Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MDC 2007

עומר ג R
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני לא שברתי כלום, כמו בעונה שעברה אני ממשיך מסורת של כל גמר להגיע במקום החמישי ...

רק שבניגוד לשנה הקודמת, הפעם אני לוקח את ה MDC קצת יותר ברצינות, מה שאומר שנשתדל להגיע לארוע הבא קצת יותר מוכנים.

אני בונה על להיות בחמישייה הראשונה בסוף העונה ולפחות פודיום אחד...

יאללה הפועל ;-)

• תגובות 230
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

2 אירועים (אפילו לא רצופים) זאת כבר מסורת ? :shock:

אבל האמת שנראה שהפכת לאיום רציני ולנציג הבכיר של המיאטות (לפחות עד שדן יחזור :wink:).

ניר

פורסם

רוי, אתה שוכח שגם אני עם mk2 או שאתה מסדר לי תירוצים ? :wink:

ורוני, יצאת יפה בלי תירוצים הפעם (אגב, גם אני די עומד מאחורי הפשלות שלי, לא ?) אבל תארגן לעצמך כמה לפעם הבאה, לא יכול להיות שאני שוב אפשל בשני מקצים רצוף, לא ? (שיט, אני מקווה שאין לי קשר למאיר איינשטיין).

ניר

פורסם
אוףףף אתם עושים לי חשק להרשם ..:twisted: ..למרות שאני יודע שאין לי שום סיכוי עם יחסי ההעברה הקצרים האלה של הMK2....

רוי, תירוצים אחרי האירוע ולא לפני...:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם

איזה בכיר מיאטות??

יש לו מזל שהפעם רק מקצה אחד הצלחתי לסיים בלי לפספס שער!

בעונה הקודמת היו לי 3 מקומות רבעיים.. אני חושב..

(מזל ששמר כבר לא מנהל פה :wink: )

אני מציע שתהיו מוכנים טוב טוב לMDC הבא! :evil::lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

משפחה אופטימית :wink:.

לקחת אותו בטיפה, פעמיים מקום חמישי ופעם אחת רביעי.

מה אתה רוצה, עונה קודמת היית טוב יותר מניב אבל העונה נראה לי שהוא לוקח :twisted:.

ניר

פורסם

הלו, מה זה, האנשים עם המכוניות הכי מתאימות מתרצים תירוצים :evil:

לעומת האנשים שמתחרים עם פונטו רגילה נגד ה 106ים שלא מתרצים בכלל :roll:

• תוכן חדש...