Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ידידנו אלעד לקח היום קליאו ספורט MK1 2001 ק"מ 119K,לבדיקה במכון קומפיוטסט.

להלן הממצאים :

מרכב : 75%, משמעות נמוכה, סימני פגיעה, תקוני מרכב וצבע, מעיכות/מעוך, נזק לפגושים, הוחלפו חלקי מרכב,

צבע גג לא מקורי, סימני פגיעה דופן ימין, הלחמות חיבוריים לא מקוריים.

שלדה : 100%,

פליטת גז ועשן : 100%

מחוונים : 100%

הילוכים : 67%, שילוב לא תקין, מצמד הפרדה לקויה.

מנוע : 60%, הספק 126 כ"ס, מנוע מזייף, רעש אביזרי מנוע/רצועה, צריכת שמן מובילי שסתומים,

החלף רצועת תזמון לפי הוראות יצרן, לתיאום מנוע מזייף, לתקן דוד עמם.

בלמים : 75%, בלם חניה בלימה לקויה, בלמים קדמיים לתקן צלחות/דיסקים.

מתלים : 86%, בולם זעזועים אחורי ימני פגום.

צמיגים וגלגלים בלאי יתר.

סיכום משוקלל לבדיקה : 80%.

מהתרשמות שלי ושל אלעד הרכב נוסע טוב וחזק, יש בעיה עם סל"ד הסרק שלעיתים עולה ל-1500 ולעיתים מכבה את האוטו,

ובנהיגה חזקה יש קצת חריקה בין הילוך שלישי לרביעי.

ממש בסיום הבדיקה במכון הקליאו לא נתנה לנו לצאת ביידים ריקות וקינחה בחזרה הבייתה על גרר,

מכיוון שהפולי של רצועת האביזרים השתחרר :lol:

נשמח לחוות דעת בנוגע לתוצאות הבדיקה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי בודק רק משהו אחד שקפץ לי לעיין. מה הסיבה שצבע הגג לא מקורי, האם זה בגלל נזקי הברד שהיו פה לפני כמה שנים או בגלל שהרכב עשה איזה סלטה עם פליק פלאק לאחור? תדרוש לראות דו"ח שמאי, בכל מקרה אחר לא הייתי מתקרב לרכב. תזכור שמכאניקה תמיד אפשר לסדר (או להסתדר בחיר עם המוכר) אבל שלדה אי אפשר להחליף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חבל על הכסף, אתה יכול להוסיף עוד קצת ולקנות קליאו טובה יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מרכב נראה לי תקין, אמנם לא מושלם אבל גם שום דבר בעייתי.

גיר - במרבית המקרים אלו כסת"חים אבל יכול להיות שהגיר באמת עבד קשה והסנכרון כבר לא מה שהיה - מה שאומר שבנהיגה חזקה/בשימוש ברוטאלי זה עלול להתדרדר אט-אט עד למצב של החלפת סנכרונים בעלות גבוהה.

מתי הוחלף טיימינג? רצועת אביזרים היא רגישה ברכב הזה - מומלץ להחליף בתדירות יחסית גבוהה ולבדוק פולי מנוע על הדרך.

בלמים - שטויות, אם באמת צריך להחליף אז זה כמה מאות לקדמיים (אחוריים יקר).

מתלים - בולם אחד פגום אומר להחליף את שני האחוריים (די שכיח בקליאו) אבל אז צריך לחשוב אם להחליף את הקדמיים גם כן וזה כבר יוצא יקר.

זה שהאוטו יצא מהמכון על גרר זה בוודאי לא מעודד. בכל מקרה נראה לי שהרכב באמת עבד קשה, אבל לא צריך לשלול לחלוטין קנייה. פשוט לנסות להוריד במחיר (שזה קשה, כי על אקזמפלר טוב מבקשים הרבה מעל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בטח כתבו שבלם יד לא תקין בגלל שהוא לא נועל את הגלגלים האחוריים בנסיעה. מישהו צריך לעדכן את המכון שככה זה בקליאו ספורט.

מהבדיקה הזאת הייתי שם את הדגש על דבר אחד...

גיר גיר גיר!!!

הגיר בספורט ידוע ככזה שברגע והוא מתחיל לחרוק אז ההוצאה קרובה ויקרה.

נושא סל"ד סרק שקופץ וכבה זה כנאה מנוע צעדים, כמה מאות שקלים.

לא לגעת באוטו אם לא החליפו את הפולי מנוע אחרי שהחגורה קפצה!

המחיר שמבוקש על האוטו נמוך ממחיר השוק לרכב טוב וכנראה שבעל הרכב יודע זאת. במקרה של הקליאו מומלץ מאוד מאוד להשקיע עוד כמה אלפים מעל המחירון עבור רכב שמור.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...