במצב מצויין יחסית)
  19. עוד מבט כללי
  20. ..
  21. ...

את כל הריג'קטים הרשומים המוכר אמר שהם יסדרו/יפחיתו מהמחיר שקבענו.

העובדה שהרכב המשיך ללגום שמן של מוביל1 קצת מדאיגה.

מה אתם אומרים?

פורסם

המושבים נראים בסדר גמור, לא?

הגה דווקא נרא לא משהו. כאילו עוד מעט יתחיל להתקלף ולהתפורר בידיים..........

להוריד מה מחיר? נראה לי עדיף שיסדרו. אבל הם בטח יעדיפו לא להתעסק עם זה.......

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מאהבתי למותג, אני נוטה להסתובב כבר די הרבה זמן בפורומים שונים של בעלי פורשה (rennlist, 6speedonline וכן הלאה). בחיים לא ראיתי שמנועים הלכו בגלל שמן לא מתאים - מה שכן ראיתי הוא כשל בשם RMS, האטם האחורי של המנוע, שמשפיע על ה986 וה996. אין לזה ממש פתרון, עד כמה שאני יודע, זה לפעמים מופיע, פורשה החליפו את המנועים כשאלו היו באחריות.

זה קורה ומתועד. חפש על הנושא.

עריכה: הבוקסטר מגיעה במקור, לפי מה שאני רואה עכשיו, עם שמן של Mobil1. איזה שמן גורם, כיבכול להרס מנועים?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פגוש קדמי מתוקן וצבוע

פנסי חזית דהויים לא עובר טסט עוצמת אור לקויה

כרית אויר בדלת נהג ספוגה במים יתכן ולא תקינה

האם לרכב יציאת המפלט כפולה לא ראיתי?

היכן הצ'נג'ר המקורי והמגבר של מערכת השמע מעל לגלגל החילופי

הרכב ספג הרבה שעות שמש ומצבו לא מזהיר גג גומיות אטימה

אל תמהר

יגאל

פורסם

מי אמר שלבוקסטר יש צ'יינג'ר מקורי? מה גם שהמערכת שם הוחלפה לaftermarket.

גיל, השמן שהעלית את התצלום שלו הוא בדיוק השמן OEM של פורשה.

השריטות על הקונסולה נראות כמו הזנחה פושעת של האוטו. 245K על זה? NEVER. יהיו לך מספיק הזדמנויות לקנות בוקסטר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הייתי במקומך לפני כמה חודשים רק שבמקום בוקסטר זה היה M3 E46 מהטרייד-אין הרשמי של BMW. האוטו היה 2002 ומצבו היה לא מדהים אבל לא קטסטרופה (לא רחוק מהבוקסטר הנ"ל). הסיבה היחידה שאיכשהו שקלתי את הרכב הייתה האחריות של במוו שעדיין חלה על כל המכלולים. מה יקרה אם יתפוצץ לך הגיר, המנוע או משהו בסגנון? זה פאקינג ריסק שבחיים לא הייתי לוקח.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לפי דעתי חבל אפילו להתחיל להתווכח איתם על התיקונים של כל הדברים, יש יותר מידיי והמחיר שהוא מבקש מגוחך לגמרי, למרות שהם מוכנים לרדת.

הרכב מבפנים ממש לא נראה טוב חוץ מהמושבים שהם הדבר היחידי שאני עוד איכשהוא מרוצה :wink: (זה נראה כאילו המושבים לא קשורים בכלל למצב הרכב, כאילו הוחלפו בחדשים לפני כשנה-שנתיים), מלא שריטות יש על כל הפלסטיקים ברכב (כאילו כלב עשה אותם), הכריות אוויר ספוגות במים (הבידוד לא טוב והיו בטח נזילות מהגג), הרכב היה הרבה שעות בשמש ולא נשמר כלל וכלל, מה שאומר שלבעלים הקודמים לא ממש היה אכפת מהרכב, ממלאים דלק ונוסעים.

אני אישית לא הייתי קונה, חכה בסבלנות, אני בטוח שתמצא אלטרנטיבה אחרת בין אם זה בוקסטר רגילה או בוקסר "אס".

וכמו שכבר אמרו פה לפניי, פנה לסוכנות הראשית של פורשה והם כבר יעזרו לך למצוא אנשים ששוקלים למכור את הרכב שבבעלותם.

בהצלחה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

אני דווקא הייתי אומר שתבדוק עם עצמך מה ממש מפריע לך ואיך תוכל לטפל בזה (למשל להביא חדש מחו"ל, מי אמר איביי?).

ואז תיתן הצעת מחיר שנראית לך.

זה לא בושה להשאיר פתק עם הצעת מחיר שלך ולהעביר את הכדור לצד השני.

בינתיים אתה יכול להמשיך לחפש...

בהצלחה!

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אני מניח שכבר ראית את המודעה , ובכל זאת - לא היית מוכן להתגמש על סוג התיבה ( טיפט' במקום ידנית ) , בעבור אקזמפלר שמור ?

יש ביד 2 , בוקסטר S יד 1 מרופא , עם 55K ק"מ . לא רע לדעתי , למרות שאני בדר"כ דוגל ב " תשיג מה שאתה רוצה , אל תרצה את מה שאתה משיג " .

לדעתי , שווה בדיקה , אך אם אתה לא מעוניין בטיפט' בשום פנים , זכותך . :)

פורסם

תודה שאתם עדיין איתי בשרשור הארוך ביותר בהסטוריית פורום "ייעוץ ברכישת רכב"...

אז, אם אני מסכם את התגובות: להמנע מהרכב בכל מחיר???

האם יש טעם להגיד משהו בסגנון: "אחרי התייעצות עם חברים מביני דבר הגענו למסקנה שסך הריג'קטים כרגע עומד על ~40 אלף ש"ח (כרית אוויר, פלסטיקים, צביעה, פנסים וכו'...), אני לא אהיה מוכן לשלם יותר מ200K וגם זה במידה ולא יימצאו ריג'קטים נוספים"

אגב - המחיר ש"הורדתי" אותו אליו לפני תיקון הריג'קטים שאני ספרתי (לא כולל מה שאתם הצבעתם עליו) עומד על 230K.

אני רוצה את האוטו, לא בכל מחיר, אני יכול לחכות. השאלה היא האם יש בכלל על מה לשאת ולתת או שפשוט לוותר על הרכב הספציפי הזה (גם במחיר טוב שיאפשר לי לתקן את הריג'קטים) ולהמתין לאחד אחר.

לגבי האוטומאטי - חשבתי גם על הרכב הזה לא מעט, לקח לי הרבה זמן לשכנע את האישה שאנחנו רוצים פורשה, היא הטילה ווטו מוחלט על רכב אוטומאטי, אני לא רוצה להכנס לפינה הזו...

יגאל - לגבי המפלט - אני לא זוכר...

עוד משהו מוזר - הרשיונות אכן אומרים בוקסטר אס 252 כ"ס 3179 סמ"ק. הם גם אומרים "כן" בסעיף של האוטומאטי... יכול להיות שהרכב עבר החלפת גיר???

פורסם

הכל יכול להיות, למרות שזה נשמע מוזר.

אולי סתם טעות ברישיון רכב?

לדעתי - זו לא הכלה המיועדת, עדיף לפשפש עוד. גם אני כשראיתי את המיאטה הראשונה "ננעלתי" עליה, היום אני מבין כמה זה לא היה נכון.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...