Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיבת טיפטרוניק היא תיבה ידנית אם הבנתי נכון ,אך בלי קלאץ' . אתה מחליף הילוכים על ההגה ,ולכן ברשיון זה נרשם אוטומט למרות שזה לא אוטומט (תקנו אותי אם אני טועה). ואם זה כך תוכל לשכנע את האישה על הפורש ביד שניה ועוד לצאת ביותר זול

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תגובות 188
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה טועה. טיפטרוניק היא תיבה אוטומטית לכל דבר, עם אופציה להעברת הילוכים ידנית בצורה "נוחה" יותר.

המכאניקה זהה לכל תיבה אוטומטית אחרת.

מניסיון, זה נמאס אחרי 20 דקות.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

וציטוט של בעלים של S2000 שעבר אליה מגולף GTI:

הממ... בסופו של דבר, אם הייתי במקומו הייתי הולך על NC. הבחור מגיע מאאודי כבדה עם 140 כ"ס וקו אדום ב- 4K - החסרון היחיד במיאטה מבחינתי (המנוע) לא תקף מבחינתו. S2000 לא הולכת לשום מקום ואני בטוח שבנאדם שמשדרג ממיאטה ל- S מעריך אותה ומנצל אותה טוב יותר מאדם כמוני שמגיע מהוט הץ'. יש משהו מאוד קוסם בנגישות של המיאטה (גם במחיר וגם בחווית הנהיגה).

בפורשה שלא תחת אחריות לא הייתי נוגע. נראה לי מטורף ליפול על סוף חייו של אחד ממרכיבי הדרייבטריין ולדעת שהכל יוצא מהכיס שלך (תיקונים של 30K+ בטח).

עצתי כנראה תיפול על אוזניים ערלות - כשיש תקציב מסויים תמיד רוצים לנצל אותו ומרגישים "פשרה" אם קונים משהו "זול". זה ממעיט מערך החוויה של השדרוג.

פורסם

בוא'נה, Pavi חכם אני רואה.. יש לו עצות טובות :-D

בכל אופן, הוא ירד מרעיון הבוקסטר, מסיבות כאלו ואחרות שנידונו בפרטי.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בוא'נה, Pavi חכם אני רואה.. יש לו עצות טובות :-D

בכל אופן, הוא ירד מרעיון הבוקסטר, מסיבות כאלו ואחרות שנידונו בפרטי. נו????? לאחר השירשור הארוך הזה למה עברנו מבוקסטר ? מהי המחליפה שנכנסה לנעליים הגדולות של הבוקסטר?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה עד כדי כך מעניין אנשים שהם מדברים עלי בה"פ בינהם???

בכל מקרה - כרגע המתמודדות הן המיאטה והS2000.

אני כנראה לא אוכל להחליף את המיאטה בS2000 בעוד שנתיים/שלוש כי אני אהיה בשלב בו אצטרך רכב עם ספסל מאחורה (ילדים וכו'). זה אומר שמה שאני קונה עכשיו זה מה שיהיה לי.

הכיס וההגיון אומרים מיאטה (אולי אפילו HT), הלב והרצון למשהו קיצוני יותר עם הרבה X-factor אומרים S2000...

האודי מאוד (מאוד!) לא נוחה היום עם הבולמים ששמתי אבל אני שורד (ומחייך בכל סיבוב חד נטול זווית גלגול). אני מאמין שאני אצליח להסתדר עם הנוקשות של הS2000. מן הסתם אני אצטרך לבדוק את זה אבל איך שאני רואה את זה אני אעשה נסיעת מבחן על S2000, במידה ואני מרוצה אני אזמין אחת, במידה ולא אני אנסה את המיאטה.

פורסם

יהודה, השיקולים שהחליפו את הבוקסטר (תקן אותי אם אני טועה, גיבסון) היו בחלקם או אף ברובם קשורים לעובדה שהרכב הנ"ל לא "תפור" על היכולות והצרכים של פותח השרשור, ועם רכב סלחן יותר הוא יוכל להפיק הרבה יותר, כמו גם להישאר בחיים במקרה של טעות כזו או אחרת בנהיגה.

גיבסון - לדעתי תעשה הפוך, תעשה נסיעה על המיאטה ואם היא לא תספק אותך תלך להונדה :-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

הסיבות לזניחת חלום הבוקסטר (לבינתיים עד שנהיה עשירים ונקנה אחת חדשה) היו שיקלול של היתרונות והחסרונות:

יתרונות:

1. פורש

2. פורשה

3. בוקסטר S

4. ידנית

חסרונות:

1. הבוקסטר המדוברת מוזנחת

2. אכן קצת מפחיד לנהוג בפעם הראשונה על הנעה אחורית ברכב כ"כ קיצוני (הסתייגות קלה - לדעתי בקרת האחיזה היתה מוציאה לו את העוקץ במידה והיתה מתבצעת טעות בכביש ציבורי...)

3. הביטוח הכי זול שהשגתי היה קצת מתחת ל20K

4. הטיפולים יקרעו לי את הכיס

5. התקלות יקרעו לי את התחת

6. הערסים הישראלים המניאקים יקרעו לי את הגג.

בהונדה (חדשה) רק סעיפים 2 ו6 רלוונטים

במיאטה HT אין שום סעיף חיסרון רלוונטי מלבד העובדה שאין לה את הX-factor שאני מחפש. מודה - לא נהגתי על מיאטה מעולם, אולי אחרי נסיעת מבחן אני אחשוב אחרת.

פורסם

א. אתה יכול להתקין גג קשיח על ההונדה. אני אישית ממליץ אם אתה חושש מוונדליזם.

ב. המיאטה RHT מכויילת רך יותר מהמיאטה ה"רגילה", וגם לא מחולקת 50 - 50 מבחינת משקל סרן קדמי - אחורי.

ג. המיאטה של נסיעות המבחן היא "רגילה" ולא RHT.

פורסם

אני חושב ( ויסלחו לי חברי עדר המיאטה ;) ) , שיש ב - S2000 משהו מיוחד שאין במיאטה .

המיאטה הפכה להיות נפוצה מדי , אין בה את הייחודיות שיש ב - S2000 ( שוב , לדעתי ) .

אני לא רוצה להכנס לוויכוח האם זה נכון או לא , מי יותר מיוחדת . אבל אם הייתי מחפש רכב שילהיב אותי כל פעם מחדש , הרי שזה הפלא המוטורי המדהים , ה - S2000 .

240 כ"ס ממנוע 2000 סמ"ק , קו אדום אי שם ב - 9K RPM . לא משהו שהייתי מוותר עליו במקום גיל , ובוודאי כשהוא רואה את עצמו בעתיד עם ילדים , ועקב זאת יאלץ לוותר על הדו מושביות .

פורסם

אני חושב שאתה מפספס את הפואנטה.

ה S2000 (לדעתי) ועל אחת כמה וכמה - הבוקסטר, כרכב הנעה אחורית ראשון - יכול להיות מתכון בעייתי, גם לנהג זהיר ושקול.

סביב זה נסובה הדילמה +-

אני מסכים שS2000 יותר מיוחדת על נופי ישראל, אין ויכוח.

פורסם

אני לא רואה בהנעה האחורית חיסרון , להפך - התקדמות .

מה הבעיה בהנעה אחורית ? לדעתי , אם הוא לא מושך אותה באופן קיצוני , אין סיבה שהיא תעקוץ אותו .

אז נוסעים לאט בהתחלה , רגוע , עוברים שיעורי נהיגה מתקדמת , ואט אט לומדים את המגבלות של הרכב .

אני בטוח שגיל מספיק בוגר ואחראי כדי להפעיל שיקול דעת , במידה והוא קונה רכב , ולא משנה איזה - מיאטה , בוקסטר , S2000 או אפילו פרארי F430 . קודם כל לומדים את הרכב , את מגבלותיו , ורק אז מושכים לשם ( או קרוב ) .

לדעתי , צריך להיות לא בוגר ולא אחראי כלל , כדי להוציא רכב חדש מהסוכנות ולהתחיל לנסוע על הצד .

כמו בכל דבר בחיים , יש שלבים - וגם עם הרכב , אותו דבר . לומדים אותו אט אט .

פורסם

אני מסתכן פה בצליבה, אבל לפחות על המסלול אני נהנתי הרבה יותר מהמיאטה, שהייתה הרבה יותר Handful מה-S2000 (לטובה). האחרונה אמנם נהנית ממנוע נפלא ועדיף משמעותית, אבל היא נוטה הרבה יותר לתת היגוי, ולפי מה שהבנתי מחבריי כתבי הרכב (שנסעו עליה הרבה) היא די קיצונית במעבר מתת היגוי להיגוי יתר - ולא לטובה. המיאטה מרגישה הרבה יותר "כחומר ביד היוצר" מהבחינה של התמסרות לגחמות הנהג - במהירות שפויה. מצד שני היא רכה יותר (ומדי) באופן משמעותי. כלומר חייבים להקשיח בשביל ליהנות באמת (לא משהו שגיבסון חברנו לא מכיר - מהאודי שלו).

בכל מקרה בתחרות על הלב ה-S2000 מנצחת. במבחן המציאות, אני לא בטוח שמיאטה מוקשחת היא פחות מהנה, למרות המנוע. (כאמור - נהגתי מעט מאוד ורק על המסלול).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וולוו 240 - אתה ממש מתקשה עם הבנת הנקרא?

כתבתי ש"כרכב הנעה אחורית ראשון ... בלה בלה בלה בלה"

הנעה אחורית זו אכן תהיה לרוב הדיעות התקדמות, רק שלא רצוי שהכלה הראשונה תהיה גם האחרונה והיא זו שתגרום לך להריח את הפרחים מלמטה.

רוני, גם אני לא התלהבתי מעודף התת היגוי שהתפתח מהר (מדי) להיגוי יתר עוקצני משהו.

פורסם

המיאטה הפכה להיות הסובארו DL של חובב ההגה - S2000 כמעט ואין (והמעט שיש, בסכנת הכחדה תמידית).

מנוע כמו של הS2000 לא תמצא בשום מקום, לטוב ולרע. כשהוא מושווה למנוע העגום של המיאטה, זה בעיקר טוב; מול 2.0TFSI זה לא כזה טוב. לא לי, לפחות. לא אחרי שהתוודעתי מקרוב לשניהם.

הS2000 תגרום לך להרגיש מיוחד יותר ללא ספק, וזה דבר מאוד חשוב ברכב. מיאטה, לא.

אני לא טוען שהמיאטה פחות טובה דינמית (כי היא לא; בהרבה מובנים, על הכביש הציבורי היא טובה יותר), אבל למיאטה אכן אין שום X-factor בניגוד לS2000. ואם אתה מוכן לעשות את הפשרות, הS2000 היא פשוט המכונית המגניבה יותר.

אני, בניגוד לעמיתיי המלומדים, לא חושב שיש בעיה ועשירית בעיה גם שהרכב הנעה אחורית הראשון שלך יהיה M5, כל עוד אתה נוהג עם שיקול דעת ובקרת יציבות מחוברת. לא מיאטה ולא S2000, וגם לא בוקסטר, יסכנו אותך כל עוד אתה משאיר את הגננת איתך באוטו.

אני לא בעד הS2000 לשימוש יומיומי, היא hardcore, אבל זה לא שהמיאטה טובה עשרות מונים - היא טובה קצת יותר, אבל מאבדת המון בייחוד ובתחושות.

אני יודע שאני לא ארצה לחיות עם אף אחת מהן. הS2000 פשוט ממוקדת מדי ובולטת מדי, המיאטה אנמית וצפופה.

עכשיו, אם זו במילא מכונית זמנית, הS2000 כבר לא נראית כלכך רע; השוק שלה חזק, האחזקה שלה ממש לא יקרה, היא אמינה, הצריכת דלק הגיונית, וסביר להניח שכשתבין מה לכל הרוחות קנית כבר יהיה הזמן למכור.

כחוויה, היא מצויינת.

יש לעניין הזה הרבה צדדים (ואי לכך הפוסט הלא-קוהרנטי שכרגע קראתם). כדאי שתיקח נסיעת מבחן על שתיהן ואז תבין הכל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...