Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בוסטר של שיאומי מלפני כ 6 שנים שכבר איבד את הכוח שלו ואחרי הפאנצ'ר האחרון ברכב של הילדה הבנתי שאני זקוק למדחס נוסף.

כרגע מחפש בוסטר ומדחס, מחיר פחות קריטי ומעדיף משהו איכותי וקטן יחסית שיוכל להחזיק הרבה זמן. אשמח להמלצות מניסיון.

פורסם

ד"א, מישהו נתקל/עובד עם בוסטרים בטכנולוגיית SuperCapacitor? על פניו זה אמור לפתור את הבעייה האקוטית ביותר של כל הבוסטרים שהיא טמפרטורת האיחסון כי כאן אין סוללת ליטיום, אבל כשעבדתי איתם (בתחום אחר) ראיתי כי גם הקבלים מזדקנים.

פורסם

תודה אך זה בדיוק מה שאני לא מחפש. אני מעדיף מכשיר ספציפי ללא אוסף של תוספות מיותרות, בוסטר בלבד בבקשה.

לפני 7 שעות, Haim_gds כתב:

מישהו נתקל/עובד עם בוסטרים בטכנולוגיית SuperCapacitor?

זה עד כדי כך נדיר בארץ?

פורסם

לא ראיתי אף אחד שעובד עם supercapacitor בארץ, אבל קראתי מבחן בAuto Bild וזה עובד יפה מאוד.

לגבי סוללות ליטיום, אין שום בעיה לאחסן בוסטרים של נוקו בקייס המקורי שלהם ברכב.

החיסרון של בוסטר עם סוללות הוא לא האיחסון אלא שצריך לדאוג שיהיה טעון, ועל זה בוסטר הקבלים בא להתגבר.

כמו שכתב לך בועז, ממליץ מניסיון רב הן על הקומפרסורים והן על הבוסטרים של נוקו.

• אהבתי 1

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

קיים בקספ, עולה שם כ-1,000 ש״ח

מצד שני, כנראה שאצל עלי הזריז המחיר החל מ-3 ש״ח.

• מצחיק 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, Haim_gds כתב:

תודה אך זה בדיוק מה שאני לא מחפש. אני מעדיף מכשיר ספציפי ללא אוסף של תוספות מיותרות, בוסטר בלבד בבקשה.

המכשיר בקישור ששלחתי זה בדיוק מה שרשמת שאתה מחפש - בוסטר+מדחס... אם אתה מתכוון לפנס זה קיים בכל המכשירים האלה.

פורסם

אם אני הבנתי נכון פות"ש מחפש 2 מכשירים

בוסטר

ומדחס

בנפרד.

אני גם ממליץ ככה.

אבל הניסוח שלו לא ברור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

יש לי מדחס של נוקו אייר10, יצא לי להשתמש בו לא מעט בחודשיים שיש לי אותו. 

יכול להגיד שטופ אפים זה עניין של שניות איתו וגם צמיג ריק הוא מנפח יחסית מהר, לא מדדתי זמן אבל אם הייתי צריך להמר הגעתי ל39psi תוך שלוש דקות. 

איכות חומרים וכבל מצויינת. 

פורסם

האם לבוסטר מבוסס קפאסטור (קבל) אין חסרון מובנה בעקרון השימוש

למשל,

אם המצבר ריק לגמרי (פלאט) , אז איך הוא ימלא את הקבל?

צריך לטעון מרכב אחר ולא תמיד הוא זמין ובנמצא. 

זה כבר מחזיר אותנו לימי הכבלים + רכב התורם, שעידן הבוסטר הסטנדרטי דחק. 

פורסם

הרעיון הוא שאתה מטעין אותו כמה דקות מאדי החשמל שנשארו במצבר הריק, הוא מצליח למלא את הקבל ולתת בוסט ולהניע עם אותו מצבר שהוא נטען ממנו. 

נשמע מוזר אבל מסתבר שזה עובד.

עמוס

פורסם

כנראה שבמצב כזה לא יעזור, אבל גם בוסטר ליטיום פשוט לא יצליח במצב כזה. 

Noco GB150 במצב ידני אולי וגם זה לא תמיד.

עמוס

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...